اموزش انواع نان

اذهب الى الأسفل

اموزش انواع نان Empty اموزش انواع نان

پست من طرف joline في 2010-03-11, 09:23

نان
شیرین





اموزش انواع نان Before
مواد
لازم :









پودر خمير ترش
2
قاشق سوپخوري




آرد

500 گرم حدود 5
پيمانه




شير

1/4 , 1/2
پيمانه




شكر

2/3-1 پيمانه




نمك

1 قاشق چايخوري




كره
1/2
پيمانه




تخم مرغ
4
عدد




بادام پرك شده
100
گرم




كشمش
1
پيمانه




رنده پوست ليمو
1
قاشق سوپخوري





اموزش انواع نان Before
طرز
تهيه :



مواد لازم را از شماره يك الي هفت به ترتيب
گفته شده مطابق نان با دستور اصلي
خمير ترش صفحه –6- درست كرده ،
سپس خمير را در ظرفي قرارد اده
درب آن را بگذاريد و به مدت سي
دقيقه بماند پس از اين زمان خمير
را خوب ورز دهيد و بادام پرك شده
، كشمش و رنده پوست ليمو ترش را
به خمير اضافه كنيد و خوب به هم
بزنيد .خمير را در يك قالب گرد به
قطر بيست و پنج سانتي متري كه
قبلاً چرب كرده ايد ريخته و به
مدت سي دقيقه روي 100 درجه
فارنهايت و سپس به مدت 60 دقيقه
روي حرارت 350 درجه فارنهايت
بپزيد . سپس نان كمي در قالب
بماند تا خنك شود و در ظرف مورد
نظر برگردانيد .



در صورت دلخواه : پس از برگرداندن نان از
قالب دور تا دور نان را بوسيله
قلم مو شربت قوام آمده بماليد و
سپس بادام پرك شده بپاشيد تا به
كمك شربت قوام آمده به كيك بچسبد
.
joline
joline
.
.

تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 26

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

اموزش انواع نان Empty رد: اموزش انواع نان

پست من طرف joline في 2010-03-15, 08:25

نان جو سبوس دار

مواد

لازم :









آرد
1
قاشق سوپخوري




آرد گندم

حدود 5 پميانه




آب ولرم

1/3- 4 پيمانه




بلغور جو

1/2-2
پيمانه




آرد جو

حدود 2 پيمانه




ادويه (زيره سبر, زيره سياه , آويشن)
1
قاشق چايخوري
جمعاً




عسل
1
قاشق چايخروي




روغن زيتون
3
قاشق سوپخوري




پودر خمير ترش

7 گرم




نمك

1 قاشق سوپخوري




مايه خمير تازه

15 گرم




آب
4
قاشق سوپخوري

طرز

تهيه :



1-بلغور جو را با مقداري آب داغ دو ساعت خيس
مي كنيم . سپس در آبكش ريخته .



2- جهت تهيه خمير بلغور جو مايه خمير تازه و
پودر خمير ترش را با كمي آب ولرم
مخلوط نموده سپس مابقي آب و تمامي
مواد لازم را اضافه كنيد و ورز
داده ، روي آن را به مدت چهل و
پنج الي پنجاه دقيقه بپوشانيد و
خمير را استراحت ديهد .



3-روي سطح صافي كمي آرد پاشيده و خمير را روي
آن ورز دهيد . سپس خمير را دو
قسمت كنيد . هرقسمت رابصورت بيضي
در آورده ، آن را روي سيني فر كه
با كاغذ روغني پوشانده ايد قرار
دهيد .



روي خميرها را با پارچه بوشانيد وبمدت چهل
الي چهل و پنج دقيقه آن را
استراحت دهيد .



4-در ظرف نسوزي آب داغ ريخته ، ظرف را كف فر
درحرارت 400 درجه فارنهايت قرار
دهيد .



5-براي تهيه رومال: آب و آرد را مخلوط نموده
روي حرارت ملايم قرار دهيد تا
پخته شود و حالت بلوري پيدا كند
سپس بگذاريد سرد شود . روي نان ها
را با كارد چند برش عميق ايجاد
كرده ،با قلم مو رومال را روي نان
ها بماليد ، سپس كمي بلغور جو روي
نان پاشيده ، سيني محتوي نان را
پانزده دقيقه در طبقه وسط فر قرار
دهيد .



6-حرارت فر رابه 300 درجه تقليل داده و نان
ها را چهل و پنج الي پنجاه دقيقه
ديگر بپزيد . رويه نان بايد
كاملاً برشته شود .



7-بعد از پخت نان را از فر خارج كرده ، روي
توري فلزي قرار دهيد تا سرد شود .
جهت نرم ناندن نان ، روي آن را با
پارچه بپوشانيد .
joline
joline
.
.

تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 26

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

اموزش انواع نان Empty رد: اموزش انواع نان

پست من طرف joline في 2010-04-03, 12:24

خمیر ترش





اموزش انواع نان Before
مواد
لازم :









آرد
5
پيمانه





شکر

1/2
پيمانه




پورد خمير ترش

1/3
پیمانه




شير ولرم

1/3 1
پيمانه




كره

1/3
پيمانه





نمک

1/8 قاشق
چايخوري




تخم مرغ
1
عدد
طرز

تهيه :



آرد را الك كنيد و در يك ظرف بريزيد . در وسط
آن يك حفره ايجاد كنيد . پودر
خمير ترش ، يك قاشق چايخوري شكر و
سه قاشق سوپخوري شير ولرم را در
حفره بريزيد و با كمي آرد مخلوط
كنيد . كه به اين مخلوط اصطلاحاً
پيش خمير مي گويند . در ظرف را
ببنديد و پانزده دقيقه كنار
بگذاريد . سپس بقيه شكر ، شير
ولرم ، كره ، نمك و تخم مرغ را با
هم مخلوط كنيد و به خمير اضافه
كنيد .بادست آنقدر خمير را ورز
دهيد تايكدست شود . مجدداً روي
ظرف بپوشانيد و خميررا به مدت
بيست و پنج اليسي دقيقه استراحت
دهيد تا حجم خمير دو برابر گردد .
دوباره خمير را ورز دهيد و آن را
به هر شكلي كه مايل هستيد فرم
دهيد . سيني فر را چرب نموده نان
ها را در آن قرارداده و بگذاريد
سي دقيقه ديگر بماند . سپس سيني
رادر فري كه با حرارت 350 درجه
فارنهايت گرم نموده ايد به مدت سي
الي سي و پنج دقيقه در طبقه وسط
فر بگذاريد تا پخته شود .
joline
joline
.
.

تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 26

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه


 
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد