اموزش انواع نان Hitskin_logo Hitskin.com

هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداكالرجوع الى صفحة بيانات التصميم

جوان ايراني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جوان ايراني


 
الرئيسيةPortalأحدث الصورجستجوثبت نامورود
تيم مديريت سايت لحظات دلنشين توام با شادكامي را برايتان آرزومند است
به چشمانت بیاموز که هر کس لیاقت دیدن ندارد...
اگر مشکلات را رها کنی هرگز راه حلی برای آنها نخواهی یافت
کاش میشد سکوت را جایگزین دروغ کرد
خوشبخت ترين فرد كسي است كه بيش از همه سعي كند ديگران را خوشبخت سازد.. اشو زرتشت
کاش در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی نه حاشیه ای از یاد رفتنی
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تو خدایی دارم وتوچون خود نداری
بدبختي تنها در باغچه اي که خودت کاشته اي مي رويد
هوس بازان کسی را که زیبا می بینند دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می بینند
اي دوست به راه دوست جان بايد داد در راه محبت امتحان بايد داد تنها نبود شرط محبت گفتن يك مرتبه هم عمل نشان بايدداد
من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من من خودم هستم و يك حس غريب كه به صد عشقو هوس مي ارزد
خداوند بی نهایت است...اما به قدر نیاز تو فرود می آید،به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست(ملاصدرا)
زندگی دو چهره بیشتر ندارد یا بر بازیت میگیرد یا بر بازیش میگیری انتخاب با توست
در این زمانه که شرط حیات نیرنگ است دلم برای دوستان بی ریا تنگ است
برای خندیدن منتظر خوش بختی نباش شاید خوش بختی منتظر خندیدن توست

 

 اموزش انواع نان

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش انواع نان Empty
پستعنوان: اموزش انواع نان   اموزش انواع نان I_icon_minitime2010-03-11, 09:23

نان
شیرین





اموزش انواع نان Before
مواد
لازم :









پودر خمير ترش
2
قاشق سوپخوري




آرد

500 گرم حدود 5
پيمانه




شير

1/4 , 1/2
پيمانه




شكر

2/3-1 پيمانه




نمك

1 قاشق چايخوري




كره
1/2
پيمانه




تخم مرغ
4
عدد




بادام پرك شده
100
گرم




كشمش
1
پيمانه




رنده پوست ليمو
1
قاشق سوپخوري





اموزش انواع نان Before
طرز
تهيه :



مواد لازم را از شماره يك الي هفت به ترتيب
گفته شده مطابق نان با دستور اصلي
خمير ترش صفحه –6- درست كرده ،
سپس خمير را در ظرفي قرارد اده
درب آن را بگذاريد و به مدت سي
دقيقه بماند پس از اين زمان خمير
را خوب ورز دهيد و بادام پرك شده
، كشمش و رنده پوست ليمو ترش را
به خمير اضافه كنيد و خوب به هم
بزنيد .خمير را در يك قالب گرد به
قطر بيست و پنج سانتي متري كه
قبلاً چرب كرده ايد ريخته و به
مدت سي دقيقه روي 100 درجه
فارنهايت و سپس به مدت 60 دقيقه
روي حرارت 350 درجه فارنهايت
بپزيد . سپس نان كمي در قالب
بماند تا خنك شود و در ظرف مورد
نظر برگردانيد .



در صورت دلخواه : پس از برگرداندن نان از
قالب دور تا دور نان را بوسيله
قلم مو شربت قوام آمده بماليد و
سپس بادام پرك شده بپاشيد تا به
كمك شربت قوام آمده به كيك بچسبد
.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش انواع نان Empty
پستعنوان: رد: اموزش انواع نان   اموزش انواع نان I_icon_minitime2010-03-15, 08:25

نان جو سبوس دار

مواد

لازم :









آرد
1
قاشق سوپخوري




آرد گندم

حدود 5 پميانه




آب ولرم

1/3- 4 پيمانه




بلغور جو

1/2-2
پيمانه




آرد جو

حدود 2 پيمانه




ادويه (زيره سبر, زيره سياه , آويشن)
1
قاشق چايخوري
جمعاً




عسل
1
قاشق چايخروي




روغن زيتون
3
قاشق سوپخوري




پودر خمير ترش

7 گرم




نمك

1 قاشق سوپخوري




مايه خمير تازه

15 گرم




آب
4
قاشق سوپخوري

طرز

تهيه :



1-بلغور جو را با مقداري آب داغ دو ساعت خيس
مي كنيم . سپس در آبكش ريخته .



2- جهت تهيه خمير بلغور جو مايه خمير تازه و
پودر خمير ترش را با كمي آب ولرم
مخلوط نموده سپس مابقي آب و تمامي
مواد لازم را اضافه كنيد و ورز
داده ، روي آن را به مدت چهل و
پنج الي پنجاه دقيقه بپوشانيد و
خمير را استراحت ديهد .



3-روي سطح صافي كمي آرد پاشيده و خمير را روي
آن ورز دهيد . سپس خمير را دو
قسمت كنيد . هرقسمت رابصورت بيضي
در آورده ، آن را روي سيني فر كه
با كاغذ روغني پوشانده ايد قرار
دهيد .



روي خميرها را با پارچه بوشانيد وبمدت چهل
الي چهل و پنج دقيقه آن را
استراحت دهيد .



4-در ظرف نسوزي آب داغ ريخته ، ظرف را كف فر
درحرارت 400 درجه فارنهايت قرار
دهيد .



5-براي تهيه رومال: آب و آرد را مخلوط نموده
روي حرارت ملايم قرار دهيد تا
پخته شود و حالت بلوري پيدا كند
سپس بگذاريد سرد شود . روي نان ها
را با كارد چند برش عميق ايجاد
كرده ،با قلم مو رومال را روي نان
ها بماليد ، سپس كمي بلغور جو روي
نان پاشيده ، سيني محتوي نان را
پانزده دقيقه در طبقه وسط فر قرار
دهيد .



6-حرارت فر رابه 300 درجه تقليل داده و نان
ها را چهل و پنج الي پنجاه دقيقه
ديگر بپزيد . رويه نان بايد
كاملاً برشته شود .



7-بعد از پخت نان را از فر خارج كرده ، روي
توري فلزي قرار دهيد تا سرد شود .
جهت نرم ناندن نان ، روي آن را با
پارچه بپوشانيد .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش انواع نان Empty
پستعنوان: رد: اموزش انواع نان   اموزش انواع نان I_icon_minitime2010-04-03, 12:24

خمیر ترش





اموزش انواع نان Before
مواد
لازم :









آرد
5
پيمانه





شکر

1/2
پيمانه




پورد خمير ترش

1/3
پیمانه




شير ولرم

1/3 1
پيمانه




كره

1/3
پيمانه





نمک

1/8 قاشق
چايخوري




تخم مرغ
1
عدد
طرز

تهيه :



آرد را الك كنيد و در يك ظرف بريزيد . در وسط
آن يك حفره ايجاد كنيد . پودر
خمير ترش ، يك قاشق چايخوري شكر و
سه قاشق سوپخوري شير ولرم را در
حفره بريزيد و با كمي آرد مخلوط
كنيد . كه به اين مخلوط اصطلاحاً
پيش خمير مي گويند . در ظرف را
ببنديد و پانزده دقيقه كنار
بگذاريد . سپس بقيه شكر ، شير
ولرم ، كره ، نمك و تخم مرغ را با
هم مخلوط كنيد و به خمير اضافه
كنيد .بادست آنقدر خمير را ورز
دهيد تايكدست شود . مجدداً روي
ظرف بپوشانيد و خميررا به مدت
بيست و پنج اليسي دقيقه استراحت
دهيد تا حجم خمير دو برابر گردد .
دوباره خمير را ورز دهيد و آن را
به هر شكلي كه مايل هستيد فرم
دهيد . سيني فر را چرب نموده نان
ها را در آن قرارداده و بگذاريد
سي دقيقه ديگر بماند . سپس سيني
رادر فري كه با حرارت 350 درجه
فارنهايت گرم نموده ايد به مدت سي
الي سي و پنج دقيقه در طبقه وسط
فر بگذاريد تا پخته شود .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
اموزش انواع نان
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» اموزش انواع دسر
» اموزش انواع سس
» اموزش انواع پیتزا
» اموزش انواع کباب
» اموزش کیک

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
جوان ايراني :: بهداشت، غذا، سلامت :: آشپزي و غذا-
پرش به: