روش‌هاي جلوگيري از عصبانيت و گسترش آن Hitskin_logo Hitskin.com

هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداكالرجوع الى صفحة بيانات التصميم

جوان ايراني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جوان ايراني

الرئيسيةPortalأحدث الصورجستجوثبت نامورود
تيم مديريت سايت لحظات دلنشين توام با شادكامي را برايتان آرزومند است
به چشمانت بیاموز که هر کس لیاقت دیدن ندارد...
اگر مشکلات را رها کنی هرگز راه حلی برای آنها نخواهی یافت
کاش میشد سکوت را جایگزین دروغ کرد
خوشبخت ترين فرد كسي است كه بيش از همه سعي كند ديگران را خوشبخت سازد.. اشو زرتشت
کاش در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی نه حاشیه ای از یاد رفتنی
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تو خدایی دارم وتوچون خود نداری
بدبختي تنها در باغچه اي که خودت کاشته اي مي رويد
هوس بازان کسی را که زیبا می بینند دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می بینند
اي دوست به راه دوست جان بايد داد در راه محبت امتحان بايد داد تنها نبود شرط محبت گفتن يك مرتبه هم عمل نشان بايدداد
من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من من خودم هستم و يك حس غريب كه به صد عشقو هوس مي ارزد
خداوند بی نهایت است...اما به قدر نیاز تو فرود می آید،به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست(ملاصدرا)
زندگی دو چهره بیشتر ندارد یا بر بازیت میگیرد یا بر بازیش میگیری انتخاب با توست
در این زمانه که شرط حیات نیرنگ است دلم برای دوستان بی ریا تنگ است
برای خندیدن منتظر خوش بختی نباش شاید خوش بختی منتظر خندیدن توست

روش‌هاي جلوگيري از عصبانيت و گسترش آن

نويسندهپيام
yakhi
بازرس
بازرس
yakhi

تعداد پستها : 544

امتياز كاربر : 1666

تاريخ عضويت : 2009-11-02

جنسيت : انثى

ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:

روش‌هاي جلوگيري از عصبانيت و گسترش آن Empty
پستعنوان: روش‌هاي جلوگيري از عصبانيت و گسترش آن   روش‌هاي جلوگيري از عصبانيت و گسترش آن Empty2009-12-23, 18:33

به گزارش خبرنگار گروه تركي فارس، نشريه آكتوئل تركيه در مقاله‌اي علمي به تحليل حالت عصبانيت در انسان‌ها و روش‌هاي جلوگيري از اين احساس كه منجر به بروز برخي مشكلات ناخواسته در بين افراد و جامعه مي‌شود پرداخته است.
در اين مقاله به اختصار چنين آمده است: عصبانيت در حقيقت يك واكنش طبيعي و نشانگر سلامت و صحت مزاج در انسان هاست، ولي وقتي از كنترل خارج شود تبديل به حالتي مخرب شده و در زندگي روزمره باعث بروز مسائل و مشكلات عديده‌اي مي‌شود. عصبانيت همان گونه كه در نتيجه وقايع مختلف بروز مي‌كند، درست همانند بلاياي طبيعي كه در لحظاتي غير قابل پيش بيني و غير منتظره بروز مي‌كند، ممكن است در يك لحظه بروز كرده و زندگي انسان ها را زير و رو كند يا منجر به بروز تغييراتي ناخواسته در روند زندگي افراد شود.
عصبانيت احساسي منحصر به انسان‌ها نبوده و واكنشي طبيعي است كه از سوي هر جانداري در برابر تهديدات بروز مي‌كند. كما اينكه بلايا نيز همان گونه كه وقايع ناخواسته در زندگي انسان‌هاست، مي‌تواند موجوديت افراد را تهديد كند. انسان‌ها براي مقابله با احساس عصبانيت خواسته يا ناخواسته به روش‌هايي متوسل مي‌شوند. اين روش‌ها به اختصار در بيان عصبانيت، فرو بردن حالت خشم و آرام شدن خلاصه مي‌شود.
در ادامه اين مقاله اضافه شده است: بهترين روش مقابله با احساس عصبانيت، بيان لفظي اين احساس به جاي بروز دادن حالت تهاجمي است. براي اين كار انسان بايد بداند كه چه مي‌خواهد و آن را به طور صريح و شفاف و بدون ايجاد احساس رنجش به طرف مقابل منتقل كند.
در ادامه اين مقاله آمده است: دومين روش، فرو بردن احساس عصبانيت و خشم است. اگر شما عصبانيت خود را در درون حبس كرده و به آن فكر نكرده و تمركز خود را به نقاط مثبت ديگري معطوف كنيد، در اين صورت مي‌توان گفت در حال استفاده از اين روش هستيد. هر چند كه اين روش بعضا به درد مي‌خورد، ولي استفاده مستمر از اين روش ممكن است خيلي هم مناسب نباشد. اگر احساس عصبانيت و خشم به درستي بيان نشود، بعد از مدتي عوارض آن به خود فرد عصباني باز مي‌گردد و ممكن است به ناراحتي‌هايي از قبيل فشار خون بالا، زخم معده يا افسردگي منجر شود.
آرام شدن در حالت عصبانيت، گزينه سوم برخورد منطقي با اين احساس است. شما مي‌توانيد در حالت بروز عصبانيت با كنترل تنفس و ضربان قلب، خودتان را از لحاظ فيزيولوژيك آرام كرده و احساس عصبانيت در درون خود را سبك كنيد.
در نهايت اگر هر از چند گاهي كنترل اعصاب خود را از دست مي دهيد. يا نگران از دست دادن كنترل اعصابتان هستيد در اين صورت مي‌توانيد از يك روانشناس كمك بگيريد. اين را هم بدانيد كه روانشناسان امروزه معتقدند باور مفيد بودن تخليه عصبانيت كاملاً اشتباه بوده و اين روش هيچگونه فايده‌اي دربرنداشته و برعكس مضر است. به همين دليل بهترين راه، بررسي دليل عصبانيت و حل آن قبل از عصباني شدن يا بروز آن است.
بر اساس اين مقاله، روانشناسان معتقدند بهترين روش‌هاي جلوگيري از خارج شدن كنترل عصبانيت عبارتند از: شل شدن با نفس عميق، تغيير سريع افكار، تلاش براي حل دليل عصبانيت، برقراري ارتباط منطقي با مخاطب، استفاده از سلاح مزاح در حين عصبانيت و تغيير محيطي است كه در آن قرار داريد.
در خاتمه اين مقاله آ‌مده است: بايد اذعان كرد كه هيچ كس قادر به از بين بردن احساس عصبانيت نيست و عليرغم همه تلاش‌ها، مواردي پيش مي‌آيد كه منجر به عصبانيت فرد و بروز آن مي‌شود.
زندگي همواره با موانع، تلخي‌ها، از دست دادن‌ها و رفتارهاي غير قابل پيش بيني همراه است و هيچ كس قادر به تغيير اين عوامل نبوده و نيست. اما مي‌توانيد نحوه تاثيرگذاري اين عوامل بر روي خود را تغيير دهيد. شما مي‌توانيد با كنترل واكنش‌هاي ناشي از عصبانيت در دراز مدت مانع از آن شويد كه اين حالت موجب احساس منفي و ساير عوارض ناخواسته در شما شود.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://ghoogha.blogfa.com/

روش‌هاي جلوگيري از عصبانيت و گسترش آن
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» جلوگيري از چين چروك صورت با ماسك موز