اموزش کیک Hitskin_logo Hitskin.com

هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداكالرجوع الى صفحة بيانات التصميم

جوان ايراني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جوان ايراني


 
الرئيسيةPortalأحدث الصورجستجوثبت نامورود
تيم مديريت سايت لحظات دلنشين توام با شادكامي را برايتان آرزومند است
به چشمانت بیاموز که هر کس لیاقت دیدن ندارد...
اگر مشکلات را رها کنی هرگز راه حلی برای آنها نخواهی یافت
کاش میشد سکوت را جایگزین دروغ کرد
خوشبخت ترين فرد كسي است كه بيش از همه سعي كند ديگران را خوشبخت سازد.. اشو زرتشت
کاش در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی نه حاشیه ای از یاد رفتنی
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تو خدایی دارم وتوچون خود نداری
بدبختي تنها در باغچه اي که خودت کاشته اي مي رويد
هوس بازان کسی را که زیبا می بینند دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می بینند
اي دوست به راه دوست جان بايد داد در راه محبت امتحان بايد داد تنها نبود شرط محبت گفتن يك مرتبه هم عمل نشان بايدداد
من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من من خودم هستم و يك حس غريب كه به صد عشقو هوس مي ارزد
خداوند بی نهایت است...اما به قدر نیاز تو فرود می آید،به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست(ملاصدرا)
زندگی دو چهره بیشتر ندارد یا بر بازیت میگیرد یا بر بازیش میگیری انتخاب با توست
در این زمانه که شرط حیات نیرنگ است دلم برای دوستان بی ریا تنگ است
برای خندیدن منتظر خوش بختی نباش شاید خوش بختی منتظر خندیدن توست

 

 اموزش کیک

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
نويسندهپيام
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش کیک Empty
پستعنوان: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-02-18, 08:55

توی این تاپیک تا اونجا که بتونم طرز تهیه کیک میزارم

اولین کیک اسمش هست کیک دو رنگ
مواد لازم :

وانيل شكري

1/4 قاشق چايخوري
كره يا روغن

1 پيمانه
شكر
1/2-1 پيمانه
تخم مرغ

5 عدد
آرد سفيد

1/2-3 پيمانه
بيكينگ پودر

1/2-1 قاشق چايخروي
جوش شيرين

1/2 قاشق چايخوري
رنده پوست ليمو ترش

1/2 قاشق چايخوري
شير
1 پيمانه
پودر كاكائو

2 قاشق چايخوري
شير
1 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

فر را روي حرارت 375 درجه فارنهايت روشن نمائيد . كاغذ روغني كف قالب كيك به ابعاد 28*8*8 انداخته و روي كاغذ روغني را چرب نموده كنار بگذاريد . كره و شكر را در ظرفي ريخته و با همزن برقي خوب هم بزنيد , زرده و سفيدة تخم مرغ را جدا نموده , زرده هاي تخم مرغ و وانيل شكري را به كره و شكر اضافه نمائيد و به هم زدن ادامه دهيد تا بصورت كرم لطيفي شود . آرد را چند بار الك نموده و به مايه كيك افزوده و مخلوط كنيد . بيكينگ پودر , جوش شيرين و رندة پوست ليمو ترش (يا يك قطه اسانس ) را در يك پيمانه شير حل نموده و در مايه كيك بريزيد و با قاشق چوبي يا ليسك به هم بزنيد تا يك دست شود . پودر كاكائو را در 1 قاشق سوپخوري شير حل نموده به 3/1 مايه كيك اضافه نمائيد . سپس سفيدة تخم مرغ را با همزن برقي آنقدر بزنيد تا جايي كه جاي پره هاي همزن محو نشود و وقتي ظرف را بر مي گردانيد از ظرف نريزد . سفيدة تخم مرغ را به ماية كيك كاكائويي اضافه كنيد و مابقي را به بقيه مايه كيك ساده اضافه نموده , نصف مايه ساده كيك را در قالب ريخته و روي آن را مايه كيك كاكائويي بريزيد و مجدداً بقيه مايه كيك ساده را بريزيد . قالب را در طبقه وسط فر قرار دهيد. سه ربع ساعت در حرارت 375 درجه فارنهايت و 25 دقيقه در درجه 350 فارنهايت بگذاريد تا پخته شود .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش کیک Empty
پستعنوان: رد: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-02-19, 09:49

پاند کیک سفید با رگه شکلاتی

مواد لازم :

پورد كاكائو

2 قاشق سوپخوري
پودر قند

3 قاشق سوپخوري
آب جوش

2 قاشق سوپخوري
كره
1 قاشق سوپخوري

جوش شيرين

1/4 قاشق چايخوري

مواد لازم برای خمیر کیک :
آرد
2 پيمانه

وانيل شكري

1/2 قاشق چايخوري

تخم مرغ

3 عدد

بيكينگ پودر

1/2-2 قاشق چايخوري

شكر
1 پيمانه
كره
1/2 پيمانه
نمك
1/4 قاشق چايخوري
شير
2/3 پيمانه

طرز تهيه :

براي تهيه سس شكلات ابتدا, پودر كاكائو , كره , آب جوش , پودر قند و جوش شيرين را با هم مخلوط نمائيد تا بصورت سس در آيد و آن را كنار بگذاريد . فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد . كره و شكر را با هم مخلوط كرده و با همزن برقي بزنيد تا سفيد و يكدست شود . تخم مرغ ها و وانيل شكري را هم اضافه كرده و با همزن برقي بزنيد بيكينگ پودر , آرد الك شده و نمك را به مايه اضافه كرده و در آخر شير را نيز اضافه نمائيد . 3/2 مايه كيك را در قالب مستطيلي (24*13*8) كه از قبل درون آن كاغذ روغني انداخته و چرب كرده ايد ريخته , مقداري از سس شكلات را روي مايه ريخته , دوباره روي سس شكلات مقداري از مايه كيك را ريخته,و روي آن سس شكلات بريزيد , اين كار را تكرار كنيد تا كامل مايه داخل قالب ريخته شود , بعد به مدت 55 الي 60 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
sanaziii
مدير تالار دانشجو
مدير تالار دانشجو
sanaziii


تعداد پستها : 395

امتياز كاربر : 909

تاريخ عضويت : 2009-10-31

جنسيت : انثى

متولد : 1991-06-12

سن : 32


ساير موارد
نوع گوشي همراه: سوني اريكسون سوني اريكسون
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده:

اموزش کیک Empty
پستعنوان: رد: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-02-21, 07:25

جولین جون لطف کن طرز تهیه کیک خامه ای رو واسمون بذار
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش کیک Empty
پستعنوان: رد: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-02-24, 06:40

کیک خامه ای


ارد ۴/۳ پ ۳ صفر باشه

شکر ۴/۳ پ

بیکینگ پودر ۴/۳ ق چ

نمک یه کوچولو

تخم مرغ ۴ تا

وانیل ۱ق چ

فرو ۴۰۰ ف گرم کنین

میکسره برقیتون رو بردارین تویه یه کاسه تخم مرغ و بیکینگ پودر و وانیل و شکر رو رویه سرعته بالا ۵ دیقه هم بزنین شدیدا

ارد رو اضافه کنین و هم بزنین. و در یه سینی فر کاغذ روغنی چرب شده رو قرار داده و مواد رو توش بریزین و صاف کنین و در فر برایه ۸ دیقه یا وقتی که طلایی پررنگ شد بپزین.

بیرون بیارین تا سرد بشه کاغذ رو جدا کنین و به ۴ قسمت مساوی کرده رویه هر قسمت خامه زده شد با پودره قند و وانیل رو بمالین تا ۴ لایه رویهم قرار بگیره و لایه اخر رو هم خامه بزنین. یه روز بزارین تویه یخچال بمونه تا رطوبت خامه رو بهخودش بگیره تا فرداش اماده و خوشمزه در خدمت شماست.

برایه تزیین چن پیشنهاد:

روش پودرکاکایو یا نسکافه الک کنین

میوه تازه برش بدین قرار بدین

شکلات رو با پوست کن خراش بدین و بریزین رویه کیک.... خلاقیت بیشمار
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش کیک Empty
پستعنوان: رد: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-02-25, 08:50

دستور اصلی خمیر کیک

مواد لازم :
آرد
5 پيمانه
كره
1/2-1 پيمانه
تخم مرغ


4 عدد
بيكينگ پودر
2 قاشق چايخوري سرپر

شكر
1-1/3 پيمانه
نمك
1/8 قاشق چايخوري
شير
1 پيمانه
طرز تهيه :

فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد . تمام مواد را آماده كنيد و كنار بگذاريد تا با حرارت اتاق تنظيم بشوند. زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا كنيد . ابتدا كره را با همزن برقي خوب بزنيد , شكر و زرده تخم مرغ را به آن اضافه كرده همزدن را ادامه دهيد تا بصورت كرم لطيف در آيد . آرد , بيكينگ پودر و نمك را مخلوط كنيد و كم كم همراه شير به كرم اضافه نمائيد . در آخر سفيده تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا سفت شود , سپس آن را به خمير اضافه كنيد . كف قالب گرد به قطر 25 سانتي متر را كاغذ روغني قرار داده روي كاغذ روغني را چب كنيد . خمير را در قالب بريزيد و به مدت 60 دقيقه در طبقه وسط فر بپزيد
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
dorsa_old
.
.
dorsa_old


تعداد پستها : 524

امتياز كاربر : 1294

تاريخ عضويت : 2009-10-29

متولد : 1989-10-30

سن : 34


ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:

اموزش کیک Empty
پستعنوان: رد: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-02-25, 09:17

اموزش کیک 717503
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://cheshentezar.blogfa.com
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش کیک Empty
پستعنوان: رد: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-02-26, 09:04

خمیر مورد استفاده در کیک ها

مواد لازم :
آرد
1/2 2پيمانه

شكر


1/2 پيمانه
كره


2/3 پيمانه و1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ
1 عدد
طرز تهيه :

آرد و شكر را روي ميز كار بريزيد و وسط آن را گود كنيد. كره را تكه تكه به همراه تخم مرغ وسط آرد و شكر ريخته مخلوط كنيدو سپس از طرف خارج به داخل مواد را با چاقو تيزي بزنيد . تا تمام مواد به تخم مرغ و كره آغشته شود . مجدداً با دستهاي خنك مواد را ورز دهيد تا به صورت خمير يكنواخت در آدي . خمير را به صورت گلوله اي در آورده آن را در فويل بپيچيد و حداقل 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد . سپس كف قالب گرد به قطر 25 سانتي متر را چرب نموده خمير رادر قالب پهن كنيد . در طبقه وسط فري كه با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم نموده ايد بمدت 15 الي 20 دقيقه قرار دهيد بعد از پخت و سرد شدن مي توانيد با پودر قند يا هر نوع كرم و ميوة دلخواه تزئيين كرده و سرو نمائيد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
dorsa_old
.
.
dorsa_old


تعداد پستها : 524

امتياز كاربر : 1294

تاريخ عضويت : 2009-10-29

متولد : 1989-10-30

سن : 34


ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:

اموزش کیک Empty
پستعنوان: رد: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-02-28, 13:10

بهتر عزيزم تايپيك جداگانه بذاري برا هر كدوم از كيك ها
ممنونم گلم
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://cheshentezar.blogfa.com
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش کیک Empty
پستعنوان: رد: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-03-01, 06:34

اه اینطوری خیلی تاپیکا زیاد میشن
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
sanaziii
مدير تالار دانشجو
مدير تالار دانشجو
sanaziii


تعداد پستها : 395

امتياز كاربر : 909

تاريخ عضويت : 2009-10-31

جنسيت : انثى

متولد : 1991-06-12

سن : 32


ساير موارد
نوع گوشي همراه: سوني اريكسون سوني اريكسون
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده:

اموزش کیک Empty
پستعنوان: رد: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-03-01, 08:12

جولین جون مرسی a25
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش کیک Empty
پستعنوان: رد: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-03-05, 10:52

اسم این کیک هست:
کیک کارامل و گردو

مواد لازم :

بيكينگ پودر
2 قاشق سوپخوري
آب انگور
6 قاشق سوپخوري
آرد
60 گرم حدود 1/2 پيمانه
نمك
1/8 قاشق چايخوري
كره
1/3 پيمانه
بيسكويت
100 گرم
مغز گردو
200 گرم
شكر
2/3 پيمانه
تخم مرغ
8 عدد
طرز تهيه :

فر را روي درجه حرارت 350 درجه فارنهايت روشن كنيد . كره را ذوب كنيد و بگذاريد خنك شود . بيسكويتها را خرد كنيد و گردوها را آسياب كنيد . زرده و نيمي از شكر را با همزن برقي بزنيد تا به صورت كرم رنگ و سفيد در آيد . سفيدة تخم مرغ ها را با نمك بزنيد تا سفت شود . كم كم به آن باقيمانده شكر را اضافه نمائيد . سپس اين مواد را به زردة تخم مرغ افزوده , كره ذوب شده را نيز مخلوط كنيد. آرد و بيكينگ پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنيدو به تخم مرغ ها اضافه كرده سپس بيسكويتهاي خرد شده و گردوها را نيز افزوده و هم بزنيد . كف قالب گردي به قط 25 سانتي متر را با كاغذ روغني چرب شده بپوشانيد . خمير را داخل آن ريخته و در طبقه وسط فر به مدت 35 الي 45 دقييقه بپزيد . از فر بيرون آورده و بگذاريد بماند تا كاملاً سر شود . سپس آن را به 3 لايه تقسيم كنيد و هر لايه را به 2 قاشق سوپخوري آب انگور آغشته كنيد.

مواد لازم کرم کیک :

شكلات تخته اي رنده شده
مقداري
نشاسته
1/3 پيمانه
شير
3 پيمانه سرپر
مغز گردو
100 گرم
آب جوش
4 قاشق سوپخوري
شكر
1 پيمانه
كره
1/2-1 پيمانه
وانيل شكري
1/4 قاشق چايخوري
نمك
1/8 قاشق چايخوري
پودر قند
2/3 پيمانه
طرز تهيه کرم کیک :

ابتدا كارامل را درست كنيد . شكر را در يك ظرف در دماي ملايم ذوب كنيد گاهي ظرف را تكان دهيد تا شكر ها به رنگ قهوه اي روشن در آيد . از روي شعله برداشته فوراً آب جوش را اضافه نمائيد . 12 عدد از نيمه گردو را از داخل اين كارامل با چنگال عبور دهيد و به كارامل آغشته كنيد در يك سيني چرب شده بگذاريد تا سرد شود . باقي گردوها را خرد كنيد و در ظرفي بدون روغن تف دهيد سپس بگذاريد خنك شود. 6 قاشق از شير برداشته و نشاسته را در آن حل نمائيد . سپس باقي شير را با مقداري نمك و وانيل شكري به نشاسته اضافه كنيد و كمي روي حرارت ملايم آن را به هم بزنيد . سپس كارامل را به آن افزوده و مخلوط نمائيد از روي حرارت برداريد . كره را همراه با پودر قند با همزن برقي بزنيد تا به صورت كرم سفيد رنگ در آيد و سپس قاشق قاشق از مخلوط كارامل به آن اضافه نمائيد و با قاشق مخلوط نمائيد . به هر لايه از كيك از كرم آماده شده بزنيد . سه لايه را روي هم بچينيد , مقداري ازكرم را به كناره هاي كيك بماليد و در صورت دلخواه كناره هاي كيك را با گردوهاي تف داده شده تزئين كنيد . با باقيمانده كرم روي كيك را شكوفه بزنيد و روي شكوفه ها را از گردوهاي آغشته به كارامل بچينيد .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش کیک Empty
پستعنوان: رد: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-03-08, 09:23

کیک گردویی

مواد لازم :

شير
1 پيمانه
بيكينگ پودر
1/2-2 قاشق چايخوري
آرد الك شده
1/4-2 پيمانه
وانيل شكري يا رنده پوست پرتقال
قاشق چايخوري
تخم مرغ
6 عدد
كره
1 پيمانه
شكر
2/3-1 پيمانه
گردوي خرد شده
1/2 پيمانه

طرز تهيه :

قر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نماييد . شكر و كره را با همزن برقي بزنيد تا سفيد رنگ شوند . زرده و سفيدة تخم مرغ را جدا كرده . زرده هاي تخم مرغ را با فاصله به كره و شكر اضافه نمائيد و مخلوط كنيد . وانيل شكري يا اسانس مورد نظر را هم اضافه نمائيد با همن بزنيد تا كرم رنگ شود . آرد و بيكينگ پودر را الك كرده به همراه شير به تدريج به مايه فوق الذكر اضافه نمائيد. سفيده را با همزن برقي بزنيد تا حدي كه سفت شده و جاي پره هاي همزن روي آن بماند ووقتي ظرف را بر مي گردانيد از ظرف نريزد . سفيده را نيز به مايه فوقا الذكر اضافه نموده و به آرامي با ليسك مخلوط كنيد , سپس گردو خرد شده را به مايه اضافه كنيد و مخلوط نمائيد . يك قالب چهار گوش مربع شكل را انتخاب نموده كف آن را با كاغذ روغني بپوشانيد , كاغذ روغني را با روغن مايع چرب كنيد مايه آماده را در قالب بريزيد سپس در طبقه وسط فر به مدت 40 الي 45 دقيقه قرار دهيد تا پخته شود . از فر بيرون آورده , كيك را بعد از خنك شدن با رويه مرنگ تزئين كنيد .
مواد لازم برای مرنگ :

خلال بادام
1/3 پيمانه
وانيل شكري
1/4 قاشق چايخوري
سفيدة تخم مرغ
3 عدد
شكر
1/3 پيمانه
كرم تارتار
1/4 قاشق چايخوري

طرز تهيه مرنگ برای کیک گردویی :

فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد . سفيدة تخم مرغ و كرم تار تار را با همزن برقي بزنيد تا كف كند . سپس شكر را به تدريج اضافه كرده و خوب به هم مي زنيم تا سفيده كاملاً سفت شود . بطوريكه جاي پره هاي همزن روي سفيده محو نشود و وقتي ظرف را بر مي گردانيم سفيدة تخم مرغ از ظرف نريزد . در آخر وانيل شكري را اضافه نموده چند دور مخلوط مي كنيم سپس با مرنگ آماده روي كيك گردويي را تزئين مي كنيم و روي آن خلال بادام پاشيده كيك را در طبقه وسط فر قرار داده مدت 15 دقيقه بماند .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
mohamad
.
.
mohamad


تعداد پستها : 236

امتياز كاربر : 382

تاريخ عضويت : 2009-11-28

جنسيت : ذكر

متولد : 1982-12-29

سن : 41

شهر : تبریز


ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:

اموزش کیک Empty
پستعنوان: رد: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-03-08, 14:00

بابا اين همه كه اشپزي يادتون ميدن خدايش روي اشپزخونه خودنتون رو مي بينيد؟
فقط علاقه خالي واسه افش
هههه
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش کیک Empty
پستعنوان: رد: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-03-08, 14:47

اصلا تو بگو نیمرو بلدی ؟
منم میگم دو بار سوزوندم اموزش کیک 341893
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
mohamad
.
.
mohamad


تعداد پستها : 236

امتياز كاربر : 382

تاريخ عضويت : 2009-11-28

جنسيت : ذكر

متولد : 1982-12-29

سن : 41

شهر : تبریز


ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:

اموزش کیک Empty
پستعنوان: رد: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-03-08, 14:55

اموزش کیک 383444
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش کیک Empty
پستعنوان: رد: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-03-09, 07:36

کیک هویچ و گردو

مواد

لازم :









وانيل شكري

1/4 قاشق چايخوري




كره
1
پيمانه سرخاي




شكر
1/2-1
پيمانه




تخم مرغ
3
عدد




ماست شل

1 پيمانه سرخالي




آرد

1/2-2
پيمانه





بيكينگ پودر

1/2 قاشق
چايخوري




جوش شيرين

1/4-1
قاشق چايخوري




جوزهندي

1/2 قاشق
چايخوري





نمك

1/8 قاشق
چايخوري





گردو خرد شده

1/3 پيمانه




هويج رنده شده
1
پيمانه





اموزش کیک Before
طرز
تهيه :



فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد .
كره و شكر را
با همزن برقي بزنيد تا بصورت كرم
در آيد , تخم مرغ ها را يكي يكي
اضافه نموده و بعد از هر تخم مرغ
يك دقيقه با همزن بزنيد . بعد
وانيل شكري ار اضافه كنيدو ماست
شل را به تدريج اضافه نموده بعد
مواد خشك را با يكديگر مخلوط
نمائيد و خيلي آرام به هم بزنيد
در حدي كه مواد مخلوط شود .بعد
گردو و هويج رنده شده را به مايه
اضافه كنيد . كف قالب گرد به قطر
30 سانتي متر را چب كنيد كمي آرد
بپاشيد مايه كيك را در قالب ريخته
, سپس قالب را در طبقه وسط و به
مدت 45 دقيقه قرار دهيد .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش کیک Empty
پستعنوان: رد: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-03-11, 09:21

مافین گردویی

مواد

لازم :









روغن مايع

1/3 پيمانه




آرد

3/4-1
پيمانه





شكر
2/3
پيمانه





تخم مرغ

1عدد




بيكينگ پودر
1/2-2
قاشق چايخوري




وانيل شكري

1/4 قاشق
چايخوري





شير

3/4 پيمانه





نمك

1/8 قاشق
چايخوري




گردوي خرد شده

1/3 پيمانه





اموزش کیک Before
طرز
تهيه :



فر را روي حرارت 400 درجه فارنهايت گرم كنيد . مواد
خشك (آرد ,
شكر , بيكينگ پودر , وانيل شكري ,
نمك ) را الك نموده در يك كاسه
بزرگ بريزيد . شير و روغن مايع و
تخم مرغ را با هم مخلوط كنيد و
وسط مواد خشك را گود نموده ,
مايعات را در آن بريزيد و به دقت
و به آرامي با يكديگر مخلوط كنيد
. در آخر گردو را نيز اضافه نموده
قالب هاي مافين را چرب نموده و
كمي آرد بپاشيد , هر قالب را
مايه بريزيد .ظرف هاي مافين را در
سيني چيده و در طبقه وسط فر به
مدت 15 الي 20 دقيقه قرار دهيد تا
پخته شود , از فر بيرون آورده
بگذاريد سرد شود سپس از قالب ها
بيرون بياوريد و سرو نمائيد .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش کیک Empty
پستعنوان: رد: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-03-15, 08:21

کیک شیفون





اموزش کیک Before
مواد
خمیر کیک :









كرم تارتار
1/2
قاشق چايخوري




سفيدة تخم مرغ

8 عدد




آب
3/4
پيمانه




زردة تخم مرغ
5
عدد




روغن مايع
1/2
پيمانه




وانيل شكري

1/4 قاشق
چايخوري




رنده پوست پرتقال با ليمو

2 قاشق سوپخوري




بيكينگ پودر

3 قاشق چايخوري




آرد الك شده
1/4-2
پيمانه




شكر

1/3-1
پيمانه

طرز

تهيه :



فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده ,
آرد را الك
نموده به همراه شكر , بيكينگ پودر
ورنده پوست پرتقال و وانيل شكري
در يك ظرف بزرگ ريخته , وسط آن را
گود كرده , روغن مايع و زردة تخم
مرغ و آب را در وسط ظرف ريخته و
كاملاص مواد را مخلوط كنيد .
سفيده هاي تخم مرغ را با كرم تار
تار با همزن برقي زده تا زمانيكه
جاي پره هاي همزن روي آن محو نشود
و هنگاميكه ظرف را بر مي گردانيد
نريزد , سپس سفيده را داخل مايه
اصلي كرده و با قاشق چوبي يا ليسك
با حركت دوراني آن را زير و رو
كنيد و مخلوط نمائيد تا يك دست
شود . ته قالب پنج پر يا گرد به
قطر 25 سانتي متر را كاغذ روغني
انداخته و روي كاغذ را چرب كنيد و
مايه كيك را در قالب ريخته در
پنجره وسط فر قرار دهيد و بگذاريد
به مدت يك ساعت وده دقيقه بماند .
سپس كيك را از فر بيرون آورده و
بعد از سرد شدن آن را تزئين كنيد
.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش کیک Empty
پستعنوان: رد: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-04-03, 12:21

کیک یزدی

مواد

خمیر کیک :









شربت قوام آمده
1
قاشق سوپخوري




پودر بسته براي تزئين
به
مقدار لازم




نمك ميوه

1/8 قاشق
چايخوري




جوش شيرين

1 قاشق چايخوري




بيكينگ پودر
1
قاشق چايخوري




شكر

1 پيمانه




تخم مرغ
4
عدد




پودر بسته براي تزئين




شير

2/3 پيمانه




هل كوبيده
1/4
قاشق چايخوري




آرد
1/2-2
پيمانه




روغن

2/3
پيمانه

طرز

تهيه :



فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده ,
تخم مرغ ها را
با همزن برقي خوب بزنيد تا پف كند
. سپس شكر را اضافه نمائيد و
بزنيد تا حجم آن دو برابر شود و
بيكينگ پودر , جوش شيرين و نمك
ميوه را اضافه نموده روغن آب كرده
را داخل تخم مرغ ها نموده و هم
بزنيد . آرد , هل , شير و شربت
قوام آمده را كم كم داخل نمائيد و
مخلوط نموده توجه داشته باشيد كه
تمام مايه را بايد خيلي آرام با
قاشق چوبي يا ليسك به هم زد تا پف
آن نخوابد سپس كف و ديوارة
قالبهاي كوچك را چرب نموده و كمي
آرد بپاشيد , يا كاغذ مخصوص كيك
را در آن گذاشته و روي آن را چرب
نموده وبه اندازه 3/2 ظرفيت قالب
با قاشق با قاشق سوپخوري مايه كيك
را در آن بريزيد يا مايه را در
قيف ريخته و به وسيلة قيف داخل
قالب بريزيد و روي آن ها را پودر
پسته ريخته و سپس قالب ها را در
سيني چيده و در طبقه وسط فر به
مدت 20 دقيقه مي گذاريم بماند تا
پخته شود .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش کیک Empty
پستعنوان: رد: اموزش کیک   اموزش کیک Empty2010-04-14, 11:09

کیک پولکی





اموزش کیک Before
مواد
خمیر کیک :









شير
1
پيمانه سرخالي




بيكينگ پودر

2 قاشق چايخوري
سر پر




آرد
5
پيمانه




شكر
2
پيمانه




تخم مرغ

6 عدد




وانيل شكري

1/4 قاشق
چايخوري




اموزش کیک Before
طرز
تهيه :



از مواد لازم خمير كيك در بالا طبق دستور اصلي خمير
كيك صفحة 7
خمير را آماده كنيد . با اين
تفاوت كه به جاي نمك از وانيل
شكري استفاده كنيد . فر را روي
حرارت 400 درجه فارنهايت روشن
نموده خمير را بر روي سيني مخصوص
فر كه چرب شده و دور تا دور آن را
كاغذ آلومينيوم گرفته ايد پخش
كنيد










اموزش کیک Before
مواد
لازم
رویه کیک :









دارچين
1/2
قاشق چايخوري




بادام خرد شده

150 گرم




آرد

1/2-1
پيمانه




شكر
1
پيمانه




كره

1 پيمانه




اموزش کیک Before
طرز
تهيه
کرم کیک :



كره , شكر , شير, اسانس ليمو و دارچين را با هم
مخلوط كنيد , و
روي حرارت قرار دهيد تا شكر حل
شود , سپس بادام پرك شده را اضافه
نمائيد . از روي حرارت برداشته و
روي كيك بريزيد . 10 دقيقه ديگر
در فر قرار دهيد تا بپزد .




اگر اين كيك را گرم سرو كنيد , خيلي لذيذتر خواهد
بود .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
اموزش کیک
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» اموزش انواع دسر
» اموزش انواع سس
» اموزش انواع نان
» اموزش انواع پیتزا
» اموزش انواع کباب

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
جوان ايراني :: بهداشت، غذا، سلامت :: آشپزي و غذا-
پرش به: