اموزش انواع دسر Hitskin_logo Hitskin.com

هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداكالرجوع الى صفحة بيانات التصميم

جوان ايراني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جوان ايراني


 
الرئيسيةPortalأحدث الصورجستجوثبت نامورود
تيم مديريت سايت لحظات دلنشين توام با شادكامي را برايتان آرزومند است
به چشمانت بیاموز که هر کس لیاقت دیدن ندارد...
اگر مشکلات را رها کنی هرگز راه حلی برای آنها نخواهی یافت
کاش میشد سکوت را جایگزین دروغ کرد
خوشبخت ترين فرد كسي است كه بيش از همه سعي كند ديگران را خوشبخت سازد.. اشو زرتشت
کاش در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی نه حاشیه ای از یاد رفتنی
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تو خدایی دارم وتوچون خود نداری
بدبختي تنها در باغچه اي که خودت کاشته اي مي رويد
هوس بازان کسی را که زیبا می بینند دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می بینند
اي دوست به راه دوست جان بايد داد در راه محبت امتحان بايد داد تنها نبود شرط محبت گفتن يك مرتبه هم عمل نشان بايدداد
من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من من خودم هستم و يك حس غريب كه به صد عشقو هوس مي ارزد
خداوند بی نهایت است...اما به قدر نیاز تو فرود می آید،به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست(ملاصدرا)
زندگی دو چهره بیشتر ندارد یا بر بازیت میگیرد یا بر بازیش میگیری انتخاب با توست
در این زمانه که شرط حیات نیرنگ است دلم برای دوستان بی ریا تنگ است
برای خندیدن منتظر خوش بختی نباش شاید خوش بختی منتظر خندیدن توست

 

 اموزش انواع دسر

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
نويسندهپيام
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش انواع دسر Empty
پستعنوان: اموزش انواع دسر   اموزش انواع دسر Empty2010-02-26, 12:22

اموزش کرم پرتغال




مواد لازم :

پودر ژلاتين
1/2 - 1 قاشق سوپخوري
آب
1/2 پيمانه
شكر
1 پيمانه
آب پرتقال
3 پيمانه
خامه


1 پيمانه

رنده پوست پرتقال
1 قاشق چايخوري

طرز تهيه :

آب را با پودر ژلاتين مخلوط كگرده روي بخار آب قرار دهيد . تا ژلاتين كاملاَ در اب حل شود شكر را با اب پرتقال مخلوط كنيد ، روي حرارت ملايم قار دهيد . تا شكر در آب پرتقال حل شود . سپس محلول ژلاتين را به آن اضافه نموده و از روي حرارات برداشته رنده پوست پرتقال را نيز اضافه كرده ، بكذاريد تا كمي خنك شود . بعد با همزن برقي هم بزنيد . خامه را نيز باهمزن برقي هم بزنيد تا جاي پره هاي همزن روي خامه باقي بماند سپس به مواد بالا اضافه كيند . مجدداَ با همزن برقي هم بزنيد ، تا صاف و يكدست شود . در صورت دلخواه مغزهاي پرتقال را ته قالب مورد نظر چيده ، سپس كرم را روي آنها بريزيد و بمدت بيست و چهارساعت در يخچال بگذاريد. وقتي كرم خودش را گرفت ظرف را يك لحظه در با گرم قرار دهيد و بلافاصله در ظرف مورد نظر برگردانيد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
dorsa_old
.
.
dorsa_old


تعداد پستها : 524

امتياز كاربر : 1294

تاريخ عضويت : 2009-10-29

متولد : 1989-10-30

سن : 35


ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:

اموزش انواع دسر Empty
پستعنوان: رد: اموزش انواع دسر   اموزش انواع دسر Empty2010-02-28, 12:54

اموزش انواع دسر 717503
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://cheshentezar.blogfa.com
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش انواع دسر Empty
پستعنوان: رد: اموزش انواع دسر   اموزش انواع دسر Empty2010-03-03, 07:46

کرم باواریای وانیلی و کاکائویی



مواد لازم :

پودر ژلاتين
2قاشق سوپخوري
آب
1/2 پيمانه
زرده تخم مرغ
8 عدد
شكر
1 پيمانه
شير گرم
1/2 - 4 پيمانه
كاكائو
1 قاشق سوپخوري
خامه


1 پيمانه
وانيل شكري
1/4 قاشق چايخوري

طرز تهيه :

پودر ژلاتين را به يك دوم پيمانه آب اضافه كنيد و هم بزنيد ، آن را روي بخار قرار دهيد تا حل شود . زرده هاي تخم مرغ و شكر را با همزن برقي هم بزنيد تا كشدار شود . شير گرم را به مخلوط زرده هاي تخم مرغ اضافه كرده هم بزنيد . مايه را در ظرف بزرگي ريخته و روي حرارات ملايم قرار دهيد . مرتب هم بزنيد تا تقريباَ غليظ شود . ژلاتين را اضافه نموده از روي حرارت برداريد. نيمي از كرم را كم كم به كاكائو اضافه كرده ، هر دو كرم را كنار بگذاريد تا سرد شود. خامه را با وانيل مخلوط كرده با همزن برقي هم بزنيد تا فرم پره هاي همزن روي خامه باقي بماند سپس به هر دو كرم كه سرد شده است ، اضافه كيند . ابتدا يكي از مايه هاي كرم باواريا را در قالب ريخته بمدت نيم ساعت در فريزر قرار دهيد ، تا خودش را بگيرد . سپس رنگ ديگر كرم را روي آن ريخته ، مدت بيست و چهارساعت در يخچال قرار دهيد . پس از بيست و چهارساعت ته قالب را يك لحظه در آب گرم قرار داده سپس در ظرف مورد نظر برگردانيد و روي آن را به دلخواه با خامه تزئين كنيد .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش انواع دسر Empty
پستعنوان: رد: اموزش انواع دسر   اموزش انواع دسر Empty2010-03-05, 10:59

کرم کارامل


مواد لازم :
تخم مرغ
6 عدد
شكر
2/3 پيمانه
نمك
1/8 قاشق چايخوري
شير داغ
3/4 -3 پيمانه
وانيل شكري
1/2 قاشق چايخوري
شكر
1/2 پيمانه براي ته ظرف

طرز تهيه :

فر را روي حرارت سيصد و پنجاه درجه فارنهايت روشن كنيد . تخم مرغ ها را با دو سوم پيمانه شكر و نمك مخلوط كنيد و با چنگال هم بزنيد. به تدريج شير داغ و وانيل ارا اضافه كنيد . يك دوم پيمانه شكر را در قالب ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد . دائماَ هم بزنيد تا ذوب شود و رنگ آن طلائي گردد. سپس قالب را از روي حرارت برداريد . ظرف را تكان دهيد تا ديوارهاي قالب به كارامل آغشته شود . در صورتيكه بخواهيد كرم كارامل را در ظرفهاي يكنفره تهيه نمائيد . كارامل آماده را ته ظفهاي يكنفره ريخته ، سپس مايهه آماده شده فوق الذكر را در داخل ثالب آغشته به كارامل بريزيد. پس از آن ، در ظرف بزرگي كه مقداري آب در آن ريخته اند ، بگذاريد و به مدت يك ساعت در كف فر قرار دهيد . پس از يك ساعت از فر بيرن آورده با كمك يك چاقو كه آنرا دور تا دور كرم مي گردانيد و با تكان دادن قالب ، كرم را از قالب جدا نموده ، ولي كرم را ار قالب بيرون نياوريد . قالب را پس از سرد شدن به مدت ده الي دوازه ساعت در يخچال قرار داده تا كاملاَ كرم خنك شود ، بعد كرم را در ظرف ديگري برگردانيد . مجدداَ در يخچال قرار داده دو الي سه ساعت ديگر بماند ، سپس سرو نمائيد
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش انواع دسر Empty
پستعنوان: رد: اموزش انواع دسر   اموزش انواع دسر Empty2010-03-09, 07:41

کرم
موز





اموزش انواع دسر Before
مواد
لازم :










زرده تخم مرغ

7 عدد




پودر شكر

3 پيمانه




شير
6
پيمانه




وانيل شكري

1/2 قاشق
چايخوري




ورقه ژلاتين
6
ورق




موز

500 گرم




خامه

1/2 -1 پيمانه
طرز

تهيه :



زرده هاي تخم مرغ , پودر شكر و وانيل را با
همزن برقي هم بزنيد . در حدي كه
كرم رنگ كشدار شود . شير را روي
حرارت قرار داده تا به جوش ايد ،
از روي حرارت برداشته ، شير داغ
را كم كم به زرده هاي تخم مرغ
اضافه كنيد هم بزنيد تا مايه
يكدست شود . در اين مدت ورقه هاي
ژلاتين را به مدت دو دقيقه در آب
سرد خيس نموده ، ورقه هاي نرم شده
را از آب سرد بيرون آورده و به
مواد بالا اضافه نمائيد . هم
بزنيد تا ورقه هاي ژلاتين كاملاَ
حل شود . موز را خرد نموده ، خامه
را با همزن برقي بزنيد تا خامه
فرم بگيرد و به همراه موز به مواد
فوق الذكر اضافه كنيد . مواد را
در قالب مورد نظر ريخته و در
يخچال به مدت بيست و چهار ساعت
قرار داده تاكرم كاملاَ بسته شود
. سپس يك لحظه ظرف را در آب نيم
گرم زده و در ظرف مناسب
برگردانيد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش انواع دسر Empty
پستعنوان: رد: اموزش انواع دسر   اموزش انواع دسر Empty2010-03-11, 09:25

کرم
طالبی

مواد
لازم :










آب

1/2 پيمانه




شكر

1/2 پيمانه




وانيل شكري

1/4 قاشق
چايخوري




پودر ژلاتين

1/2 - 1 قاشق
سوپخوري




آب طالبي
3
پيمانه




خامه

1 پيمانه





اموزش انواع دسر Before
طرز
تهيه :



آب را با پودر ژلاتين مخلوط كرده روي بخار آب
قرار دهيد . تا ژلاتين در آب حل
شود . شكر را با آب طالبي مخلوط
كرده ، روي حرارت ملايم قرار دهيد
تا شكر در آب طالبي حل شود . سپس
محلول ژلاتين را به آن اضافه
نموده و ار زوي حرارت برداشته ،
وانيل را به آن اضافه كرده ،
بگذاريد تا كمي خنك شود بعد با
همزن برقي هم بزنيد . خامه را با
همزن برقي هم بزنيد تا جاي پره
هاي همزن روي خامه باقي بماند سپس
به مواد بالا اضافه كنيد . مجدداَ
با همزن برقي هم بزنيد، تا صاف و
يكدست شود . برشهاي كوچكي از
طالبي ته قالب مورد نظر چيده سپس
كرم را روي آن بريزيد وبمدت بيست
و چهارساعت در يخچال بگذاريد ،
وقتي كرم خودش را گرفت ظرف را يك
لحظه در آب گرم قرار دهيد و
بلافاصله در ظرف مورد نظر
برگردانيد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش انواع دسر Empty
پستعنوان: رد: اموزش انواع دسر   اموزش انواع دسر Empty2010-03-15, 08:28

کرم
میوه دار






اموزش انواع دسر Before
مواد
لازم :










شكر
6
قاشق سوپخوري




زرده تخم مرغ



3 عدد




شير داغ

1/2-1 پيمانه




ورقه ژلاتين
5
ورق




وانيل شكري
1/4
قاشق چايخوري




كمپوت گيلاس

1 پيمانه




كمپوت دلخواه
1
پيمانه




خامه براي تزئين
1/2
پيمانه

طرز

تهيه :



زرده هاي تخم مرغ را با شكر كاملاَ بزنيد تا
كرم رنگ و كشدار شود سپس شير رداغ
را كم كم به زرده ها اضافه نموده
مواد را باهم مخلوط نماييد. روي
حرارت ملايم قرار داده ، مرتباَ
هم بزنيد . در اين مدت ورقه هاي
ژلاتين را به مدت دو دقيقه در آب
سرد قرار دهيد . پس از اينكه مواد
فوق الذكر كمي غليظ شد. ورقه هاي
ژلاتين رااز آب سرد بيرون آورده
به مواد بالا اضافه كنيد . كمي هم
بزنيد تا ژلاتين در مواد حل شود .
از روي حرارت برداشته وانيل را
اضافه كنيد. گيلاس ها را درسته و
از وسط دو نيم كرده هسته هاي آن
را بيرون بياوريد. با كمپوت ديگري
كه در نظر گرفته ايد، در كرم
بريزيد و مخلوط نمائيد . بهتر است
كمپوت ها راخودتان تهيه كنيد .
مايه را در قالب مناسبي بريزيد .
سپس در يخچال بگذاريد به مدت بيست
و چهارساعت بماند تا كرم كاملاَ
بسته شود ، كرم را از يخچال بيرون
آورده و ته قالب را يك لحظه در آب
گرم بزنيد و كرم را در ظرف مورد
نظر برگردانيد و روي آن را با
خامه و اطرافش را با ميوه تزئين
كنيد .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
joline
.
.
joline


تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

اموزش انواع دسر Empty
پستعنوان: رد: اموزش انواع دسر   اموزش انواع دسر Empty2010-04-03, 12:26

کرم
آناناس

مواد
لازم :










ورقه ژلاتين
6
عدد




شكر
1
پيمانه




شير
1/2-2
پيمانه




آناناس
1
قوطي متوسط




رنده پوست پرتقال
1
قاشق چايخوري




خامه
1
پيمانه




خامه

1 پيمانه
طرز

تهيه :



ورقه هاي ژلاتين را به مدت دو دقيقه در
مقداري آب سرد خيس كنيد . شكر را
با آب كمپوت آناناس مخلوط نموده ،
روي حرارت قرار داده ، تا شكر حل
شود . ورقه هاي ژلاتين را از آب
سرد بيرون آورده و به مواد بالا
اضافه نماييد و هم بزنيد تا ورقه
هاي ژلاتين حل شود . از روي حرارت
برداشته رنده پوست ليم ترش را
اضافه كنيد . شير را كم كم به
مواد اضافه كرده ، مايه را كنار
گذاشته تا سرد شود . خامه را با
همزن برقي هم بزنيد تا كمي سفت
شود . سپس به مواد بالا اضافه
كرده ، نيمي از تكه هاي آناناس را
در ته قالب مورد نظر چيده ، كمي
از كرم را روي آن ريخته به مدت يك
ربع ساعت در فريزر قرار دهيد ،
سپس از فريزر بيرون آورده و بقيه
كرم را روي آن بريزيد و به مدت
بيست و چهار ساعت در يخچال قرار
دهيد . بعد ته قالب را يك لحظه در
آب ولرم زده و در ظرف مورد نظر
برگردانيد . روي آن را با خامه
شيرين زده شده و بقيه تكه هاي
آناناس تزئين كنيد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
اموزش انواع دسر
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
جوان ايراني :: بهداشت، غذا، سلامت :: آشپزي و غذا-
پرش به: