| اموزش انواع کباب | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: اموزش انواع کباب 2010-02-24, 06:47 | |
| کباب تابه ای مواد لازم : گوشت چرخ كرده
500 گرم
پياز متوسط رنده شده
2عدد
نمك و فلفل
به ميزان لازم
روغن مايع ذرت
مقداري
گوجه فرنگي
10 عدد
فلفل دلمه اي
2 عدد
طرز تهيه :
گوشت چرخ كرده را با پياز , نمك و فلفل مخلوط كرده و خوب ورز مي دهيم . ته ماهيتابه را كمي روغن ريخته, روي حرارت قرار مي دهيم . گوشت را به شكل كتلت در دست فرم داده در ماهيتابه قرار مي دهيم , يك طرف گوشت كه سرخ شد, گوشت را بر مي گردانيم . پوست گوجه فرنگي ها را به حالت شوك حرارتي گرفته(يك لحظه در آب جوش و بعد در آب سرد) و آنها راريز خرد كرده و روي گوشت مي ريزيم . فلفل دلمه اي را نيز به صورت مكعبهاي ريز برش داده, به همراه كمي نمك و فلفل به مواد بالا اضافه مي كنيم , سپس در ظرف را گذاشته حرارت را ملايم مي كنيم تا زماني كه گوجه فرنگي ها آب انداخته و آب آن كاملاً جذب گوشت شود . | |
|
| |
میترا بازرس
تعداد پستها : 1173
امتياز كاربر : 3049
تاريخ عضويت : 2009-12-21
ساير موارد نوع گوشي همراه: حالت من: مهربون جوايز اخذ شده: بهترين كاربر
| عنوان: رد: اموزش انواع کباب 2010-02-24, 08:25 | |
| واااااااااااااااااااااا من کباب خیلی دوست دارم ممنون جولین عزیز | |
|
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: رد: اموزش انواع کباب 2010-02-25, 09:19 | |
| کباب برگ
مواد لازم :
گوشت راسته با فيله گوساله
1 كيلو
روغن زيتون
3/1 پيمانه
پياز
2 عدد
نمک و فلفل
به ميزان لازم طريقه آماده كردن كباب برگ
اين كباب را مي توان از راسته گوسفند يا گوساله انتخاب كرد . راسته را پيش از بريدن بايد پاك كرد. يعني 3 الي 4 اسنتي متر از سر كلفت آن را كه محل اتصال به استخوان است بايد بريد ورگ و ريشه روي راسته را بايد برداشت . راسته پاك كرده را از طول به چند قسمت 10 سانتي متري تقسيم كنيد . هر قسمت را روي تخته بخوابانيد و با برش طولي به شكل چند ورقه به كلفتي حدود يك سانتي متر ببريد . يك ورقه از راسته ها را روي تخته بگذاريدو با پشت يك كارد سنگين يا ساطور يا بيفتك كوب روي گوشت بكوبيد آب پياز رنده شده , روغن زيتون, ماست (در صورت دلخواه) و زعفران را مخلوط كنيد . راسته ها را در اين مايه بخوابانيد و بگذاريد حداقل يك شب بماند, سپس به سيخ بكشيد . توجه داشته باشيد نمك گوشت هاي قرمز مخصوصاً كباب ها را بايد در وسط پخت زد . اگر اين كار را از قبل از پخت انجام دهيد, گوشت آب انداخته و كباب خشك و سفت مي شود طرز تهيه :
گوشتها را به پهنايي در حدود 7 سانتيمتر برش داده, آنها را به قطر نيم سانتيمتر ورقه ورقه مي كنيم , سپس پياز را با رنده ريز رنده كرده تا كاملاً له شود . آب آن را گرفته و با روغن زيتون و فلفل مخلوط مي كنيم . گوشتها را بمدت 24 اسعت در مخلوط آب پياز و روغن زيتون خوابانده و در يخچال قرار مي دهيم . سپس 2 الي 3 بار با بيفتك كوب روي گوشتها مي زنيم . تكه هاي گوشت را كه به سيخ مي كشيم آنها را روي كباب پز كباب مي كنيم و گاهي سيخهاي كباب را بر مي گردانيم تا هر دو طرف كاملاً پخته وشد. اما دقت مي كنيم كه كباب زياد خشك نشود , نمك را نيز در اواخر پخت به گوشت اضافه مي كنيم . پس از پخت كبابها را در ديس مي كشيم . | |
|
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: رد: اموزش انواع کباب 2010-02-26, 09:06 | |
| کباب بلدرچین
مواد لازم :
بلدرچين
8 عدد
خامه
2/1 پيمانه
زعفران آب شده
1قاشق سوپخوري
كره آب شده
50 گرم
روغن زيتون
4/1 پيمانه
آبليمو
2/1 پيمانه
نمک و فلفل
به ميزان لازم
طرز تهيه :
بلدرچينها را خوب مي شوييم و مي گذارييم كاملاً خشك شود, سپس آنها را از بالا به پايين دو تكه برش داده , خامه را با چنگال خوب به هم مي زنيم تا صاف و يكدست شود . روغن زيتون , آبليمو, زعفران, نمك و فلفل را به آن اضافه كرده, قطعه هاي بلدرچين را در سس مي خوابانيم و به مدت 4 الي 5 ساعت در يخچال مي گذاريم , سپس بلدرچينها را از سس خارج كرده و به سيخ مي كشيم و روي آتش كباب مي كنيم در حين پخت مرتب بلدرچينها را با برس به كره آغشته مي كنيم . بايد دقت كنيم كه گوشت بلدرچين زود پخته مي شودو نبايد بگذاريم كه خشك شود. | |
|
| |
dorsa_old .
تعداد پستها : 524
امتياز كاربر : 1294
تاريخ عضويت : 2009-10-29
متولد : 1989-10-30
سن : 35
ساير موارد نوع گوشي همراه: حالت من: جوايز اخذ شده:
| عنوان: رد: اموزش انواع کباب 2010-02-28, 12:52 | |
| ممنونم جولين اما بهتر بود عزيزم براي هر كدوم يه تايپيك جداگانه ميزدي اينجوري بچه ها بهتر ميتونن موضوع مورد نظرشونو پيدا كنن | |
|
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: رد: اموزش انواع کباب 2010-03-03, 07:41 | |
| ولی اینطوری حداقل تاپیکا اینقدر زیاد نمیشن که موقع گشتن گیج بشن و وقت زیادی بگیره ازشون فقط برای پیدا کردن یه نوع کباب یا هر چیزه دیگه | |
|
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: رد: اموزش انواع کباب 2010-03-03, 07:42 | |
| کباب چوبی با سس مخصوص
مواد لازم :
سينه مرغ (پوست كنده بدون استخوان)
4عدد
ورقه هاي ليمو(براي تزئين )
چند عد
برگهاي كاهوپيچ (براي سرو)
به مقدار لازم
پيازچه (براي سرو)
به مقدار لازم
مواد لازم سس مخصوص كره بادام زميني 115گرم پيازچه خرد شده 2عدد سير 2حبه
روغن زيتون
4 قاشق سوپخوري
سس سويا
1 قاشق سوپخوري
آبليمو
1 قاشق سوپخوري
پودر چيلي
4/1 پيمانه
طرز تهيه :
همه مواد سس مورد نظر را در مخلوط كن ريخته مخلوط نمائيد تا سس يكدستي به دست آيد . سپس باقاشق در يك ظرف بزرگ بريزيد . سينه هاي مرغ را به قطعات مكعبي 5/2 سانتيمتري ببريد و به سس مخصوص اضافه كنيد و هم بزنيد تا سينه هاي مرغ به سس كاملاً آغشته شود . مرغ را بايد حداقل 4 ساعت و حداكثر يك شب در سس بخوابانيد. گريل را از قبل روشن كرده , تكه هاي مرغ را داخل سيخ زده به مدت 10 دقيق در زير گريل يا روي كباب پز قرار دهيد تا بپزد . در مدت زمان پخت با يك قلم مو از باقيمانده سس روي مرغ ها بماليد . سيخ ها را روي يك لايه از كاهو پيچ به همراه پيازچه قرار دهيد و با حلقه هاي ليمو تزئين كنيد . | |
|
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: رد: اموزش انواع کباب 2010-03-05, 10:56 | |
| کباب چوبی مدیترانه ای
مواد لازم :
ريحان تازه خرد شده
2 قاشق سوپخوري
آب ليموي تازه 4 قاشق سوپخوري
سير خرد شده 1 حبه
نمك و فلفل سياه
به ميزان لازم
كدوي كوچك
2 عدد
بادمجان قلمي بلند
1 عدد
سينه مرغ پوست كنده بدون استخوان )
1عدد
پياز كوچك (مخوصوص ترشي )
8 عدد
فلفل دلمه اي زرد يا قرمز
1 عدد
طرز تهيه :
در يك كاسه كوچك روغن زيتون , آب ليموي تاره , سير و ريحان را مخلوط كنيد. نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد . كذدو و بادمجان را به صورت طولي به قطر 5 ميليمتر ورقه ورقه كنيد سينه هاي مرغ را به قطعات مكعبي 5 سانتي متر خرد كنيد . نصف سينه هاي مرغ را داخل ورقه هاي بادمجان و نصف ديگر را داخل ورقه هاي كدو بپيچيد . (مانندشكل ) داخل سيخ هاي كباب به ترتيب يك تكه مرغ , پياز , فلفل دلمه اي قرار دهيد . سيخ ها را داخل يك بشقاب گذاشته , سس فوق الذكر را به وسيله قلم مو روي تمام كبابها بماليد تا مزه دار شوند. بگذاريد نيم ساعت بماند. در آخر , هر چه سس در بشقاب سس بود, در مدت زمان پخت با قلم مو روي كبابها بملايد . كبابها را زير گريل يا روي كباب پز قرار داده تا كاملاً نرم شوند . سيخ ها را بر گردانده تا طرف ديگر نيز بپزد . اين كباب را گرم سرو كنيد . | |
|
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: رد: اموزش انواع کباب 2010-03-09, 07:39 | |
| کباب چوبی
مواد لازم : |
1 كيلو | |
5 عدد | |
3/1 پيمانه | |
2 عدد | |
به ميزان لازم | طرز تهيه : گوشت فيله را به قطعات يكدست برش دهيد, سپس دو عدد از پيازها را به اندازه قطعات گوشت بريده, فلفل دلمه اي را نيز به همين ترتيب برش مي دهيم . 3 عدد پياز ديگر را رنده نموده , آب آن را گرفته , گوشت فيله را در اب پياز وروغن زيتون به مدت 4 ساعت مي خوابانيم . يك قطعه گوشت و يك قطعه پياز و يك قطعه فلفل را به سيخ كشيده, اين ترتيب را ادامه مي دهيم تا چوب كباب چوبي پر شود . سپس ته ماهيتابه اي را با روغن مايع چرب نموده و كبابها را در آن سرخ مي كنيم . نمك و فلفل را در اواخر پخت اضافه مي كنيم. البته ميتوان مواد آماده را به سيخ كشيده و روي آتش مستقيم كباب كرد . | |
|
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: رد: اموزش انواع کباب 2010-03-11, 09:22 | |
| کباب کنجه هندی
مواد لازم :
فيله يا راسته گوشفند يا گوساله | | نيم كيلو | |
1 عدد | |
1 قاشق سوپخوري | |
1 قاشق چايخوري | |
1 قاشق چايخوري | |
1 قاشق سوپخوري | |
مقداري | |
به ميزان لازم | طرز تهيه : راسته را مطابق دستور چنجه در بخش نكات آماده كنيد. آب پياز رنده شده را گرفته در كاسه اي ريخته, پودر ميخك , زنجبيل و گشنيز را اضافه نموده و مخلوط كنيد . چنجه ها را در اين سس 3 الي 4 ساعت بخوابانيد, اب ليمو را اضافه نموده و سپس به سيخ بكشيد . كره آب كرده را با قلم مو روي چنجه ها بماليد و روي كباب پز بپزيد. (نمك را در اواسط پخت اضافه كنيد. ) | |
|
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: رد: اموزش انواع کباب 2010-03-15, 08:22 | |
| کباب کوبیده با پنیر چدار ونینا
مواد لازم : |
1 كيلو | |
2 عدد | |
100 گرم | |
50 گرم | |
به ميزان لازم | طرز تهيه : پنير چدار و نينا را رنده كرده , پياز را نيز پس از شستن و پوست گرفتن رنده مي كنيم , سپس به همراه پنير چدار و نينا و كمي نمك و فلفل به گوشت چرخ كرده اضافه كرده و كاملاً ورز داده تا گوشت حالت چسبندگي پيدا كند . مايه كباب را بطور يكنواخت به سيخ كشيده و بمدت 2 ساعت در يخچال قرار مي دهيم , سپس روي آتش تند قرار داده, وقتي گوشت كمي خودش را گرفت آتش را ملايم كرده تا مغز گوشت بپزد . لازم به ذكر است اگر گوشت كاملاً ورز داده شودو به هيچ وجه از سيخ نمي ريزد .
| |
|
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: رد: اموزش انواع کباب 2010-04-03, 12:23 | |
| کباب کوبیده
مواد لازم : | 750 گرم | | 400 گرم | | 1عدد | |
2عدد | |
به ميزان لازم | طرز تهيه : گوشت گوسفند و گوساله را با 2 بار چرخ كرده, پياز رنده شده , تخم مرغ , نمك و فلفل را اضافه نموده بمدت 20 الي 25 دقيقه ورز مي دهيم .(هر چه گوشت را بيشتر ورز دهيم و چسبندگي آن بيشتر شود گوشت از سيخ نمي ريزد) گوشت را در ماهيتابه قرار داده , بمدت 1 دقيقه روي حرارت ملايم ورز مي دهيم , بطوري كه گوشت به هيچ وجه تغيير رنگ ندهد يا پخته نشود, سپس دست را خيس كرده گوشت را بطور يكنواخت به سيخ كشيده و بعضي از قسمتهاي آن را فشار مي دهيم تا گوشت به سيخ بچسبدو بعد آن را با سيخ بمدت 3 ساعت در يخچال مي گذايم . پس از اين زمان سيخها را روي آتش تند قرار داده , كمي كه گوشت خودش را گرفت حرارت را ملايم مي كنيم تا مغز گوشت پخته شود . | |
|
| |
| اموزش انواع کباب | |
|