علم مدیتیشن Hitskin_logo Hitskin.com

هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداكالرجوع الى صفحة بيانات التصميم

جوان ايراني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جوان ايراني

الرئيسيةPortalأحدث الصورجستجوثبت نامورود
تيم مديريت سايت لحظات دلنشين توام با شادكامي را برايتان آرزومند است
به چشمانت بیاموز که هر کس لیاقت دیدن ندارد...
اگر مشکلات را رها کنی هرگز راه حلی برای آنها نخواهی یافت
کاش میشد سکوت را جایگزین دروغ کرد
خوشبخت ترين فرد كسي است كه بيش از همه سعي كند ديگران را خوشبخت سازد.. اشو زرتشت
کاش در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی نه حاشیه ای از یاد رفتنی
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تو خدایی دارم وتوچون خود نداری
بدبختي تنها در باغچه اي که خودت کاشته اي مي رويد
هوس بازان کسی را که زیبا می بینند دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می بینند
اي دوست به راه دوست جان بايد داد در راه محبت امتحان بايد داد تنها نبود شرط محبت گفتن يك مرتبه هم عمل نشان بايدداد
من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من من خودم هستم و يك حس غريب كه به صد عشقو هوس مي ارزد
خداوند بی نهایت است...اما به قدر نیاز تو فرود می آید،به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست(ملاصدرا)
زندگی دو چهره بیشتر ندارد یا بر بازیت میگیرد یا بر بازیش میگیری انتخاب با توست
در این زمانه که شرط حیات نیرنگ است دلم برای دوستان بی ریا تنگ است
برای خندیدن منتظر خوش بختی نباش شاید خوش بختی منتظر خندیدن توست

علم مدیتیشن

4 مشترك
نويسندهپيام
میترا
بازرس
بازرس
میترا

تعداد پستها : 1173

امتياز كاربر : 3049

تاريخ عضويت : 2009-12-21

ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: مهربون مهربون
جوايز اخذ شده: بهترين كاربر بهترين كاربر

علم مدیتیشن Empty
پستعنوان: علم مدیتیشن   علم مدیتیشن Empty2010-02-26, 20:36

یکی از دوستان میگفت
ماجرا برمي گردد به سال سوم دانشگاه،درآن سال استاد محترمي داشتيم که اطلاعات زيادي در مورد مرده هاي زنده شده
داشت،ضمن اينکه معتقد بود انسان با علم مديتيشن مي تواند براي دقايقي از جسم خود جدا شده وهمراه روحش،درست مانند يک مرده به هرکجا که دوست دارد برود وسپس بار ديگر به جسم خود برگردد.درست از روزي که دکتر"د"اين مبحث را مطرح کرد،من به طرز ديوانه واري مشتاق شدم يک بار چنين مرحله اي را آزمايش کنم .به همين خاطر در طول چند ماه ،هر بار که او را مي ديدم،درباره مراحل اين علم سوال مي کردم.دکتر"د"که حتي به مخيله اش راه نمي يافت ،من چنين انديشه اي در سردارم،تمام مراحل اينگونه مردن و زنده شدن را با استفاده از مديتيشن به من مي آموخت.از جمله اينکه اگر روح شخص در طول مدت مردن اختياري،توانايي مديتيشن را از دست بدهد ، آنگاه ديگر به جسم خود برنمي گردد و در واقع خواهد مرد.به اين ترتيب و پس از مدتها آموختن و آزمايش ،سرانجام يک روز که در اتاقم تنها بودم،اين عمل را انجام دادم و چيزي حدود 30 ثانيه روحم از جسم خارج شد،به گونه اي که خودم را پشت پنجره اتاقم در داخل حياط احساس کردم ،ليکن جسم خويش را روي تختخواب مي ديدم،يعني جايي که ابتدا خوابيده بودم!و آنگاه پس از کمتر از 30 ثانيه به جسم خود بازگشتم.فردا صبح با غرور و سر بلندي به دانشگاه رفته و با شوق و ذوق فراوان،اين موضوع را فقط با دکتر"د"درميان گذاشتم و... انتظار داشتم ايشان تشويقم کند اما...استاد که پيرمرد موقري بود،طوري که انگار حرفم را باور نکرده بود،تبسمي تحويلم داد و گفت:"اگه دروغ هست دروغ قشنگيه"با شنيدن اين حرف طوري از ايشان رنجيدم که بي هيچ تفکري گفتم :"استاد ولي من به شما ثابت مي کنم که دروغ نمي گم."دو روز صبر کردم و يک شب که همه خانواده ام بيرون بودند و مادرم هم مشغول نماز بود،داخل اتاق شدم و ....
اين بار و برخلاف دفعه قبل،روحم با سرعت بيشتري از جسمم خارج شد.چند ثانيه اي مانند بچه ها روي سقف اتاقم راه رفتم و خنديدم و بعد به دنبال فکري که کرده بودم راه افتادم؛رفتم به منزل دکتر"د"!با اين انگيزه که هرچه آن شب در خانه دکتر مي بينم ،فردا برايش تعريف کنم و حرفم را به اثبات برسانم.و بعد مانند کبوتري بال زدم و کوچه ها و خيابانها را طي کردم . در آت لحظات من مردم را مي ديدم،اما هيچ کس مرا نمي ديد و حس نمي کرد!من قبلا فقط تاجلوي در منزل استاد رفته بودم،بنا براين وقتي به آن خانه رسيدم،از بالاي ديوار حياط که آجرهاي قديمي داشت به داخل حياط سرک کشيدم و چون چند نفر را ديدم داخل شدم. در گوشه حياط خانم ميانسالي را ديدم که مشغول نماز خواندن بود.سپس کنار حوض خانه،پيرمرد محترم و نوراني را ديدم که داشت وضو مي گرفت. در خيال خود انتظار داشتم آن پيرمرد مرا نبيند،اما او به وضوح مرا ديد و بعد هم با اضطراب و نگراني گفت:"برگرد... زودتر برگرد داره دير ميشه"از شنيدن لحن آن پير مردقدري نگران شدم و بي معطلي راه خانه را در پيش گرفتم. اما اين بار احساس خستگي شديدي مي کردمو حتي چند بار نزديک بود از بالا به پايين سقوط کنم.اما هر طور بود به خانه برگشتم و داخل اتاقم شدم مادرم را بالاي تختخوابم ديدم که گريه مي کرد و مرا صدا مي زد،اما همين که وارد کالبدم شدم ،ناگهان به سختي تکان خوردم و به دنيا برگشتم،بعد صداي مادرم را شنيدم که با گريه گفت:"چند دقيقه اي احساس کردم نفس نمي کشي و قلبت نمي زند…خدارو شکر که اشتباه کردم." درآن لحظه دلم نيامد به مادرم بگويم که اشتباه نکرده! و اما فردا صبح وقتي به سراغ استادم رفتم و همه چيز را تعريف کردم،او به سختي گريست . گفت:"تو چيکار کردي دختر؟اون پيرمرد وپيرزن،پدر و مادر من بودن که 25سال قبل فوت کردند و ضمنا آن طور که تو شکل و شمايل خانه را تشريح مي کني،متعلق به همان 25 سال قبل است،زيرا من بعد از مرگ پدرم خانه را بازسازي کردم!اگر چه من طبق قسمي که براي دکتر"د"خوردم ،ديگر هرگز آن تجربه را تکرار نکردم !اما حالا به خوبي مي دانم که در آن شب فراموش نشدني،اگر پدر مرحوم استادم در حالت مرگ اختياري من،آن طور اصرار نکرده بود که:"برگرد…داره دير ميشه!"يقينا در همان شب مرده بودم. علم مدیتیشن 973395

اين مطلب آخرين بار توسط میترا در 2010-02-27, 07:21 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Persianyoung
.
.
Persianyoung

تعداد پستها : 784

امتياز كاربر : 2131

تاريخ عضويت : 2009-10-24

جنسيت : ذكر

متولد : 1981-09-06

شهر : تبريز

ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: نااميد نااميد
جوايز اخذ شده:

علم مدیتیشن Empty
پستعنوان: رد: علم مدیتیشن   علم مدیتیشن Empty2010-02-27, 06:40

خيلي جالب بود

من به اين علم خيلي علاقه دارم كاش منم ميتونستم همچين تمريناتي بكنم
http://monada.blogfa.com/
sanaziii
مدير تالار دانشجو
مدير تالار دانشجو
sanaziii

تعداد پستها : 395

امتياز كاربر : 909

تاريخ عضويت : 2009-10-31

جنسيت : انثى

متولد : 1991-06-12

ساير موارد
نوع گوشي همراه: سوني اريكسون سوني اريكسون
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده:

علم مدیتیشن Empty
پستعنوان: رد: علم مدیتیشن   علم مدیتیشن Empty2010-02-27, 09:31

چه جالب یعنی میترا چنین چیزی وجود داره
وووووووواااااااااااااییییییییی من خیلی دوست دارم یاد بگیرم چه جور میشه یاد گرفت؟
setareh
مدير تالار دانش آموز
مدير تالار دانش آموز
setareh

تعداد پستها : 681

امتياز كاربر : 1612

تاريخ عضويت : 2009-11-17

جنسيت : انثى

متولد : 1991-10-29

شهر : اصفهان

ساير موارد