پروتئین ها Hitskin_logo Hitskin.com

هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداكالرجوع الى صفحة بيانات التصميم

جوان ايراني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جوان ايراني


 
الرئيسيةPortalأحدث الصورجستجوثبت نامورود
تيم مديريت سايت لحظات دلنشين توام با شادكامي را برايتان آرزومند است
به چشمانت بیاموز که هر کس لیاقت دیدن ندارد...
اگر مشکلات را رها کنی هرگز راه حلی برای آنها نخواهی یافت
کاش میشد سکوت را جایگزین دروغ کرد
خوشبخت ترين فرد كسي است كه بيش از همه سعي كند ديگران را خوشبخت سازد.. اشو زرتشت
کاش در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی نه حاشیه ای از یاد رفتنی
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تو خدایی دارم وتوچون خود نداری
بدبختي تنها در باغچه اي که خودت کاشته اي مي رويد
هوس بازان کسی را که زیبا می بینند دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می بینند
اي دوست به راه دوست جان بايد داد در راه محبت امتحان بايد داد تنها نبود شرط محبت گفتن يك مرتبه هم عمل نشان بايدداد
من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من من خودم هستم و يك حس غريب كه به صد عشقو هوس مي ارزد
خداوند بی نهایت است...اما به قدر نیاز تو فرود می آید،به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست(ملاصدرا)
زندگی دو چهره بیشتر ندارد یا بر بازیت میگیرد یا بر بازیش میگیری انتخاب با توست
در این زمانه که شرط حیات نیرنگ است دلم برای دوستان بی ریا تنگ است
برای خندیدن منتظر خوش بختی نباش شاید خوش بختی منتظر خندیدن توست

 

 پروتئین ها

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Persianyoung
.
.
Persianyoung


تعداد پستها : 784

امتياز كاربر : 2131

تاريخ عضويت : 2009-10-24

جنسيت : ذكر

متولد : 1981-09-06

سن : 43

شهر : تبريز


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: نااميد نااميد
جوايز اخذ شده:

پروتئین ها Empty
پستعنوان: پروتئین ها   پروتئین ها I_icon_minitime2010-03-02, 06:20

اجزای اصلی نیتروژن داردر اندامکان زنده هستند ، این مواد دارای حدود 50درصد کربن ،25درصد اکسیژن ، 15درصد نیتروژن، 7 درصد هیدروژن و گاهی دارای گوگرد هستند .

پروتئینها به دودسته ساده و مزدوج تقسیم می شوند .

1- پروتئین های ساده

الف- آلبومین ها : در آب و محاول های آبی رقیق نمک ها انحلال پذیر هستند ،در بافت های زنده یافت می شوند . از نمونه های آن می توان اوالبومین (البومین تخم مرغ ) و لاکتالبومین ( حاصل از شیر ) را نام برد .

ب - گلوبولین :در آب انحلال ناپذیر ولی در محلول رقیق نمک ها انحلال پذیر است . شامل میوسین ماهیچه ، فیبرینوژن حاصل از خون می باشد .

ج- پروتامین ها :پروتئین هایی هستند با وزن مولکولی پایین که خاصیت بازی شدید دارند . محتوی مقدار زیادی آرژینین هستند ولی آمینو اسید های گوگرد دار ندارند . به مقدار زیاد از خاویار بدست می آیند .

د- هیستون ها : نظیر پوتامین ها بازی هستند ولی دارای انواع بیشتری از آمینواسید ها هستند . هیستون ها اغلب همراه با نوکلئیک اسیدها در هسته ی سلول های بدنی بسیاری از اندامگان وجود دارند . هیستون ها در گیاهان یافت نمی شوند ولی به مقدار زیاد از غده های تیموس و لوز المعده استخراج می شوند . ممکن است نقش آنها به عنوان باز دارندگان انتخابگر ژنهای هسته ای باشد .

ه- پرولامین : در آب انحلال ناپذیر ولی در محلول های آبی الکلها انحلال پذیر هستند . ودر دانه غلات وجود دارند .

و- گلوتلین ها : در آب انحلال ناپذیر هستند ولی در اتانول آبی 7 درصد و اسید ها و بازها انحلا پذیر هستند . در دانه غلات وجود دارند .

ز- اسکلرو پروتئین ها : پروتئین های انحلال ناپذیر حاصل از بافتهای بدنی و پیوندی حیوانات است . از انواع آن می توان کراتین ها ، چسبزاها و الاستین را نام برد .

2- پروتئین های مزدوج شده :

الف- فسفو پروتئین ها :پروتئین های فسفات دار برای نمونه کازئین شیر و فسفو پتین زرده تخم مرغ را نام برد .

ب- کرمو پروتئین ها : ترکیبات حاصل از پروتئین ها با هم (heam ) یا با رنگدانه ای مشابه است ج- نوکلئو پروتئین ها : در هسته تمام سلول ها وجود دارند . کروموزوم ها عمدتاً نوکلئو پروتئین هستند .برخی از ویروس های گیاهی و نیز باکتریو فاژها نوکلئو پروتئین خالص هستند .

د- لیپو پروتئین ها : جز لیپیدی پروتئینها و از لحاظ کیفی وکمی بسیار متغیر هستند .

ه- گلیکو پروتئین ها : یا مو کو پروتئین ها که تر کیب های حاصل از پروتئین ها با کربو هیدرات ها هستند . شامل یک هگزوزامین و معمولاً سولفات ها ، اتانوات و گلو کو رو نیک اسید هستند .



از تخمیر موادنفتی و سایر ترکیب ها می توان پروتئین ها ی خوراکی تولید کرد که اغلب به صورت خوراک دام و طیور مصرف می شوند .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://monada.blogfa.com/
 
پروتئین ها
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
جوان ايراني :: تالار دانش آموز :: علوم تجربي-
پرش به: