طرز تهیه سوشی(غذای محبوب ژاپن) Hitskin_logo Hitskin.com

هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداكالرجوع الى صفحة بيانات التصميم

جوان ايراني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جوان ايراني


 
الرئيسيةPortalأحدث الصورجستجوثبت نامورود
تيم مديريت سايت لحظات دلنشين توام با شادكامي را برايتان آرزومند است
به چشمانت بیاموز که هر کس لیاقت دیدن ندارد...
اگر مشکلات را رها کنی هرگز راه حلی برای آنها نخواهی یافت
کاش میشد سکوت را جایگزین دروغ کرد
خوشبخت ترين فرد كسي است كه بيش از همه سعي كند ديگران را خوشبخت سازد.. اشو زرتشت
کاش در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی نه حاشیه ای از یاد رفتنی
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تو خدایی دارم وتوچون خود نداری
بدبختي تنها در باغچه اي که خودت کاشته اي مي رويد
هوس بازان کسی را که زیبا می بینند دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می بینند
اي دوست به راه دوست جان بايد داد در راه محبت امتحان بايد داد تنها نبود شرط محبت گفتن يك مرتبه هم عمل نشان بايدداد
من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من من خودم هستم و يك حس غريب كه به صد عشقو هوس مي ارزد
خداوند بی نهایت است...اما به قدر نیاز تو فرود می آید،به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست(ملاصدرا)
زندگی دو چهره بیشتر ندارد یا بر بازیت میگیرد یا بر بازیش میگیری انتخاب با توست
در این زمانه که شرط حیات نیرنگ است دلم برای دوستان بی ریا تنگ است
برای خندیدن منتظر خوش بختی نباش شاید خوش بختی منتظر خندیدن توست

 

 طرز تهیه سوشی(غذای محبوب ژاپن)

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
yakhi
بازرس
بازرس
yakhi


تعداد پستها : 544

امتياز كاربر : 1666

تاريخ عضويت : 2009-11-02

جنسيت : انثى


ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:

طرز تهیه سوشی(غذای محبوب ژاپن) Empty
پستعنوان: طرز تهیه سوشی(غذای محبوب ژاپن)   طرز تهیه سوشی(غذای محبوب ژاپن) Empty2010-05-10, 06:23

طرز تهیه سوشی(غذای محبوب ژاپن) Sushi

سوشی یک غذای ژاپنی است که در آن از جلبک دریایی استفاده می شود
ولی می توان به جای جلبک از برگ مو استفاده کرد.
مواد لازم :
آب = 3 اِستكان
سركه = 3/1 اِستكان
شكر = 3/1 اِستكان
نمك = 3 قاشق چايخوری
جلبك دريايی يا برگ مو = 4 تكه 20×20 و ۴تكه20×4
مواد لازم داخل رُل :
اسفناج = 4 پر
ران گوساله = 100 گرم
شكر = 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ = 2 عدد
ترشی زنجبيل رنده شده = 60 گرم
نمك = 1 قاشق چايخوری
طرز تهيه :

سركه و شكرو نمك را با همزن خوب به هم می زنيم تا تبديل به سس شودكه همراه
غذاخورده می شود . برنج را همراه نمك و آب بصورت صافی درست می كنيم پس از
دم كشيدن می گذاريم تا مقداری خنك شود.گوشت گوساله را پخته و به صورت
نوارهايی باريك برش می زنيم.
تخم مرغها را پخته و پوست می كنيم.اسفناج ها را در مقداري آب و نمك می پزيم. يك
تكه حصير بامبو را باز می كنيم.(استفاده از حصير برای بهتر لوله شدن جلبك دريايی
است).نوار باريك 4×20 سانتيمتری را در وسط جلبك دريايی20×20 از بالا به پايين باز
می كنيم. اين كار برای محكم تر شدن كمر جلبك است كه در هنگام لوله كردن از وسط
ترك نخورد . يك لايه برنج روی جلبك يا برگ مو ريخته بطوريكه بالا و پايين آن حداقل 4
سانتيمتر خالی باشد.برنج بايد يكدست و به قطر يك سانتيمتر پهن شود اكنون با
انگشت از راست به چپ يك سانتيمتر از برنج را با دست خالی می كنيم اين خط در
جهت عكس نوار جبلك است سپس يك لايه گوشت و يك لايه اسفناج و يا لايه نازك
كدو را در محل خالي قرار مي دهيم وبه آرامي از طرف نوار جلبك دريايی4 سانتيمتری
جلبك را لوله می كنيم. پس از لوله كردن،جلبك را 4 سانتيمتر با چاقوی تيز برش می
زنيم. غذا آماده سِرو است. اميدوارم خوشتون اومده باشه .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://ghoogha.blogfa.com/
 
طرز تهیه سوشی(غذای محبوب ژاپن)
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» سخت ترین غذای دنیا
» ايران و ژاپن(جالب)
» دستور تهیه کیک لیمویی به شیوه مارتا استوارت !
» طرز تهیه پیژامه ( طنز )
» طرز تهیه سوپ سریع سبزیجات

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
جوان ايراني :: بهداشت، غذا، سلامت :: آشپزي و غذا-
پرش به: