اي كاش زندگي...! Hitskin_logo Hitskin.com

هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداكالرجوع الى صفحة بيانات التصميم

جوان ايراني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جوان ايراني

الرئيسيةPortalأحدث الصورجستجوثبت نامورود
تيم مديريت سايت لحظات دلنشين توام با شادكامي را برايتان آرزومند است
به چشمانت بیاموز که هر کس لیاقت دیدن ندارد...
اگر مشکلات را رها کنی هرگز راه حلی برای آنها نخواهی یافت
کاش میشد سکوت را جایگزین دروغ کرد
خوشبخت ترين فرد كسي است كه بيش از همه سعي كند ديگران را خوشبخت سازد.. اشو زرتشت
کاش در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی نه حاشیه ای از یاد رفتنی
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تو خدایی دارم وتوچون خود نداری
بدبختي تنها در باغچه اي که خودت کاشته اي مي رويد
هوس بازان کسی را که زیبا می بینند دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می بینند
اي دوست به راه دوست جان بايد داد در راه محبت امتحان بايد داد تنها نبود شرط محبت گفتن يك مرتبه هم عمل نشان بايدداد
من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من من خودم هستم و يك حس غريب كه به صد عشقو هوس مي ارزد
خداوند بی نهایت است...اما به قدر نیاز تو فرود می آید،به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست(ملاصدرا)
زندگی دو چهره بیشتر ندارد یا بر بازیت میگیرد یا بر بازیش میگیری انتخاب با توست
در این زمانه که شرط حیات نیرنگ است دلم برای دوستان بی ریا تنگ است
برای خندیدن منتظر خوش بختی نباش شاید خوش بختی منتظر خندیدن توست

اي كاش زندگي...!

2 مشترك
نويسندهپيام
dorsa_old
.
.
dorsa_old

تعداد پستها : 524

امتياز كاربر : 1294

تاريخ عضويت : 2009-10-29

متولد : 1989-10-30

ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:

اي كاش زندگي...! Empty
پستعنوان: اي كاش زندگي...!   اي كاش زندگي...! I_icon_minitime2009-12-03, 10:37

۱ -۱- مادرش مچ دستش را محکم گرفته بود تا درشلوغی مترو گم نشود و درفشار جمعیت از هم دور نشوند...او اما تمام حواسش به بسته پفکی بود که مادر برایش خریده بود...که درهمان دستش بود!

۲ -۱- روزی مثل تمام روزهای دیگرم را ازمیان لحظه­ هایم میگذراندم...خسته بودم. کیفم روی­ شانه­ام سنگینی می­کرد و این دیگر مثل همه روزم، نبود...سنگینتر بود،انگار!

۱ -۲- دانه دانه پفکها را، اول می­مکید بعد می­بلعید، تا شاید بیشتر از طعمشان لذت ببرد...چنان دقتی به خرج می­داد که گویی بناست دانه­ای با دانه دیگر، طعم متفاوتی داشته باشد؛ اما همه هم­طعم بودند...شور بودند!

۲ -۲- حواسم به اطراف نبود، اصلاً!...باران نم­نم بوی خاک در هوا می­پاشید...پله ­های مترو شلوغ­تر ازهمیشه بود و من، شلوغ­ترش کردم...به سالن مترو و هوای دم­کرده­اش رسیدم...

۱ -۳- یکی از دانه ­های پفک را روبرویش گرفته بود...چشمش را بست، تا بهترشاید بفهمدش...شرطبندی می­کرد با خودش، انگار؛یعنی طعم این یکی چیست!؟...چیزی به دستش خورد...پفک روی زمین افتاد...

۲ -۳- درون واگن مترو شلوغ­تر و دم­کرده ­تر از سالنهایش بود...سردرد داشتم،هنوز...مثل عروسک نخی خیمه شب بازی، بعد از یک نمایش طولانی، به میله­ های مترو آویزان بودم...در میان عروسکهای دیگر، شاید!

۱ -۴- «کثیف شده، از زمین ورش ندار..!» مادرش با این عتاب مچش را میکشید...خم شده بود اما، به سمت دانه پفک مانده بر زمین؛«می­دونم کثیفه!»...«بیا بریم دختر!»...«آخه نمی­خوام بخورمش که...، می­خوام بردارم زیر پا نمونه!»

۲ -۴- کوپه خلوت شد...صدای هواکشها زیادتر شده بود، روی یکی از صندلی­های آبی نشستم و سنگینی کیفم را روی پایم گذاشتم...هنوز در افکارم بودم...«این دیگه چیه!؟» با دست گوشه پایین کیفم را تکاندم...ردی از خرده­ های پفک رویش بود!

نمی­دانم دخترک توانست دانه پفک را بردارد یا نه، فکری شدم...؛

«...زندگی چند وقت است که از دستم افتاده....کثیف شده و دیگر میلی به چشیدنش نیست، انگار!...اما تمام سعی­ام این است که زیر دست و پا نماند...کاش مچم را کمی رهاتر کنند...کاش زندگی­­ام هرچند کثیف، زیر دست و پا نماند...کاش بتوانم زندگی را بردارم...کاش!»

--------------------------------------------------------------------------------
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://cheshentezar.blogfa.com
mohamad
.
.
mohamad

تعداد پستها : 236

امتياز كاربر : 382

تاريخ عضويت : 2009-11-28

جنسيت : ذكر

متولد : 1982-12-29

شهر : تبریز

ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:

اي كاش زندگي...! Empty
پستعنوان: رد: اي كاش زندگي...!   اي كاش زندگي...! I_icon_minitime2009-12-03, 12:40

a10
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

اي كاش زندگي...!
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1