خاطره ي بوها در مغز ميماند Hitskin_logo Hitskin.com

هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداكالرجوع الى صفحة بيانات التصميم

جوان ايراني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جوان ايراني

الرئيسيةPortalأحدث الصورجستجوثبت نامورود
تيم مديريت سايت لحظات دلنشين توام با شادكامي را برايتان آرزومند است
به چشمانت بیاموز که هر کس لیاقت دیدن ندارد...
اگر مشکلات را رها کنی هرگز راه حلی برای آنها نخواهی یافت
کاش میشد سکوت را جایگزین دروغ کرد
خوشبخت ترين فرد كسي است كه بيش از همه سعي كند ديگران را خوشبخت سازد.. اشو زرتشت
کاش در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی نه حاشیه ای از یاد رفتنی
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تو خدایی دارم وتوچون خود نداری
بدبختي تنها در باغچه اي که خودت کاشته اي مي رويد
هوس بازان کسی را که زیبا می بینند دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می بینند
اي دوست به راه دوست جان بايد داد در راه محبت امتحان بايد داد تنها نبود شرط محبت گفتن يك مرتبه هم عمل نشان بايدداد
من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من من خودم هستم و يك حس غريب كه به صد عشقو هوس مي ارزد
خداوند بی نهایت است...اما به قدر نیاز تو فرود می آید،به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست(ملاصدرا)
زندگی دو چهره بیشتر ندارد یا بر بازیت میگیرد یا بر بازیش میگیری انتخاب با توست
در این زمانه که شرط حیات نیرنگ است دلم برای دوستان بی ریا تنگ است
برای خندیدن منتظر خوش بختی نباش شاید خوش بختی منتظر خندیدن توست

خاطره ي بوها در مغز ميماند

نويسندهپيام
dorsa_old
.
.
dorsa_old

تعداد پستها : 524

امتياز كاربر : 1294

تاريخ عضويت : 2009-10-29

متولد : 1989-10-30

ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:

خاطره ي بوها در مغز ميماند Empty
پستعنوان: خاطره ي بوها در مغز ميماند   خاطره ي بوها در مغز ميماند I_icon_minitime2009-12-05, 09:54

محققان دريافته‌اند، بوها به خصوص بوهاي نامطبوع و بد وقتي براي اولين بار استشمام مي‌شوند از خود در مغز ردپاها و آثاري بر جاي مي گذارند.

آيا به خاطر مي‌آوريد اولين بار چه زماني و چه گلي را بو کرديد؟ البته که نه؟ اما تازه‌ترين تحقيقات دانشمندان نشان مي‌دهد که مغز ممکن است اولين بويي را که ما استشمام کرده‌ايم حفظ کرده باشد.به گزارش هلث دي نيوز اين مطالعه روشن مي‌كند كه چرا برخي مواقع بوها باعث مي‌شوند ما خاطراتي را به ياد بياوريم و بتوانيم با استفاده از اين ويژگي به افراد كمك كنيم كه به خاطرات ناخوشايند و تلخ خود غلبه كنند.

محققان به سرپرستي يارا يشورون از انستيتو علوم ويزمن به گروهي از داوطلبان تصاويري را توام با اصوات خوشايند و نخوشايند و بوهاي مطبوع و نامطبوع نشان دادند.

سپس اين افراد با دستگاه fMRI اسكن برداري شدند و از آنجا خواسته شد صدا يا بوي توام با هر عكس را به ياد بياورند.

محققان هشت روز بعد دوباره اين آزمايش و اسكن برداري را تكرار كردند.

آنها دريافتند داوطلبان تصاويري را كه با صدا يا بوي نامطبوع توام بودند، بهتر به خاطر مي‌آوردند، به طوري كه درصد تداعي اين تصاوير 50/5 درصد بود، در حالي كه درصد به خاطر آوردن تصاوير همراه با محرك‌هاي مطبوع فقط 34/5 درصد بود.

محققان همچنين دريافتند بوهايي كه براي اولين بار استشمام مي‌شوند، ردپاي واضح و قدرتمند در بخشي از مغز كه مربوط به يادگيري حافظه و ترس است، بر جاي مي‌گذارد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://cheshentezar.blogfa.com

خاطره ي بوها در مغز ميماند
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» خاطره اي لطيف از دكتر علي شريعتي
» بازخواني خاطره تلخ یک دختر نوجوان
» خاطره زیبای شاخه گل خشکیده
» آهنگ هایی که ازش خاطره دارین
» خاطره ای که برام خیلی گرون تموم شد