رب گوجه ضد سرطان Hitskin_logo Hitskin.com

هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداكالرجوع الى صفحة بيانات التصميم

جوان ايراني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جوان ايراني


 
الرئيسيةPortalأحدث الصورجستجوثبت نامورود
تيم مديريت سايت لحظات دلنشين توام با شادكامي را برايتان آرزومند است
به چشمانت بیاموز که هر کس لیاقت دیدن ندارد...
اگر مشکلات را رها کنی هرگز راه حلی برای آنها نخواهی یافت
کاش میشد سکوت را جایگزین دروغ کرد
خوشبخت ترين فرد كسي است كه بيش از همه سعي كند ديگران را خوشبخت سازد.. اشو زرتشت
کاش در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی نه حاشیه ای از یاد رفتنی
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تو خدایی دارم وتوچون خود نداری
بدبختي تنها در باغچه اي که خودت کاشته اي مي رويد
هوس بازان کسی را که زیبا می بینند دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می بینند
اي دوست به راه دوست جان بايد داد در راه محبت امتحان بايد داد تنها نبود شرط محبت گفتن يك مرتبه هم عمل نشان بايدداد
من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من من خودم هستم و يك حس غريب كه به صد عشقو هوس مي ارزد
خداوند بی نهایت است...اما به قدر نیاز تو فرود می آید،به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست(ملاصدرا)
زندگی دو چهره بیشتر ندارد یا بر بازیت میگیرد یا بر بازیش میگیری انتخاب با توست
در این زمانه که شرط حیات نیرنگ است دلم برای دوستان بی ریا تنگ است
برای خندیدن منتظر خوش بختی نباش شاید خوش بختی منتظر خندیدن توست

 

 رب گوجه ضد سرطان

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
dorsa_old
.
.
dorsa_old


تعداد پستها : 524

امتياز كاربر : 1294

تاريخ عضويت : 2009-10-29

متولد : 1989-10-30

سن : 35


ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:

رب گوجه ضد سرطان Empty
پستعنوان: رب گوجه ضد سرطان   رب گوجه ضد سرطان Empty2009-12-05, 12:45

يک‌نکته،يک‌متخصص - دکتر خديجه رحماني/ متخصص تغذيه و رژيم‌درماني
رب گوجه؛ ضدسرطان


--------------------------------------------------------------------------------

احتمالا مي‌دانيد که براي تهيه رب (در مقايسه با آب گوجه‌فرنگي) حرارت بيشتري لازم است. هنگام پختن اين فرآورده، گوجه جوشيده، آب‌اش کشيده و به نوعي عصاره تبديل مي‌شود....


چون حرارت بالا مي‌رود ميزان ويتامين C و اسيد فوليک در رب گوجه بسيار کم است اما از نظر ليکوپن که يک ترکيب رنگي موجود در گوجه است هيچ تغييري به وجود نمي‌آيد و حتي با دادن حرارت و تغليظ شدن، ميزان‌ آن در رب افزايش هم پيدا مي‌کند. اما بستگي دارد هدف از مصرف گوجه چه باشد. اگر هدف جذب ويتامين C است چه بهتر که از آب گوجه يا گوجه تازه استفاده کنيم اما اگر براي دريافت ليکوپن و پيشگيري از بيماري‌هايي نظير سرطان و ناراحتي‌هاي قلبي عروقي گوجه مصرف مي‌شود، بهتر است از رب استفاده کنيم. آمارها نشان داده‌اند در جوامعي که از رب يا سس بيشتري استفاده مي‌کنند مردم کمتر به بيماري‌هاي قلبي عروقي و سرطان مبتلا مي‌شوند. بسياري از خانم‌ها گوجه را خودشان تهيه کرده، مي‌شويند، پوست مي‌کنند و حرارت مي‌دهند تا آب گوجه گرفته شود بعد آن را فريز مي‌کنند يا در يخچال مي‌گذارند و در بسياري غذاها به جاي رب مورد استفاده قرار مي‌دهند. نکته مهم، بحث پاستوريزاسيون است. بهداشت بايد در مرحله کنسرو کردن، بسته‌بندي و نگه‌داري به طور کامل رعايت شود، يعني ظرف پاستوريزه شود و توجه داشته باشند که حين پاستوريزه کردن هوا وارد ظرف نشود و خلاء را با کمي روغن زيتون پوشش دهند. رب خانگي نيز به خوبي رب صنعتي بوده و همان خواص را دارد منتها اگر اين مراحل به خوبي رعايت نشود امکان آلودگي ثانويه وجود دارد. در رب‌هاي صنعتي به دليل وجود نگه‌دارنده‌ها اين آلودگي وجود ندارد. نکته ديگر اينکه بسياري از افراد نگران تاثير افزودني‌هاي رب‌هاي صنعتي بر سلامت‌شان هستند، بايد به اين نکته اشاره کرد که اين افزودني‌ها در حد مجاز بوده و هيچ مشکلي را ايجاد نمي‌کنند
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://cheshentezar.blogfa.com
 
رب گوجه ضد سرطان
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
جوان ايراني :: بهداشت، غذا، سلامت :: پزشكي، بهداشتي، سلامت-
پرش به: