زيبايي را از شير بگيريد Hitskin_logo Hitskin.com

هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداكالرجوع الى صفحة بيانات التصميم

جوان ايراني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جوان ايراني

الرئيسيةPortalأحدث الصورجستجوثبت نامورود
تيم مديريت سايت لحظات دلنشين توام با شادكامي را برايتان آرزومند است
به چشمانت بیاموز که هر کس لیاقت دیدن ندارد...
اگر مشکلات را رها کنی هرگز راه حلی برای آنها نخواهی یافت
کاش میشد سکوت را جایگزین دروغ کرد
خوشبخت ترين فرد كسي است كه بيش از همه سعي كند ديگران را خوشبخت سازد.. اشو زرتشت
کاش در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی نه حاشیه ای از یاد رفتنی
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تو خدایی دارم وتوچون خود نداری
بدبختي تنها در باغچه اي که خودت کاشته اي مي رويد
هوس بازان کسی را که زیبا می بینند دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می بینند
اي دوست به راه دوست جان بايد داد در راه محبت امتحان بايد داد تنها نبود شرط محبت گفتن يك مرتبه هم عمل نشان بايدداد
من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من من خودم هستم و يك حس غريب كه به صد عشقو هوس مي ارزد
خداوند بی نهایت است...اما به قدر نیاز تو فرود می آید،به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست(ملاصدرا)
زندگی دو چهره بیشتر ندارد یا بر بازیت میگیرد یا بر بازیش میگیری انتخاب با توست
در این زمانه که شرط حیات نیرنگ است دلم برای دوستان بی ریا تنگ است
برای خندیدن منتظر خوش بختی نباش شاید خوش بختی منتظر خندیدن توست

زيبايي را از شير بگيريد

2 مشترك
نويسندهپيام
yakhi
بازرس
بازرس
yakhi

تعداد پستها : 544

امتياز كاربر : 1666

تاريخ عضويت : 2009-11-02

جنسيت : انثى

ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:

زيبايي را از شير بگيريد Empty
پستعنوان: زيبايي را از شير بگيريد   زيبايي را از شير بگيريد I_icon_minitime2009-12-09, 15:59

براي اينكه پوست شما ملايم شود يك تكه پارچه پنبه اي را در شير بخوابانيد تا خوب خيس بخورد آنگاه آنرا روي صورت خود بكشيد و بگذاريد به مدت نيم ساعت روي پوستتان بماند. سپس صورت خود را با آب بشوريد.
يك قاشق چاي خوري نمك را در دو قاشق سوپ خوري شير بريزيد و به هم بزنيد. هنگام خواب به صورت خود بماليد اين كار پوست صورت شما را فوق العاده نرم و ملايم مي كند.
براي روشن تر كردن پوست صورت دو عدد مغز بادام در داخل شير بريزيد و هنگام خواب به صورت خود بماليد.
براي كم كردن اثر لك هاي سفيد و روشن پوست دو عدد دو عدد نخود را در شير بخيسانيد بهتر است نخود ها را بكوبيد سپس آنرا از شب بگذاريد تا صبح خوب خيس بخورد. صبح روز بعد آنرا صاف كنيد و مقدار كمي پودر زرد چوبه و دو الي سه قطره آبليمو به آن بيفزاييد. آنگاه حاصل را به صورت خود بماليد و بگذاريد به مدت نيم ساعت بماند. حال مي توانيد صورت خود را بشوييد.
براي شفافيت پوست يك قاشق سوپ خوري شير را با يك قاشق چايخوري هويج و يك قاشق چايخوري آب پرتقال و يك قاشق چايخوري عسل آب شده مخلوط كنيد. آنها را روي صورت خود بماليد و بگذاريد مدت 15 دقيقه در همين وضعيت بماند.
يكي ديگر از ماسك هايي كه پوست را صاف و نرم مي كند به اين صورت تهيه مي شود. يك قاشق چايخوري آب ليمو شيرين و يك قاشق چايخوري كوبيده مغز كدو را با نصف قاشق چايخوري خامه مخلوط كنيد. در پايان چند قطره گلاب اضافه كنيد. ماسك شما حاضر است. آكنون آن را روي صورت خود بماليد و بگذاريد 20 دقيقه در همين وضعيت بماند.
براي روشن تر شدن و شفافيت پوست و بهبود گردش خون در پوست به اين روش عمل كنيد. يك قاشق چايخوري نخود سبز كوبيده را در يك قاشق چايخوري روغن زيتون مخلوط كرده و به شير اضافه كنيد. سپس آنرا به صورت خود بماليد. تا وقتي كه در پوست خود احساس سفتي كنيد بگذاريد اين ماسك روي صورت شما بماند. آنگاه صورت خود را پاك كنيد.
براي نرم تر شدن پوست خشك و زبر دو قاشق چايخوري خامه ( سر شير ) را با يك قاشق چايخوري روغن بادام و چند قطره گلاب مخلوط كنيد. ماسك حاصل را به صورت خود بزنيد و بگذاريد به مدت نيم ساعت بماند سپس صورت خود را با آب بشوييد.
در كنار استفاده از ماسك هايي كه با شير تهيه مي شوند و اثر مثبت بر پوست شما دارد، با نوشيدن يك ليوان شير در روز علاوه بر شفافيت صورت، سلامتي دندان، ناخن ها، مو ها و چشم هاي و در نتيجه زيبايي خود را تضمين كنيد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://ghoogha.blogfa.com/
dorsa_old
.
.
dorsa_old

تعداد پستها : 524

امتياز كاربر : 1294

تاريخ عضويت : 2009-10-29

متولد : 1989-10-30

ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:

زيبايي را از شير بگيريد Empty
پستعنوان: رد: زيبايي را از شير بگيريد   زيبايي را از شير بگيريد I_icon_minitime2009-12-13, 13:51

سلام

دستت درد نكنه a27
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://cheshentezar.blogfa.com

زيبايي را از شير بگيريد
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1