كيك كاكائويي Hitskin_logo Hitskin.com

هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداكالرجوع الى صفحة بيانات التصميم

جوان ايراني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جوان ايراني


 
الرئيسيةPortalأحدث الصورجستجوثبت نامورود
تيم مديريت سايت لحظات دلنشين توام با شادكامي را برايتان آرزومند است
به چشمانت بیاموز که هر کس لیاقت دیدن ندارد...
اگر مشکلات را رها کنی هرگز راه حلی برای آنها نخواهی یافت
کاش میشد سکوت را جایگزین دروغ کرد
خوشبخت ترين فرد كسي است كه بيش از همه سعي كند ديگران را خوشبخت سازد.. اشو زرتشت
کاش در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی نه حاشیه ای از یاد رفتنی
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تو خدایی دارم وتوچون خود نداری
بدبختي تنها در باغچه اي که خودت کاشته اي مي رويد
هوس بازان کسی را که زیبا می بینند دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می بینند
اي دوست به راه دوست جان بايد داد در راه محبت امتحان بايد داد تنها نبود شرط محبت گفتن يك مرتبه هم عمل نشان بايدداد
من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من من خودم هستم و يك حس غريب كه به صد عشقو هوس مي ارزد
خداوند بی نهایت است...اما به قدر نیاز تو فرود می آید،به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست(ملاصدرا)
زندگی دو چهره بیشتر ندارد یا بر بازیت میگیرد یا بر بازیش میگیری انتخاب با توست
در این زمانه که شرط حیات نیرنگ است دلم برای دوستان بی ریا تنگ است
برای خندیدن منتظر خوش بختی نباش شاید خوش بختی منتظر خندیدن توست

 

 كيك كاكائويي

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
نويسندهپيام
dorsa_old
.
.
dorsa_old


تعداد پستها : 524

امتياز كاربر : 1294

تاريخ عضويت : 2009-10-29

متولد : 1989-10-30

سن : 35


ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:

كيك كاكائويي Empty
پستعنوان: كيك كاكائويي   كيك كاكائويي Empty2010-01-05, 16:25

مواد لازم:
آرد: 2پ
بیکینگ پودر:1ق چ
جوش شیرین:1ق چ
شکر:1و3/4 پ
پودر کاکائو:2/3 پ
نمک:1/2 ق چ
کره:3/4 پ
وانیل:کمی
تخم مرغ: 3 عدد (در دستور اصلي مقدار تخم مرغ، ‌2 عدد عنوان شده ولي بنا به توصيه سعيده 3 تا باشه بهتره. وگرنه كيك خيلي ترد و شكننده مي شه)
آب:1 پيمانه

طرز تهیه:
قبل از هر كاري، فر رو با حرارت 350 درجه ی فارنهایت (170 درجه ی سانتی گراد) گرم می کنیم. حالا مي ريم پي كارمون كه همون درست كردن كيكه! اول از همه مواد خشكمون، به جز شكر، رو با هم مخلوط مي كنيم (آرد، كاكائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک). الك كردن يادتون نره! يكي دو بار الك كنيد.
تو یه ظرف ديگه کره، شکر و وانیل رو با باهم مخلوط مي­كنيم و كاملا بهم ميزنيم

يعني كره و شكر حسابي به خورد هم بره و يكي بشه. وقتي اين شكلي شد، تخم مرغ ها رو يكي يكي اضافه مي كنيم و بعد از اضافه كردن هر تخم مرغ، ‌يكي دو دقيقه با همزن هم مي زنيم. حالا مواد خشكمون كه اول كار با هم قاطي كره بودیم و كنار گذاشته بودیمشون رو در دو مرحله به اينها اضافه مي­كنيم. در هر مرحله هم نصف ليوان آب، اضافه مي­كنيم. وقتي همه مواد با هم قاطي شد، در حد 5 ثانيه با هم زن هم بزنيد. البته بسيار توصيه شده كه در اين مرحله مواد با ليسك مخلوط بشن. ولي در حد اين زمان كم، اشكالي نداره.

حالا مواد رو درون قالب چرب شده مي ريزيم و مي ذاريم طبقه وسط فر. تا 35 دقيقه تحت هيچ شرايطي درب فر رو باز نكنيد. حتي اگه فر منفجر شد!!! اگه تند تند درب فر رو باز كنيد و بخواهيد ببينيد چي شده، كيك پف نمي­ كنه. يعني آخر كار مي بيند كه هيچي نشده و كيك پف نكرده!



بعد از 35 دقيقه يه چنگال يا چوب كبريت درون كيك فرو مي كنيم . اگه نچسبيد‌، آماده است.



با همون قالب مي ذاريم يه جا تا خنك بشه. سپس از قالب در مي آوريم و به همراه چاي يا نسكافه يا قهوه يا كاپوچينو يا شربت يا شير، يا شير قهوه، يا شير كاكائو يا خالي يا ….. (!) ميل مي كنيم
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://cheshentezar.blogfa.com
میترا
بازرس
بازرس
میترا


تعداد پستها : 1173

امتياز كاربر : 3049

تاريخ عضويت : 2009-12-21


ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: مهربون مهربون
جوايز اخذ شده: بهترين كاربر بهترين كاربر

كيك كاكائويي Empty
پستعنوان: رد: كيك كاكائويي   كيك كاكائويي Empty2010-01-05, 17:52

درسا جان ممنون خیلی بجا بود
تولدت نزدیکه حتما درست کن ماراهم دعوت کن
a3 a35
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
دکی جون
بازرس كل
بازرس كل
دکی جون


تعداد پستها : 651

امتياز كاربر : 1207

تاريخ عضويت : 2009-10-28

جنسيت : ذكر

متولد : 1986-04-23

سن : 38


ساير موارد
نوع گوشي همراه: ال جي ال جي
حالت من:
جوايز اخذ شده:

كيك كاكائويي Empty
پستعنوان: رد: كيك كاكائويي   كيك كاكائويي Empty2010-01-06, 04:54

ممنون درسا جان
یه پیشنهاد هم دارم
اگه میخواین کیک پفی باشه
میتونید سفیده ها رو اول هم بزنید و بعد به پودر کیک اضافه کنید
حالا یادم نیست چه بلایی باید سر زده ها در میاوردیم
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.akharinrahehal.blogfa.com
 
كيك كاكائويي
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
جوان ايراني :: بهداشت، غذا، سلامت :: آشپزي و غذا-
پرش به: