تفكر بغلي شدن نوزادان اشتباه است Hitskin_logo Hitskin.com

هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداكالرجوع الى صفحة بيانات التصميم

جوان ايراني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جوان ايراني

الرئيسيةPortalأحدث الصورجستجوثبت نامورود
تيم مديريت سايت لحظات دلنشين توام با شادكامي را برايتان آرزومند است
به چشمانت بیاموز که هر کس لیاقت دیدن ندارد...
اگر مشکلات را رها کنی هرگز راه حلی برای آنها نخواهی یافت
کاش میشد سکوت را جایگزین دروغ کرد
خوشبخت ترين فرد كسي است كه بيش از همه سعي كند ديگران را خوشبخت سازد.. اشو زرتشت
کاش در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی نه حاشیه ای از یاد رفتنی
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تو خدایی دارم وتوچون خود نداری
بدبختي تنها در باغچه اي که خودت کاشته اي مي رويد
هوس بازان کسی را که زیبا می بینند دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می بینند
اي دوست به راه دوست جان بايد داد در راه محبت امتحان بايد داد تنها نبود شرط محبت گفتن يك مرتبه هم عمل نشان بايدداد
من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من من خودم هستم و يك حس غريب كه به صد عشقو هوس مي ارزد
خداوند بی نهایت است...اما به قدر نیاز تو فرود می آید،به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست(ملاصدرا)
زندگی دو چهره بیشتر ندارد یا بر بازیت میگیرد یا بر بازیش میگیری انتخاب با توست
در این زمانه که شرط حیات نیرنگ است دلم برای دوستان بی ریا تنگ است
برای خندیدن منتظر خوش بختی نباش شاید خوش بختی منتظر خندیدن توست

تفكر بغلي شدن نوزادان اشتباه است

نويسندهپيام
Persianyoung
.
.
Persianyoung

تعداد پستها : 784

امتياز كاربر : 2131

تاريخ عضويت : 2009-10-24

جنسيت : ذكر

متولد : 1981-09-06

شهر : تبريز

ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: نااميد نااميد
جوايز اخذ شده:

تفكر بغلي شدن نوزادان اشتباه است Empty
پستعنوان: تفكر بغلي شدن نوزادان اشتباه است   تفكر بغلي شدن نوزادان اشتباه است I_icon_minitime2009-11-11, 07:05

برخي والدين با تفكر اينكه بغل كردن زياد نوزاد موجب لوس شدن او يا به اصطلاح عام موجب بغلي شدن يا همان عادت به بغل كردن كودك مي شود از توجه زياد به كودك خود امتناع مي كنند كه البته اين تفكر اشتباه است و توجه و مراقبت هر چه بيشتر از كودك لازم و ضروري است.
تفكر بغلي شدن نوزادان اشتباه است Hlnwohe113ymdgly6yi3

دكتر منصور بهرامي متخصص كودكان در گفت‌وگو با ايسنا گفت : مهمترين موضوع در پرورش كودك توجه و مراقبت از او از لحظه تولد است كه اين توجه بايد در بالاترين ميزان خود باشد چرا كه كودك از لحظه تولد داراي لامسه و چشايي و حواس كامل است و اين حواس بايد هر چه بيشتر تقويت شوند.

وي در ادامه افزود: بيشترين ميزان رشد مغز در 5/1 سال ابتداي زندگي است به طوري كه اين ميزان تا 90 درصد نيز مي رسد بنابراين والدين در همين زمان است كه بايد تمام تلاش خود را براي رشد كامل و تكامل مغز كودك به كار گيرند.

برخلاف عقيده برخي والدين هر چه نوزاد بيشتر مورد توجه قرار گيرد و در آغوش گرفته شود بيشتر با اصوات و تصاوير افراد آشنا شده و حواس و حتي تكلم وي تقويت مي شود و هيچ گاه موجب لوس شدن يا بغلي شدن كودك نمي گردد و مي توان گفت اين تفكر كه كودك به اصطلاح بغلي مي شود ، اشتباه مي باشد.

گفتني است: كودك به خصوص در سالهاي اول زندگي به هيچ وجه نبايد احساس نگراني، ترس و يا ناامني داشته باشد چرا كه در طولاني مدت در روحيات و حتي شكل گيري شخصيت وي تاثير گذار است.

شايان ذكر است: اگر در آغوش گرفتن كودك همراه با صحبت كردن با وي باشد مي تواند تا حدي در قدرت تكلم و شنوايي كودك موثر واقع شود.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://monada.blogfa.com/

تفكر بغلي شدن نوزادان اشتباه است
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» ***آموزش فضولي توسط جمعي از نوزادان***
» 8 اشتباه خنده دار درباره ی مغز!
» اشتباه های ششگانه زنان
» مسجدی که 26 سال قبله آن اشتباه بود
» حبيب كاشاني: فرصت اشتباه نداريم