| اموزش کیک | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: اموزش کیک 2010-02-18, 08:55 | |
| توی این تاپیک تا اونجا که بتونم طرز تهیه کیک میزارم
اولین کیک اسمش هست کیک دو رنگ مواد لازم :
وانيل شكري
1/4 قاشق چايخوري كره يا روغن
1 پيمانه شكر 1/2-1 پيمانه تخم مرغ
5 عدد آرد سفيد
1/2-3 پيمانه بيكينگ پودر
1/2-1 قاشق چايخروي جوش شيرين
1/2 قاشق چايخوري رنده پوست ليمو ترش
1/2 قاشق چايخوري شير 1 پيمانه پودر كاكائو
2 قاشق چايخوري شير 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
فر را روي حرارت 375 درجه فارنهايت روشن نمائيد . كاغذ روغني كف قالب كيك به ابعاد 28*8*8 انداخته و روي كاغذ روغني را چرب نموده كنار بگذاريد . كره و شكر را در ظرفي ريخته و با همزن برقي خوب هم بزنيد , زرده و سفيدة تخم مرغ را جدا نموده , زرده هاي تخم مرغ و وانيل شكري را به كره و شكر اضافه نمائيد و به هم زدن ادامه دهيد تا بصورت كرم لطيفي شود . آرد را چند بار الك نموده و به مايه كيك افزوده و مخلوط كنيد . بيكينگ پودر , جوش شيرين و رندة پوست ليمو ترش (يا يك قطه اسانس ) را در يك پيمانه شير حل نموده و در مايه كيك بريزيد و با قاشق چوبي يا ليسك به هم بزنيد تا يك دست شود . پودر كاكائو را در 1 قاشق سوپخوري شير حل نموده به 3/1 مايه كيك اضافه نمائيد . سپس سفيدة تخم مرغ را با همزن برقي آنقدر بزنيد تا جايي كه جاي پره هاي همزن محو نشود و وقتي ظرف را بر مي گردانيد از ظرف نريزد . سفيدة تخم مرغ را به ماية كيك كاكائويي اضافه كنيد و مابقي را به بقيه مايه كيك ساده اضافه نموده , نصف مايه ساده كيك را در قالب ريخته و روي آن را مايه كيك كاكائويي بريزيد و مجدداً بقيه مايه كيك ساده را بريزيد . قالب را در طبقه وسط فر قرار دهيد. سه ربع ساعت در حرارت 375 درجه فارنهايت و 25 دقيقه در درجه 350 فارنهايت بگذاريد تا پخته شود . | |
|
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: رد: اموزش کیک 2010-02-19, 09:49 | |
| پاند کیک سفید با رگه شکلاتی
مواد لازم :
پورد كاكائو
2 قاشق سوپخوري پودر قند
3 قاشق سوپخوري آب جوش
2 قاشق سوپخوري كره 1 قاشق سوپخوري
جوش شيرين
1/4 قاشق چايخوري
مواد لازم برای خمیر کیک : آرد 2 پيمانه
وانيل شكري
1/2 قاشق چايخوري
تخم مرغ
3 عدد
بيكينگ پودر
1/2-2 قاشق چايخوري
شكر 1 پيمانه كره 1/2 پيمانه نمك 1/4 قاشق چايخوري شير 2/3 پيمانه
طرز تهيه :
براي تهيه سس شكلات ابتدا, پودر كاكائو , كره , آب جوش , پودر قند و جوش شيرين را با هم مخلوط نمائيد تا بصورت سس در آيد و آن را كنار بگذاريد . فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد . كره و شكر را با هم مخلوط كرده و با همزن برقي بزنيد تا سفيد و يكدست شود . تخم مرغ ها و وانيل شكري را هم اضافه كرده و با همزن برقي بزنيد بيكينگ پودر , آرد الك شده و نمك را به مايه اضافه كرده و در آخر شير را نيز اضافه نمائيد . 3/2 مايه كيك را در قالب مستطيلي (24*13*8) كه از قبل درون آن كاغذ روغني انداخته و چرب كرده ايد ريخته , مقداري از سس شكلات را روي مايه ريخته , دوباره روي سس شكلات مقداري از مايه كيك را ريخته,و روي آن سس شكلات بريزيد , اين كار را تكرار كنيد تا كامل مايه داخل قالب ريخته شود , بعد به مدت 55 الي 60 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد . | |
|
| |
sanaziii مدير تالار دانشجو
تعداد پستها : 395
امتياز كاربر : 909
تاريخ عضويت : 2009-10-31
جنسيت :
متولد : 1991-06-12
سن : 33
ساير موارد نوع گوشي همراه: سوني اريكسون حالت من: شاد جوايز اخذ شده:
| عنوان: رد: اموزش کیک 2010-02-21, 07:25 | |
| جولین جون لطف کن طرز تهیه کیک خامه ای رو واسمون بذار | |
|
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: رد: اموزش کیک 2010-02-24, 06:40 | |
| کیک خامه ای
ارد ۴/۳ پ ۳ صفر باشه
شکر ۴/۳ پ
بیکینگ پودر ۴/۳ ق چ
نمک یه کوچولو
تخم مرغ ۴ تا
وانیل ۱ق چ
فرو ۴۰۰ ف گرم کنین
میکسره برقیتون رو بردارین تویه یه کاسه تخم مرغ و بیکینگ پودر و وانیل و شکر رو رویه سرعته بالا ۵ دیقه هم بزنین شدیدا
ارد رو اضافه کنین و هم بزنین. و در یه سینی فر کاغذ روغنی چرب شده رو قرار داده و مواد رو توش بریزین و صاف کنین و در فر برایه ۸ دیقه یا وقتی که طلایی پررنگ شد بپزین.
بیرون بیارین تا سرد بشه کاغذ رو جدا کنین و به ۴ قسمت مساوی کرده رویه هر قسمت خامه زده شد با پودره قند و وانیل رو بمالین تا ۴ لایه رویهم قرار بگیره و لایه اخر رو هم خامه بزنین. یه روز بزارین تویه یخچال بمونه تا رطوبت خامه رو بهخودش بگیره تا فرداش اماده و خوشمزه در خدمت شماست.
برایه تزیین چن پیشنهاد:
روش پودرکاکایو یا نسکافه الک کنین
میوه تازه برش بدین قرار بدین
شکلات رو با پوست کن خراش بدین و بریزین رویه کیک.... خلاقیت بیشمار | |
|
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: رد: اموزش کیک 2010-02-25, 08:50 | |
| دستور اصلی خمیر کیک
مواد لازم : آرد 5 پيمانه كره 1/2-1 پيمانه تخم مرغ
4 عدد بيكينگ پودر 2 قاشق چايخوري سرپر
شكر 1-1/3 پيمانه نمك 1/8 قاشق چايخوري شير 1 پيمانه طرز تهيه :
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد . تمام مواد را آماده كنيد و كنار بگذاريد تا با حرارت اتاق تنظيم بشوند. زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا كنيد . ابتدا كره را با همزن برقي خوب بزنيد , شكر و زرده تخم مرغ را به آن اضافه كرده همزدن را ادامه دهيد تا بصورت كرم لطيف در آيد . آرد , بيكينگ پودر و نمك را مخلوط كنيد و كم كم همراه شير به كرم اضافه نمائيد . در آخر سفيده تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا سفت شود , سپس آن را به خمير اضافه كنيد . كف قالب گرد به قطر 25 سانتي متر را كاغذ روغني قرار داده روي كاغذ روغني را چب كنيد . خمير را در قالب بريزيد و به مدت 60 دقيقه در طبقه وسط فر بپزيد | |
|
| |
dorsa_old .
تعداد پستها : 524
امتياز كاربر : 1294
تاريخ عضويت : 2009-10-29
متولد : 1989-10-30
سن : 35
ساير موارد نوع گوشي همراه: حالت من: جوايز اخذ شده:
| عنوان: رد: اموزش کیک 2010-02-25, 09:17 | |
| | |
|
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: رد: اموزش کیک 2010-02-26, 09:04 | |
| خمیر مورد استفاده در کیک ها
مواد لازم : آرد 1/2 2پيمانه
شكر
1/2 پيمانه كره
2/3 پيمانه و1 قاشق سوپخوري تخم مرغ 1 عدد طرز تهيه :
آرد و شكر را روي ميز كار بريزيد و وسط آن را گود كنيد. كره را تكه تكه به همراه تخم مرغ وسط آرد و شكر ريخته مخلوط كنيدو سپس از طرف خارج به داخل مواد را با چاقو تيزي بزنيد . تا تمام مواد به تخم مرغ و كره آغشته شود . مجدداً با دستهاي خنك مواد را ورز دهيد تا به صورت خمير يكنواخت در آدي . خمير را به صورت گلوله اي در آورده آن را در فويل بپيچيد و حداقل 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد . سپس كف قالب گرد به قطر 25 سانتي متر را چرب نموده خمير رادر قالب پهن كنيد . در طبقه وسط فري كه با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم نموده ايد بمدت 15 الي 20 دقيقه قرار دهيد بعد از پخت و سرد شدن مي توانيد با پودر قند يا هر نوع كرم و ميوة دلخواه تزئيين كرده و سرو نمائيد. | |
|
| |
dorsa_old .
تعداد پستها : 524
امتياز كاربر : 1294
تاريخ عضويت : 2009-10-29
متولد : 1989-10-30
سن : 35
ساير موارد نوع گوشي همراه: حالت من: جوايز اخذ شده:
| عنوان: رد: اموزش کیک 2010-02-28, 13:10 | |
| بهتر عزيزم تايپيك جداگانه بذاري برا هر كدوم از كيك ها ممنونم گلم | |
|
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: رد: اموزش کیک 2010-03-01, 06:34 | |
| اه اینطوری خیلی تاپیکا زیاد میشن | |
|
| |
sanaziii مدير تالار دانشجو
تعداد پستها : 395
امتياز كاربر : 909
تاريخ عضويت : 2009-10-31
جنسيت :
متولد : 1991-06-12
سن : 33
ساير موارد نوع گوشي همراه: سوني اريكسون حالت من: شاد جوايز اخذ شده:
| عنوان: رد: اموزش کیک 2010-03-01, 08:12 | |
| جولین جون مرسی | |
|
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: رد: اموزش کیک 2010-03-05, 10:52 | |
| اسم این کیک هست: کیک کارامل و گردو
مواد لازم :
بيكينگ پودر 2 قاشق سوپخوري آب انگور 6 قاشق سوپخوري آرد 60 گرم حدود 1/2 پيمانه نمك 1/8 قاشق چايخوري كره 1/3 پيمانه بيسكويت 100 گرم مغز گردو 200 گرم شكر 2/3 پيمانه تخم مرغ 8 عدد طرز تهيه :
فر را روي درجه حرارت 350 درجه فارنهايت روشن كنيد . كره را ذوب كنيد و بگذاريد خنك شود . بيسكويتها را خرد كنيد و گردوها را آسياب كنيد . زرده و نيمي از شكر را با همزن برقي بزنيد تا به صورت كرم رنگ و سفيد در آيد . سفيدة تخم مرغ ها را با نمك بزنيد تا سفت شود . كم كم به آن باقيمانده شكر را اضافه نمائيد . سپس اين مواد را به زردة تخم مرغ افزوده , كره ذوب شده را نيز مخلوط كنيد. آرد و بيكينگ پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنيدو به تخم مرغ ها اضافه كرده سپس بيسكويتهاي خرد شده و گردوها را نيز افزوده و هم بزنيد . كف قالب گردي به قط 25 سانتي متر را با كاغذ روغني چرب شده بپوشانيد . خمير را داخل آن ريخته و در طبقه وسط فر به مدت 35 الي 45 دقييقه بپزيد . از فر بيرون آورده و بگذاريد بماند تا كاملاً سر شود . سپس آن را به 3 لايه تقسيم كنيد و هر لايه را به 2 قاشق سوپخوري آب انگور آغشته كنيد.
مواد لازم کرم کیک :
شكلات تخته اي رنده شده مقداري نشاسته 1/3 پيمانه شير 3 پيمانه سرپر مغز گردو 100 گرم آب جوش 4 قاشق سوپخوري شكر 1 پيمانه كره 1/2-1 پيمانه وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري نمك 1/8 قاشق چايخوري پودر قند 2/3 پيمانه طرز تهيه کرم کیک :
ابتدا كارامل را درست كنيد . شكر را در يك ظرف در دماي ملايم ذوب كنيد گاهي ظرف را تكان دهيد تا شكر ها به رنگ قهوه اي روشن در آيد . از روي شعله برداشته فوراً آب جوش را اضافه نمائيد . 12 عدد از نيمه گردو را از داخل اين كارامل با چنگال عبور دهيد و به كارامل آغشته كنيد در يك سيني چرب شده بگذاريد تا سرد شود . باقي گردوها را خرد كنيد و در ظرفي بدون روغن تف دهيد سپس بگذاريد خنك شود. 6 قاشق از شير برداشته و نشاسته را در آن حل نمائيد . سپس باقي شير را با مقداري نمك و وانيل شكري به نشاسته اضافه كنيد و كمي روي حرارت ملايم آن را به هم بزنيد . سپس كارامل را به آن افزوده و مخلوط نمائيد از روي حرارت برداريد . كره را همراه با پودر قند با همزن برقي بزنيد تا به صورت كرم سفيد رنگ در آيد و سپس قاشق قاشق از مخلوط كارامل به آن اضافه نمائيد و با قاشق مخلوط نمائيد . به هر لايه از كيك از كرم آماده شده بزنيد . سه لايه را روي هم بچينيد , مقداري ازكرم را به كناره هاي كيك بماليد و در صورت دلخواه كناره هاي كيك را با گردوهاي تف داده شده تزئين كنيد . با باقيمانده كرم روي كيك را شكوفه بزنيد و روي شكوفه ها را از گردوهاي آغشته به كارامل بچينيد . | |
|
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: رد: اموزش کیک 2010-03-08, 09:23 | |
| کیک گردویی
مواد لازم :
شير 1 پيمانه بيكينگ پودر 1/2-2 قاشق چايخوري آرد الك شده 1/4-2 پيمانه وانيل شكري يا رنده پوست پرتقال قاشق چايخوري تخم مرغ 6 عدد كره 1 پيمانه شكر 2/3-1 پيمانه گردوي خرد شده 1/2 پيمانه
طرز تهيه :
قر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نماييد . شكر و كره را با همزن برقي بزنيد تا سفيد رنگ شوند . زرده و سفيدة تخم مرغ را جدا كرده . زرده هاي تخم مرغ را با فاصله به كره و شكر اضافه نمائيد و مخلوط كنيد . وانيل شكري يا اسانس مورد نظر را هم اضافه نمائيد با همن بزنيد تا كرم رنگ شود . آرد و بيكينگ پودر را الك كرده به همراه شير به تدريج به مايه فوق الذكر اضافه نمائيد. سفيده را با همزن برقي بزنيد تا حدي كه سفت شده و جاي پره هاي همزن روي آن بماند ووقتي ظرف را بر مي گردانيد از ظرف نريزد . سفيده را نيز به مايه فوقا الذكر اضافه نموده و به آرامي با ليسك مخلوط كنيد , سپس گردو خرد شده را به مايه اضافه كنيد و مخلوط نمائيد . يك قالب چهار گوش مربع شكل را انتخاب نموده كف آن را با كاغذ روغني بپوشانيد , كاغذ روغني را با روغن مايع چرب كنيد مايه آماده را در قالب بريزيد سپس در طبقه وسط فر به مدت 40 الي 45 دقيقه قرار دهيد تا پخته شود . از فر بيرون آورده , كيك را بعد از خنك شدن با رويه مرنگ تزئين كنيد . مواد لازم برای مرنگ :
خلال بادام 1/3 پيمانه وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري سفيدة تخم مرغ 3 عدد شكر 1/3 پيمانه كرم تارتار 1/4 قاشق چايخوري
طرز تهيه مرنگ برای کیک گردویی :
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد . سفيدة تخم مرغ و كرم تار تار را با همزن برقي بزنيد تا كف كند . سپس شكر را به تدريج اضافه كرده و خوب به هم مي زنيم تا سفيده كاملاً سفت شود . بطوريكه جاي پره هاي همزن روي سفيده محو نشود و وقتي ظرف را بر مي گردانيم سفيدة تخم مرغ از ظرف نريزد . در آخر وانيل شكري را اضافه نموده چند دور مخلوط مي كنيم سپس با مرنگ آماده روي كيك گردويي را تزئين مي كنيم و روي آن خلال بادام پاشيده كيك را در طبقه وسط فر قرار داده مدت 15 دقيقه بماند . | |
|
| |
mohamad .
تعداد پستها : 236
امتياز كاربر : 382
تاريخ عضويت : 2009-11-28
جنسيت :
متولد : 1982-12-29
سن : 41
شهر : تبریز
ساير موارد نوع گوشي همراه: حالت من: جوايز اخذ شده:
| عنوان: رد: اموزش کیک 2010-03-08, 14:00 | |
| بابا اين همه كه اشپزي يادتون ميدن خدايش روي اشپزخونه خودنتون رو مي بينيد؟ فقط علاقه خالي واسه افش هههه | |
|
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: رد: اموزش کیک 2010-03-08, 14:47 | |
| اصلا تو بگو نیمرو بلدی ؟ منم میگم دو بار سوزوندم | |
|
| |
mohamad .
تعداد پستها : 236
امتياز كاربر : 382
تاريخ عضويت : 2009-11-28
جنسيت :
متولد : 1982-12-29
سن : 41
شهر : تبریز
ساير موارد نوع گوشي همراه: حالت من: جوايز اخذ شده:
| عنوان: رد: اموزش کیک 2010-03-08, 14:55 | |
| | |
|
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| |
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| |
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| |
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: رد: اموزش کیک 2010-04-03, 12:21 | |
| کیک یزدی
مواد خمیر کیک : | 1 قاشق سوپخوري | | به مقدار لازم | | 1/8 قاشق چايخوري | | 1 قاشق چايخوري | | 1 قاشق چايخوري | | 1 پيمانه | | 4 عدد | | | | 2/3 پيمانه | | 1/4 قاشق چايخوري | | 1/2-2 پيمانه | | 2/3 پيمانه | طرز تهيه : فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده , تخم مرغ ها را با همزن برقي خوب بزنيد تا پف كند . سپس شكر را اضافه نمائيد و بزنيد تا حجم آن دو برابر شود و بيكينگ پودر , جوش شيرين و نمك ميوه را اضافه نموده روغن آب كرده را داخل تخم مرغ ها نموده و هم بزنيد . آرد , هل , شير و شربت قوام آمده را كم كم داخل نمائيد و مخلوط نموده توجه داشته باشيد كه تمام مايه را بايد خيلي آرام با قاشق چوبي يا ليسك به هم زد تا پف آن نخوابد سپس كف و ديوارة قالبهاي كوچك را چرب نموده و كمي آرد بپاشيد , يا كاغذ مخصوص كيك را در آن گذاشته و روي آن را چرب نموده وبه اندازه 3/2 ظرفيت قالب با قاشق با قاشق سوپخوري مايه كيك را در آن بريزيد يا مايه را در قيف ريخته و به وسيلة قيف داخل قالب بريزيد و روي آن ها را پودر پسته ريخته و سپس قالب ها را در سيني چيده و در طبقه وسط فر به مدت 20 دقيقه مي گذاريم بماند تا پخته شود . | |
|
| |
joline .
تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد نوع گوشي همراه: نوكيا حالت من: شاد جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
| عنوان: رد: اموزش کیک 2010-04-14, 11:09 | |
| | |
|
| |
| اموزش کیک | |
|