ته چين ماهي Hitskin_logo Hitskin.com

هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداكالرجوع الى صفحة بيانات التصميم

جوان ايراني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جوان ايراني


 
الرئيسيةPortalأحدث الصورجستجوثبت نامورود
تيم مديريت سايت لحظات دلنشين توام با شادكامي را برايتان آرزومند است
به چشمانت بیاموز که هر کس لیاقت دیدن ندارد...
اگر مشکلات را رها کنی هرگز راه حلی برای آنها نخواهی یافت
کاش میشد سکوت را جایگزین دروغ کرد
خوشبخت ترين فرد كسي است كه بيش از همه سعي كند ديگران را خوشبخت سازد.. اشو زرتشت
کاش در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی نه حاشیه ای از یاد رفتنی
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تو خدایی دارم وتوچون خود نداری
بدبختي تنها در باغچه اي که خودت کاشته اي مي رويد
هوس بازان کسی را که زیبا می بینند دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می بینند
اي دوست به راه دوست جان بايد داد در راه محبت امتحان بايد داد تنها نبود شرط محبت گفتن يك مرتبه هم عمل نشان بايدداد
من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من من خودم هستم و يك حس غريب كه به صد عشقو هوس مي ارزد
خداوند بی نهایت است...اما به قدر نیاز تو فرود می آید،به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست(ملاصدرا)
زندگی دو چهره بیشتر ندارد یا بر بازیت میگیرد یا بر بازیش میگیری انتخاب با توست
در این زمانه که شرط حیات نیرنگ است دلم برای دوستان بی ریا تنگ است
برای خندیدن منتظر خوش بختی نباش شاید خوش بختی منتظر خندیدن توست

 

 ته چين ماهي

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
dorsa_old
.
.
dorsa_old


تعداد پستها : 524

امتياز كاربر : 1294

تاريخ عضويت : 2009-10-29

متولد : 1989-10-30

سن : 35


ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:

ته چين ماهي Empty
پستعنوان: ته چين ماهي   ته چين ماهي Empty2010-02-21, 05:10

مواد لازم:
فیله ماهی متوسط: 5 تکه
آبلیمو یا آب نارنج: 1 فنجان
پیاز: 2 عدد متوسط
تخم مرغ: 1 عدد بزرگ
مغز گردو: 2 قاشق غذاخوری
روغن ذرت یا زیتون و یا سویا و زعفران و آرد سوخاری یا آرد نخودچی و یا آرد ذرت و زیره: به میزان لازم
برنج: به مقدار کافی
طرز تهیه:
برای درست کردن ته چین ماهی، تعدادی ماهی گوشتی (مانند شیر، ماهر، سنگسر،…) یا ماهیان پرورشی تهیه کنید. آنها را به صورت فیله درآورید. بعد مقداری آرد سوخاری یا آرد نخودچی و یا آرد ذرت را در ظرفی بریزید و به میزان لازم زعفران یا رنگ مجاز خوراکی، روغن (ذرت یا زیتون یا سویا یا مایع)، یک فنجان آبلیمو یا آب نارنج، پیاز رنده شده، تخم مرغ (که خوب زده و سفید رنگ شده باشد)، مغز گردوی کوبیده، مقداری زیره را درون ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید تا به صورت مایه ای آماده باشد (مایع را در جای خنک نگهداری کنید).
برنج را به صورت چلو تهیه کنید و در ظرفی روغن بریزید و داغ کنید و به اندازه یک انگشت روی روغن برنج بریزید و آن را پهن کنید. سپس، فیله یا گوشت ماهی را روی برنجها بچینید. اگر ماهی زیاد بود، آنها را روی هم بگذارید. سپس مایه ای را که آماده شده را روی ماهیها بریزید و بقیه برنج را داخل دیگ روی ماهیها سرازیر کنید.
نکته:
چلو ته چین ماهی را دم می دهند و روی دیگ سرپوش و دمکش می گذارند تا در حرارت ملایمی دم بکشد. وقتی که برنج دم کشید و آماده شد، آن را درون ظرف بریزید و سر سفره بیاورید.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://cheshentezar.blogfa.com
 
ته چين ماهي
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» قليه ماهي

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
جوان ايراني :: بهداشت، غذا، سلامت :: آشپزي و غذا-
پرش به: