دلمه مرغ Hitskin_logo Hitskin.com

هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداكالرجوع الى صفحة بيانات التصميم

جوان ايراني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جوان ايراني


 
الرئيسيةPortalأحدث الصورجستجوثبت نامورود
تيم مديريت سايت لحظات دلنشين توام با شادكامي را برايتان آرزومند است
به چشمانت بیاموز که هر کس لیاقت دیدن ندارد...
اگر مشکلات را رها کنی هرگز راه حلی برای آنها نخواهی یافت
کاش میشد سکوت را جایگزین دروغ کرد
خوشبخت ترين فرد كسي است كه بيش از همه سعي كند ديگران را خوشبخت سازد.. اشو زرتشت
کاش در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی نه حاشیه ای از یاد رفتنی
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تو خدایی دارم وتوچون خود نداری
بدبختي تنها در باغچه اي که خودت کاشته اي مي رويد
هوس بازان کسی را که زیبا می بینند دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می بینند
اي دوست به راه دوست جان بايد داد در راه محبت امتحان بايد داد تنها نبود شرط محبت گفتن يك مرتبه هم عمل نشان بايدداد
من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من من خودم هستم و يك حس غريب كه به صد عشقو هوس مي ارزد
خداوند بی نهایت است...اما به قدر نیاز تو فرود می آید،به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست(ملاصدرا)
زندگی دو چهره بیشتر ندارد یا بر بازیت میگیرد یا بر بازیش میگیری انتخاب با توست
در این زمانه که شرط حیات نیرنگ است دلم برای دوستان بی ریا تنگ است
برای خندیدن منتظر خوش بختی نباش شاید خوش بختی منتظر خندیدن توست

 

 دلمه مرغ

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
yakhi
بازرس
بازرس
yakhi


تعداد پستها : 544

امتياز كاربر : 1666

تاريخ عضويت : 2009-11-02

جنسيت : انثى


ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:

دلمه مرغ Empty
پستعنوان: دلمه مرغ   دلمه مرغ I_icon_minitime2010-02-21, 07:29

دلمه مرغ 3636102147189100425023315315154113111219199


مواد لازم برای 6 نفر:
مرغ تمیز کرده کم چربی=1 عدد
گرد لیمو عمانی=2 تا 3 قاشق سوپخوری
نان لواش=2 عدد
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
مرغ را با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،کمی نمک و فلفل و 1 قاشق از گرد لیمو با حرارت ملایم می پزیم. مرغ باید بعد از پختن 3 تا 4 قاشق آب داشته باشد. استخوانهای مرغ را می گیریم و آن را با قیچی به طور منظم خرد می کنیم. آب مرغ را از صافی رد می کنیم،پیاز را نیز با پشت قاشق از صافی رد می کنیم. مرغ را داخل سس آن انداخته،گرد لیمو را روی آن می ریزیم و هم می زنیم. پس از چشیدن و اندازه کردن ترشی آن،دور نان را با قیچی می گیریم و دو عدد نان را روی هم می گذاریم. مرغ را لای نان گذاشته،مثل بقچه،چهار طرف آن را روی هم می آوریم،به طوری که محکم گردد مرغ کاملا به وسیله نان پوشیده شود. این دلمه را در ظرفی که بتوان آن را در فر قرار داد می گذاریم و فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. ظرف را مدت 10 تا 15 دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا نان کمی برشته شود. غذا را در دیس قرار داده،اطراف آن را با مقداری سبزی خوردن،تربچه،پیازچه،نعناع و ترخان تزئین می نماییم.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://ghoogha.blogfa.com/
 
دلمه مرغ
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
جوان ايراني :: بهداشت، غذا، سلامت :: آشپزي و غذا-
پرش به: