موساكا

اذهب الى الأسفل

موساكا

پست من طرف dorsa_old في 2010-03-01, 05:20

مواد لازم:

  • گوشت چرخ كرده پخته شده 450 گرم
  • سبزي معطر 1 قاشق
  • سير چند حبه
  • رب گوجه فرنگي 1 قاشق
  • بادمجان 1 كيلو
  • پنير پيتزا 100 گرم
  • روغن به ميزان لازم
  • ادويه كاري 1 قاشق
  • پودر ليمو اماني 1 قاشق

طرز تهيه:
بادمجان ها را حلقه حلقه كرده سرخ مي كنيم. در صافي مي گذاريم تا روغن اضافي آن چكيده شود. پياز را بصورت دلخواه خرد كرده سرخ مي كنيم بعد گوشت چرخي را در داخل پيازداغ تفت مي دهيم، نمك، فلفل، ادويه و سبزي معطر را اضافه مي كنيم. بعد رب گوجه را باكمي آب و چاشني اضافه كرده داخل گوشت مي ريزيم. اين مواد را از روي گاز برداشته بادمجان ها را ته ظرف چيده كمي رب و گوشت و پنير پيتزا ته ظرف مي ريزيم تا بادمجان نچسبد، يك رديف بادمجان، يك رديف گوشت، يك رديف پنير پيتزا در ظرف نسوز مي ريزيم. اين كار را ادامه مي دهيم تا مواد تمام شود لايه رويي را گوشت، رب و پنير پيتزا مي ريزيم. سپس موساكا را در فر گذاشته تا وقتي كه روي آن طلايي شود.
نكات مورد توجه:

  1. سبزي معطر شامل ترخان، مرزه و ريحان است.
  2. سس سفيد كه در دستور آن در غذاهاي قبلي به حضور رسيد، در لايه رويي مي زنيم تا غذا خشك نشود.
  3. علت اينكه پنير پيتزا رو است به اين علت كه طلايي مي شود و ما متوجه زمان پخت غذا مي شويم
avatar
dorsa_old
.
.

تعداد پستها : 524

امتياز كاربر : 1294

تاريخ عضويت : 2009-10-29

متولد : 1989-10-30

سن : 29


ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:

http://cheshentezar.blogfa.com

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه


 
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد