جوان ايراني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اموزش انواع نان

اذهب الى الأسفل

اموزش انواع نان Empty اموزش انواع نان

پست من طرف joline 2010-03-11, 09:23

نان
شیرین





اموزش انواع نان Before
مواد
لازم :









پودر خمير ترش
2
قاشق سوپخوري




آرد

500 گرم حدود 5
پيمانه




شير

1/4 , 1/2
پيمانه




شكر

2/3-1 پيمانه




نمك

1 قاشق چايخوري




كره
1/2
پيمانه




تخم مرغ
4
عدد




بادام پرك شده
100
گرم




كشمش
1
پيمانه




رنده پوست ليمو
1
قاشق سوپخوري





اموزش انواع نان Before
طرز
تهيه :



مواد لازم را از شماره يك الي هفت به ترتيب
گفته شده مطابق نان با دستور اصلي
خمير ترش صفحه –6- درست كرده ،
سپس خمير را در ظرفي قرارد اده
درب آن را بگذاريد و به مدت سي
دقيقه بماند پس از اين زمان خمير
را خوب ورز دهيد و بادام پرك شده
، كشمش و رنده پوست ليمو ترش را
به خمير اضافه كنيد و خوب به هم
بزنيد .خمير را در يك قالب گرد به
قطر بيست و پنج سانتي متري كه
قبلاً چرب كرده ايد ريخته و به
مدت سي دقيقه روي 100 درجه
فارنهايت و سپس به مدت 60 دقيقه
روي حرارت 350 درجه فارنهايت
بپزيد . سپس نان كمي در قالب
بماند تا خنك شود و در ظرف مورد
نظر برگردانيد .



در صورت دلخواه : پس از برگرداندن نان از
قالب دور تا دور نان را بوسيله
قلم مو شربت قوام آمده بماليد و
سپس بادام پرك شده بپاشيد تا به
كمك شربت قوام آمده به كيك بچسبد
.
joline
joline
.
.

تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

اموزش انواع نان Empty رد: اموزش انواع نان

پست من طرف joline 2010-03-15, 08:25

نان جو سبوس دار

مواد

لازم :









آرد
1
قاشق سوپخوري




آرد گندم

حدود 5 پميانه




آب ولرم

1/3- 4 پيمانه




بلغور جو

1/2-2
پيمانه




آرد جو

حدود 2 پيمانه




ادويه (زيره سبر, زيره سياه , آويشن)
1
قاشق چايخوري
جمعاً




عسل
1
قاشق چايخروي




روغن زيتون
3
قاشق سوپخوري




پودر خمير ترش

7 گرم




نمك

1 قاشق سوپخوري




مايه خمير تازه

15 گرم




آب
4
قاشق سوپخوري

طرز

تهيه :



1-بلغور جو را با مقداري آب داغ دو ساعت خيس
مي كنيم . سپس در آبكش ريخته .



2- جهت تهيه خمير بلغور جو مايه خمير تازه و
پودر خمير ترش را با كمي آب ولرم
مخلوط نموده سپس مابقي آب و تمامي
مواد لازم را اضافه كنيد و ورز
داده ، روي آن را به مدت چهل و
پنج الي پنجاه دقيقه بپوشانيد و
خمير را استراحت ديهد .



3-روي سطح صافي كمي آرد پاشيده و خمير را روي
آن ورز دهيد . سپس خمير را دو
قسمت كنيد . هرقسمت رابصورت بيضي
در آورده ، آن را روي سيني فر كه
با كاغذ روغني پوشانده ايد قرار
دهيد .



روي خميرها را با پارچه بوشانيد وبمدت چهل
الي چهل و پنج دقيقه آن را
استراحت دهيد .



4-در ظرف نسوزي آب داغ ريخته ، ظرف را كف فر
درحرارت 400 درجه فارنهايت قرار
دهيد .



5-براي تهيه رومال: آب و آرد را مخلوط نموده
روي حرارت ملايم قرار دهيد تا
پخته شود و حالت بلوري پيدا كند
سپس بگذاريد سرد شود . روي نان ها
را با كارد چند برش عميق ايجاد
كرده ،با قلم مو رومال را روي نان
ها بماليد ، سپس كمي بلغور جو روي
نان پاشيده ، سيني محتوي نان را
پانزده دقيقه در طبقه وسط فر قرار
دهيد .



6-حرارت فر رابه 300 درجه تقليل داده و نان
ها را چهل و پنج الي پنجاه دقيقه
ديگر بپزيد . رويه نان بايد
كاملاً برشته شود .



7-بعد از پخت نان را از فر خارج كرده ، روي
توري فلزي قرار دهيد تا سرد شود .
جهت نرم ناندن نان ، روي آن را با
پارچه بپوشانيد .
joline
joline
.
.

تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

اموزش انواع نان Empty رد: اموزش انواع نان

پست من طرف joline 2010-04-03, 12:24

خمیر ترش





اموزش انواع نان Before
مواد
لازم :









آرد
5
پيمانه





شکر

1/2
پيمانه




پورد خمير ترش

1/3
پیمانه




شير ولرم

1/3 1
پيمانه




كره

1/3
پيمانه





نمک

1/8 قاشق
چايخوري




تخم مرغ
1
عدد
طرز

تهيه :



آرد را الك كنيد و در يك ظرف بريزيد . در وسط
آن يك حفره ايجاد كنيد . پودر
خمير ترش ، يك قاشق چايخوري شكر و
سه قاشق سوپخوري شير ولرم را در
حفره بريزيد و با كمي آرد مخلوط
كنيد . كه به اين مخلوط اصطلاحاً
پيش خمير مي گويند . در ظرف را
ببنديد و پانزده دقيقه كنار
بگذاريد . سپس بقيه شكر ، شير
ولرم ، كره ، نمك و تخم مرغ را با
هم مخلوط كنيد و به خمير اضافه
كنيد .بادست آنقدر خمير را ورز
دهيد تايكدست شود . مجدداً روي
ظرف بپوشانيد و خميررا به مدت
بيست و پنج اليسي دقيقه استراحت
دهيد تا حجم خمير دو برابر گردد .
دوباره خمير را ورز دهيد و آن را
به هر شكلي كه مايل هستيد فرم
دهيد . سيني فر را چرب نموده نان
ها را در آن قرارداده و بگذاريد
سي دقيقه ديگر بماند . سپس سيني
رادر فري كه با حرارت 350 درجه
فارنهايت گرم نموده ايد به مدت سي
الي سي و پنج دقيقه در طبقه وسط
فر بگذاريد تا پخته شود .
joline
joline
.
.

تعداد پستها : 880

امتياز كاربر : 1928

تاريخ عضويت : 2010-02-12

جنسيت : انثى

متولد : 1993-03-11

سن : 31

شهر : تهران


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: شاد شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده بهترين ارسال كننده

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد