لاغر شدن به روش صد در صد تضمینی
2 مشترك
جوان ايراني :: متفرقه :: تفريح و سرگرمي
صفحه 1 از 1
لاغر شدن به روش صد در صد تضمینی
روزی مرد بخیلی به یك موسسه لاغری مراجعه كرد تا لاغر شود.منشی به او گفت بفرمایید در چه سطحی می خواهید ثبت نام كنید ؟ بخیل گفت : چه سطوحی دارید؟ منشی گفت : ما در اینجا در دو سطح ثبت نام می كنیم یكی در سطح ویك (ضعیف) و یكی در سطح پاور(قدرت) اگر سطح ویك را انتخاب كنید مبلغ ثبت نام یك ساعت و 1000 تومان است و اگر سطح پاور را انتخای كنید 2 ساعت و 3000تومان است . بخیل با خود اندیشید من كه زیاد لاغر نیستم الكی چراسه هزار تومان بدهم و سپس سطح ضعیف را انتخاب كرد . وی را به مكانی در بسته هدایت كردند در آنجا دختر جوان و زیبایی ایستاده بود مسئول موسسه گفت : شما یك ساعت وقت دارید كه این دختر را در این مكان بسته گیر بیاندازید ضمن اینكه با این جست و خیز لاغر می شوید اگر توانستید او را كمتر از یك ساعت بگیرید باقی یك ساعت وی در اختیار شماست! پس بخیل بسیار خوشحال شد و بدنبال دختر دوید تا وی را بگیرد ولی دختر بسیار چابك بود و مرتب از دست وی فرار می كرد تا اینكه بخیل در مكانی دختر را به چنگ انداخت ! اما هنوز اقدامی نكرده بود كه زنگ پایان یك ساعت به صدا درآمد! بخیل هر چه اصرار كرد كه پول یك ساعت اضافی را میدهم و بگذارید اینجا باشم افاقه نكرد و وی را از آن مكان بیرون كردند.بخیل با خود گفت : فردا استثنائا خساست را كنار می گزارم و سطح پاور را انتخاب می كنم و دو ساعت آن مكان را كرایه می كنم تا یك ساعت را صرف گرفتن دختر كنم و یك ساعت را .... پس روز بعد پیش منشی آن موسسه رفت و 3000 تومان زد به روی میز و گفت سطح پاور لطفا!!! بخیل را به همان مكان دیروز هدایت كرده و در را نیز از آنطرف قفل كردند . اما شخص بخیل اثری از دختر درآنجا ندید ناگهان چشمش به مردی بسیار هیكلی و درشت اندام خورد! بخیل وحشت زده پرسید تو كیستی و آن دختر كجاست ؟ شخص هیكلی گفت : آن دختر مربوط به سطح ضعیف است و من مربوط به سطح پاور و حالا من دو ساعت دنبال تو می كنم و تو نیز دو ساعت وقت داری كه خودت را از چنگ من نجات دهی و فرار كنی و گرنه .........
mana- مدير تالار ايران شناسي
- تعداد پستها : 337
امتياز كاربر : 806
تاريخ عضويت : 2010-02-17
جنسيت :
متولد : 1986-09-29
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: سپاسگذار
جوايز اخذ شده:
رد: لاغر شدن به روش صد در صد تضمینی
از همه ی دوستان میخوام این پست رو مطالعه کنند.. همین الان لطفا...
https://persianyoungs.forumfa.net/forum-f7/topic-t997.htm#4128
https://persianyoungs.forumfa.net/forum-f7/topic-t997.htm#4128
داش مجید- مدير تالار اينترنت و كامپيوتر
- تعداد پستها : 360
امتياز كاربر : 928
تاريخ عضويت : 2010-01-17
جنسيت :
متولد : 1990-03-01
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: خونسرد
جوايز اخذ شده:
مواضيع مماثلة
» 25 ترفند عالی برای لاغر شدن!
» چرا رژیم می گیریم و لاغر نمی شویم؟
» حرکت انیمیشن برای لاغر کردن شکم
» ورزش براي افراد لاغر هم لازم است!
» استفاده دختران از مواد مخدر برای لاغر شدن!
» چرا رژیم می گیریم و لاغر نمی شویم؟
» حرکت انیمیشن برای لاغر کردن شکم
» ورزش براي افراد لاغر هم لازم است!
» استفاده دختران از مواد مخدر برای لاغر شدن!
جوان ايراني :: متفرقه :: تفريح و سرگرمي
صفحه 1 از 1