خشك كردن گوشي كه كاملا خيس آب شده است بدون هيچ ابزاري
4 مشترك
صفحه 1 از 1
خشك كردن گوشي كه كاملا خيس آب شده است بدون هيچ ابزاري
يه ترفند جالب ديگه براي شما ميگم كه بوسيله اون ميتونين گوشي كه كاملا خيس آب شده است رو به راحتي خشك كنيد اونم بدون هيچ ابزار خاصي از قبيل سشوار يا . . . آره تعجب نكنيد .
اينم روش كار :
در ابتدا باطري و سيم كارت رو از گوشي جدا ميكنيد. بعد گوشي رو در درون يك ظرف پر از برنج خام قرار بديد به صورتي كه كاملا در اون (برنج خام) قرار بگيره اونم براي 24 ساعت . بعد خودتون ببينيد كه گوشي كاملا سالمه و كار مي كنه .
حالا روش دوم :
پس از جدا كردن باطري و سيم كارت با يك پارچه يا روزنامه آب اضافي گوشي رو پاك كنيد بعد او رو براي چند لحظه در يك ظرف پر از الكل فرو كنيد و بعد اون رو در هواي آزاد قرار بديد تا الكل تبخير شود و به اين طريق گوشي شما كاملا خشك ميشود .
اينم روش كار :
در ابتدا باطري و سيم كارت رو از گوشي جدا ميكنيد. بعد گوشي رو در درون يك ظرف پر از برنج خام قرار بديد به صورتي كه كاملا در اون (برنج خام) قرار بگيره اونم براي 24 ساعت . بعد خودتون ببينيد كه گوشي كاملا سالمه و كار مي كنه .
حالا روش دوم :
پس از جدا كردن باطري و سيم كارت با يك پارچه يا روزنامه آب اضافي گوشي رو پاك كنيد بعد او رو براي چند لحظه در يك ظرف پر از الكل فرو كنيد و بعد اون رو در هواي آزاد قرار بديد تا الكل تبخير شود و به اين طريق گوشي شما كاملا خشك ميشود .
رد: خشك كردن گوشي كه كاملا خيس آب شده است بدون هيچ ابزاري
سلام
يخي يه چي بگم بهم نخندي من فك كردم منظورت گوش خودمونه
ولي جالب بود مرسي
يخي يه چي بگم بهم نخندي من فك كردم منظورت گوش خودمونه
ولي جالب بود مرسي
الهي شرمنده شايد من طوري نوشتم كه اينطوري فكر كردي به هرحال خيلي بامزه بود ممنون از نظرت
ممنون یخی جان.اگه قبلا میدونستم گوشیم داره فانی رو وداع نمی گفت.
Soniya- .
- تعداد پستها : 89
امتياز كاربر : 196
تاريخ عضويت : 2009-10-29
جنسيت :
متولد : 1987-08-20
شهر : تبريز
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: خونسرد
جوايز اخذ شده:
مواضيع مماثلة