چند گزينه تغذيهاي براي خواب راحتتر
3 مشترك
صفحه 1 از 1
چند گزينه تغذيهاي براي خواب راحتتر
پژوهشگران ميگويند؛ انتخاب نوع غذا در هنگام شب روي كيفيت خواب شما تاثيرگذار است و ممكن است كاري كند كه به راحتي به خواب رويد يا باعث شويد كه نتوانيد تا صبح خواب خوبي داشته باشيد.
در اين مقاله كه در روزنامه يواس اي تو دي به چاپ رسيده محققان چند نوع خوردني را معرفي كردند كه در صورت مصرف آنها به هنگام شب ميتوانيد خواب آرام و راحتي داشته باشيد.
اين خوردنيها كه كمك ميكنند بهتر بخوابيد شامل ماهي آزاد، لوبيا، ماست و اسفناج هستند. ماهي آزاد يا سالمون حاوي چربيهاي سالمي است كه به اختصار «DHA» نام دارند و مقدار هورمون تنظيم كننده خواب موسوم به ملاتونين را افزايش ميدهد. دانه لوبيا و ديگر حبوبات منبع خوبي از ويتامينهاي ب شامل B6 , B12 و اسيد فوليك هستند كه تمام آنها به تنظيم دورههاي خواب بدن و توليد هورمون آرام بخش سروتونين كمك ميكنند. در واقع مطالعات نشان داده است كه افزايش ويتامينهاي B به رفع بيخوابي كمك ميكند.
ماست كم چرب هم منبع خوبي از كلسيم و منيزيم است كه هر دو مواد معدني در بهبود خواب مهم هستند و با هم كمك ميكنند كه فرد زودتر به خواب رفته و خواب عميق داشته باشد.
همچنين كمبود اين دو ماده معدني ميتواند موجب گرفتگي عضلات، افزايش استرس و خواب نامناسب شود. اسفناج هم از جمله سبزيجات برگ پهن و تيره است كه منبع غني آهن محسوب ميشود و ريزمغذي است كه از بدن در برابر موانع خواب مثل سندرم پاهاي خسته مراقبت ميكند.
رد: چند گزينه تغذيهاي براي خواب راحتتر
چه جالب
من اگه شبها هیچی نخورم
ماستو حتما میخورم
فکر کنم برای همین اینقدر خوش خوابم
من اگه شبها هیچی نخورم
ماستو حتما میخورم
فکر کنم برای همین اینقدر خوش خوابم
میترا- بازرس
- تعداد پستها : 1173
امتياز كاربر : 3049
تاريخ عضويت : 2009-12-21
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: مهربون
جوايز اخذ شده: بهترين كاربر
رد: چند گزينه تغذيهاي براي خواب راحتتر
ممنون اقا رسا
خوب بود
خوب بود
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
مواضيع مماثلة
» چراغ سبز مجلسيها براي ترويج ازدواج موقت : آموزش ازدواج موقت از كودكي و افزودن يك برگ به شناسنامه براي صيغه !
» تخت خواب های مدرن
» گياهخواري براي چه افرادي!
» فوايد موسيقي براي قلب
» حقایقی جالب و شگفت انگیز در مورد خواب دیدن
» تخت خواب های مدرن
» گياهخواري براي چه افرادي!
» فوايد موسيقي براي قلب
» حقایقی جالب و شگفت انگیز در مورد خواب دیدن
صفحه 1 از 1