فرار دختر جوان از چنگ مرد آدمربا
5 مشترك
جوان ايراني :: متفرقه :: اخبار و تازه ها
صفحه 1 از 1
فرار دختر جوان از چنگ مرد آدمربا
به گزارش فارس، صبح 13 بهمن امسال مرد جوانی با مراجعه به مسئولان دادسرای امور جنایی تهران دادیار جنایی را از وقوع یک حادثه با خبر کرد.
این مرد جوان مدعی شد خواهر 27 سالهاش شب قبل توسط یک مرد جوان ربوده شده و به محل نامشخصی انتقال داده شده است که از سرنوشت وی اطلاعی در دست نیست.
خاکی دادیار شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران درباره این پرونده گفت: تحقیقات آغاز شد تا این که ساعت 7 شب 13 بهمن دختر جوان از دست مرد آدمربا متواری شد.
این دختر جوان در حضور قاضی پرونده مدعی شد یک سال قبل توسط یکی از دوستانم به فردی به نام مهدی معرفی شدم تا در شرکت وی مشغول به کار شوم.
وی ادامه داد: پس از مدتی مهدی به من ابراز علاقه کرد و به خواستگاری من آمد و من هم پس از مدتی به وی جواب مثبت دادم و به این ترتیب با هم نامزد کردیم.
وی افزود: در این مدت متوجه شدم مهدی معتاد است و فساد اخلاقی هم دارد که به این ترتیب نامزدی خود را با وی به هم زدم اما مهدی دست از مزاحت بردار نبود.
این دختر جوان به نام سارا مدعی شد شب حادثه زمانی که قصد داشتم خودروی پژو 206 خود را به داخل پارکینگ انتقال دهم مهدی به زور داخل خودرو نشست و با تهدید چاقو مرا به نقطه نامعلومی برد.
وی ادامه داد: فردای آن روز مهدی دست و پایم را بست و من را مورد آزار و اذیت قرار داد و از من فیلم تهیه کرد اما زمانی که وی از خانه خارج شد از آن محل متواری شدم.
دادیار شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران گفت: در حال حاضر تحقیقات برای دستگیری مهدی آغاز شده است
این مرد جوان مدعی شد خواهر 27 سالهاش شب قبل توسط یک مرد جوان ربوده شده و به محل نامشخصی انتقال داده شده است که از سرنوشت وی اطلاعی در دست نیست.
خاکی دادیار شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران درباره این پرونده گفت: تحقیقات آغاز شد تا این که ساعت 7 شب 13 بهمن دختر جوان از دست مرد آدمربا متواری شد.
این دختر جوان در حضور قاضی پرونده مدعی شد یک سال قبل توسط یکی از دوستانم به فردی به نام مهدی معرفی شدم تا در شرکت وی مشغول به کار شوم.
وی ادامه داد: پس از مدتی مهدی به من ابراز علاقه کرد و به خواستگاری من آمد و من هم پس از مدتی به وی جواب مثبت دادم و به این ترتیب با هم نامزد کردیم.
وی افزود: در این مدت متوجه شدم مهدی معتاد است و فساد اخلاقی هم دارد که به این ترتیب نامزدی خود را با وی به هم زدم اما مهدی دست از مزاحت بردار نبود.
این دختر جوان به نام سارا مدعی شد شب حادثه زمانی که قصد داشتم خودروی پژو 206 خود را به داخل پارکینگ انتقال دهم مهدی به زور داخل خودرو نشست و با تهدید چاقو مرا به نقطه نامعلومی برد.
وی ادامه داد: فردای آن روز مهدی دست و پایم را بست و من را مورد آزار و اذیت قرار داد و از من فیلم تهیه کرد اما زمانی که وی از خانه خارج شد از آن محل متواری شدم.
دادیار شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران گفت: در حال حاضر تحقیقات برای دستگیری مهدی آغاز شده است
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: فرار دختر جوان از چنگ مرد آدمربا
axe mehdio mizashti ma ham ye komaki mikardim....ajaaaaab
mana- مدير تالار ايران شناسي
- تعداد پستها : 337
امتياز كاربر : 806
تاريخ عضويت : 2010-02-17
جنسيت :
متولد : 1986-09-29
ساير موارد
حالت من: سپاسگذار
جوايز اخذ شده:
اگه داشتم میزاشتم مانا جان
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
شهر : تهران
ساير موارد
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
ham esme man bode 2khtareha !!!!!! albate dor az jone amam
sara- .
- تعداد پستها : 285
امتياز كاربر : 553
تاريخ عضويت : 2009-10-25
جنسيت :
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: مهربون
جوايز اخذ شده:
sara kachal natars to hichit nemishe ajab chizayi ke nemishnave adam!khub
ye fasl kotak mizad halesh ja miuomad martikaro
ye fasl kotak mizad halesh ja miuomad martikaro
Soniya- .
- تعداد پستها : 89
امتياز كاربر : 196
تاريخ عضويت : 2009-10-29
جنسيت :
متولد : 1987-08-20
شهر : تبريز
ساير موارد
حالت من: خونسرد
جوايز اخذ شده:
چه زن شجاعی
وای وای...
وای وای...
alireza- مدير تالار ورزشي
- تعداد پستها : 411
امتياز كاربر : 928
تاريخ عضويت : 2010-04-12
جنسيت :
متولد : 1991-03-28
شهر : بابل
ساير موارد
نوع گوشي همراه: سوني اريكسون
حالت من: مهربون
جوايز اخذ شده:
مواضيع مماثلة
» دختر متولد ۱۳۶۴، جوان ترین قاضی ایران!
» دلايل فرار آقايون از ازدواج
» مرد جوان و کشاورز
» مغز شما پیر شده است یا هنوز جوان است؟
» راز جوان نگهداشتن مغز!
» دلايل فرار آقايون از ازدواج
» مرد جوان و کشاورز
» مغز شما پیر شده است یا هنوز جوان است؟
» راز جوان نگهداشتن مغز!
جوان ايراني :: متفرقه :: اخبار و تازه ها
صفحه 1 از 1