مهريه عرفاني: پانصد هزار شاخه گل و نوشتن ديوان شمس
5 مشترك
جوان ايراني :: متفرقه :: اخبار و تازه ها
صفحه 1 از 1
مهريه عرفاني: پانصد هزار شاخه گل و نوشتن ديوان شمس
پسر جوان، وقتى پاى سفره عقد نشست و حاضر شد مهريه همسرش را پانصد هزار شاخه گل سرخ و يك جلد ديوان شمس تبريز به خط خودش در نظر بگيرد، نمىدانست چند سال بعد بايد چند هزار بيت شعر ديوان شمس را بنويسد .
به نوشته « ايران»، چندى پيش، زنى جوان به شعبه 264 دادگاه خانواده 121 مراجعه و با ارائه دادخواست طلاق به قاضى نحوى گفت: چند سال پيش بود كه جوان مهندسى به خواستگارىام آمد. از همان اول تصميم گرفتم كه بناى زندگىمان را بر پايه تفاهم و عشق و عرفان بگذارم اين بود كه براى مهريهام، پانصد هزار شاخه گل سرخ و ديوان شمس به خط شوهرم و چهارده سكه بهار آزادى تعيين كردم. فكر مىكردم اگر او
حاضر شود چنين مهريهاى را بپذيرد، بايد از انديشه بالايى برخوردار باشد
وى گفت: او هم پذيرفت و ما بعد از ازدواج، زندگى مشتركمان را آغاز كرديم. در اين مدت با اينكه از نظر عقيدتى ميان من و شوهرم تفاوتهايى بود و گاهى مشكل پيدا مىكرديم ولى من سعى مىكردم با گذشت باعث حفظ زندگى مشتركم شوم.
وى ادامه داد: تا اينكه بعد از چند سال، روز به روز بر اختلاف ميان من و اواضافه شد و شوهرم و من به اين نتيجه رسيده ايم كه ديگر امكان ادامه اين زندگى وجود ندارد و به همين علت من به دادگاه خانواده مراجعه كرده و تقاضاى دريافت مهريه و طلاق دارم .
با درخواست اين زن جوان، قاضى دستور احضار اين مرد را به دادگاه داد. اين مرد جوان در برابر قاضى دادگاه خانواده گفت: آقاى قاضى! من و همسرم با اينكه از ابتدا سعى داشتيم تا پايههاى زندگى مشتركمان را استحكام ببخشيم موفق نشديم و به همين علت من هم فكر مىكنم بهتر است تا از يكديگر جدا شويم .
وى گفت: طبق مهريهاى كه براى همسرم تعيين كردهام، بايد ديوان شمس را به خط خودم براى او بنويسم و پانصدهزار شاخه گل به او بدهم .
قاضى نحوى پس از استعلام از اتحاديه گلفروشان، قيمت پانصدهزار شاخه گل را كه بخشى از مهريه عروس جوان بود، 150ميليون تومان محاسبه كرده و در حكمى به داماد جوان اعلام شد كه وى موظف به پرداخت 150 ميليون تومان ـ قيمت پانصد هزار شاخه گل سرخ ـ چهارده سكه بهار آزادى و نوشتن از روى اشعار ديوان شمس تبريزى است.
#####################################
اي وای بر این مهندس بدون دانش ریاضیات وجدول ضرب
به نوشته « ايران»، چندى پيش، زنى جوان به شعبه 264 دادگاه خانواده 121 مراجعه و با ارائه دادخواست طلاق به قاضى نحوى گفت: چند سال پيش بود كه جوان مهندسى به خواستگارىام آمد. از همان اول تصميم گرفتم كه بناى زندگىمان را بر پايه تفاهم و عشق و عرفان بگذارم اين بود كه براى مهريهام، پانصد هزار شاخه گل سرخ و ديوان شمس به خط شوهرم و چهارده سكه بهار آزادى تعيين كردم. فكر مىكردم اگر او
حاضر شود چنين مهريهاى را بپذيرد، بايد از انديشه بالايى برخوردار باشد
وى گفت: او هم پذيرفت و ما بعد از ازدواج، زندگى مشتركمان را آغاز كرديم. در اين مدت با اينكه از نظر عقيدتى ميان من و شوهرم تفاوتهايى بود و گاهى مشكل پيدا مىكرديم ولى من سعى مىكردم با گذشت باعث حفظ زندگى مشتركم شوم.
وى ادامه داد: تا اينكه بعد از چند سال، روز به روز بر اختلاف ميان من و اواضافه شد و شوهرم و من به اين نتيجه رسيده ايم كه ديگر امكان ادامه اين زندگى وجود ندارد و به همين علت من به دادگاه خانواده مراجعه كرده و تقاضاى دريافت مهريه و طلاق دارم .
با درخواست اين زن جوان، قاضى دستور احضار اين مرد را به دادگاه داد. اين مرد جوان در برابر قاضى دادگاه خانواده گفت: آقاى قاضى! من و همسرم با اينكه از ابتدا سعى داشتيم تا پايههاى زندگى مشتركمان را استحكام ببخشيم موفق نشديم و به همين علت من هم فكر مىكنم بهتر است تا از يكديگر جدا شويم .
وى گفت: طبق مهريهاى كه براى همسرم تعيين كردهام، بايد ديوان شمس را به خط خودم براى او بنويسم و پانصدهزار شاخه گل به او بدهم .
قاضى نحوى پس از استعلام از اتحاديه گلفروشان، قيمت پانصدهزار شاخه گل را كه بخشى از مهريه عروس جوان بود، 150ميليون تومان محاسبه كرده و در حكمى به داماد جوان اعلام شد كه وى موظف به پرداخت 150 ميليون تومان ـ قيمت پانصد هزار شاخه گل سرخ ـ چهارده سكه بهار آزادى و نوشتن از روى اشعار ديوان شمس تبريزى است.
#####################################
اي وای بر این مهندس بدون دانش ریاضیات وجدول ضرب
mana- مدير تالار ايران شناسي
- تعداد پستها : 337
امتياز كاربر : 806
تاريخ عضويت : 2010-02-17
جنسيت :
متولد : 1986-09-29
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: سپاسگذار
جوايز اخذ شده:
رد: مهريه عرفاني: پانصد هزار شاخه گل و نوشتن ديوان شمس
بیچاره پسره اخه
ممنون مانا جان
ممنون مانا جان
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
شهر : تهران
ساير موارد
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
بدبخت پسره گناه داره البته حقش هم هست آخه خنگ بوده
sanaziii- مدير تالار دانشجو
- تعداد پستها : 395
امتياز كاربر : 909
تاريخ عضويت : 2009-10-31
جنسيت :
متولد : 1991-06-12
ساير موارد
نوع گوشي همراه: سوني اريكسون
جوايز اخذ شده:
سانازی چرا میگی خنگ بوده ؟
خوب مهریشو میخواسته گل بزاره این خنگیته؟
اونایی خنگن که بالای 2000 تا مهر زنه کردن
خوب مهریشو میخواسته گل بزاره این خنگیته؟
اونایی خنگن که بالای 2000 تا مهر زنه کردن
joline- .
جنسيت :
ساير موارد
حقش بوده چون احتمالاً اصلاً نمیدونسته دیوان شمس مال کی هست و چنتا بیته
و اون گل سرخ ها هم به نظر من بهتر از این تعداد سکه هایی هست که الان مهر می کنن به علاوه ی این که پسره می تونست از همون اول دوران عقد شروع به پرداخت این مهریه کنه ، می تونست هر بار که دختر رو می بینه یه شاخه گل سرخ بهش هدیه بده با این کار هم مهریه پرداخت می شد و هم مهر و محبتشون بیشتر میشد چون هدیه دادن گل دل ها رو صفا میده و مهر و محبت رو بیش تر می کنه
و اون گل سرخ ها هم به نظر من بهتر از این تعداد سکه هایی هست که الان مهر می کنن به علاوه ی این که پسره می تونست از همون اول دوران عقد شروع به پرداخت این مهریه کنه ، می تونست هر بار که دختر رو می بینه یه شاخه گل سرخ بهش هدیه بده با این کار هم مهریه پرداخت می شد و هم مهر و محبتشون بیشتر میشد چون هدیه دادن گل دل ها رو صفا میده و مهر و محبت رو بیش تر می کنه
چند سال پیش یه آخوندی تو یه سخنرانی میگفت یه خانومی جوگیر شده مهرش رو کرده 1000 بوسه ی طلائی!!
باورتون میشه؟
اتفاقا با هم نمی سازند و تصمیم میگیرند جدا شند..
تو دادگاه هی زن بیچاره میگفته من طلاق میخوام آقای قاضی!
مرد یه ذوقی میکرده و میگفته پس بیا مهریه ت رو بدم عزیزممممممممم
باورتون میشه؟
اتفاقا با هم نمی سازند و تصمیم میگیرند جدا شند..
تو دادگاه هی زن بیچاره میگفته من طلاق میخوام آقای قاضی!
مرد یه ذوقی میکرده و میگفته پس بیا مهریه ت رو بدم عزیزممممممممم
داش مجید- مدير تالار اينترنت و كامپيوتر
- تعداد پستها : 360
امتياز كاربر : 928
تاريخ عضويت : 2010-01-17
جنسيت :
متولد : 1990-03-01
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: خونسرد
جوايز اخذ شده:
داش مجید اینو هر وقت من میشنوم کلی میخندم
خوب چیکار کنم خنده داره
خوب چیکار کنم خنده داره
joline- .
جنسيت :
ساير موارد
مواضيع مماثلة
» شاخه و برگ
» خاطره زیبای شاخه گل خشکیده
» پاداش 500 هزار توماني به بازيكنان ابومسلم براي ديدار نيمه تمام
» " از من بپرس"! 40 هزار تماشاگر سرخابي در ورزشگاه آزادي تجليل از پـروين، حـجـازي، بهـزادي و پـورحيـدري
» خاطره زیبای شاخه گل خشکیده
» پاداش 500 هزار توماني به بازيكنان ابومسلم براي ديدار نيمه تمام
» " از من بپرس"! 40 هزار تماشاگر سرخابي در ورزشگاه آزادي تجليل از پـروين، حـجـازي، بهـزادي و پـورحيـدري
جوان ايراني :: متفرقه :: اخبار و تازه ها
صفحه 1 از 1