چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
+2
setareh
میترا
6 مشترك
صفحه 2 از 2
صفحه 2 از 2 • 1, 2
میترا- بازرس
- تعداد پستها : 1173
امتياز كاربر : 3049
تاريخ عضويت : 2009-12-21
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: مهربون
جوايز اخذ شده: بهترين كاربر
رد: چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا رو کاشتن سبز نشد
همیشه اول راه نمون گاهی به خودت جرات حرکت بده...
همیشه اول راه نمون گاهی به خودت جرات حرکت بده...
داش مجید- مدير تالار اينترنت و كامپيوتر
- تعداد پستها : 360
امتياز كاربر : 928
تاريخ عضويت : 2010-01-17
جنسيت :
متولد : 1990-03-01
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: خونسرد
جوايز اخذ شده:
داش مجیدم یعنی چی؟
میترا- بازرس
امتياز كاربر : 3049
تاريخ عضويت : 2009-12-21
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: مهربون
جوايز اخذ شده: بهترين كاربر
دوستان همه ما تو زندگیمون چراهای خیلی زیادی داشته و خواهیم داشت اما باید به یه چیزی اعتقاد داشته باشیم و اون اینکه باورهاي ما پنجرهاي هستند كه ما با اون به دنيا نگاه ميكنيم. باورهامون تمام زمينههاي زندگیمون را شكل ميدهند.
اگه تصميم بگيريد با نظر مثبت به زندگي نگاه كنيد، ديدگاه شما خوشبينانه و قدرتمند میشه و خيلي زود از اين طرز برخورد با دنياي اطرافتان بهره ميبريد.
خودتون بهتر از هر كسي خودتون را ميشناسيد.
اجازه بدین یه چیزی براتون تعریف کنم
مردي يك شب كليد خانهاش را گم كرده بود و نميتوانست وارد خانه شود. او بيرون منزل در نور چراغ كوچه دنبال كليدش ميگشت. كمي بعد همسايهاش او را ديد و به كمك او آمد تا با هم كليد را پيدا كنند. اما بيفايده بود. پس از كلي جستجو همسايه از او پرسيد: اگر تو كليد را در منزل گم كردهاي، چرا در خيابان دنبال آن ميگردي؟ مرد پاسخ داد: چون در خيابان نور بيشتر است!
حالا تصور كنيد شما جهت و معناي زندگي را گم كردهايد. اگر از مردم بپرسيد اهداف شما در زندگي چیه درست مثل اينه كه در خيابان دنبال كليدي بگرديد كه درخانه جا گذاشتین. هيچكس به شما نمیتونه بگه چطور به زندگيتان معنا ببخشيد.
روش ديگران به درد شما نمیخوره. شما بايد درون خودتان را جستجو كنيد. حتي اگر يك عمر براي يافتن پاسخهاي خود جاي ديگري را جستجو كردهايد، به محض اينكه به درون خودتان رجوع كنيد، ميبينيد كه پاسخ سوالهاي زندگي براي شما روشن ميشه
اگه تصميم بگيريد با نظر مثبت به زندگي نگاه كنيد، ديدگاه شما خوشبينانه و قدرتمند میشه و خيلي زود از اين طرز برخورد با دنياي اطرافتان بهره ميبريد.
خودتون بهتر از هر كسي خودتون را ميشناسيد.
اجازه بدین یه چیزی براتون تعریف کنم
مردي يك شب كليد خانهاش را گم كرده بود و نميتوانست وارد خانه شود. او بيرون منزل در نور چراغ كوچه دنبال كليدش ميگشت. كمي بعد همسايهاش او را ديد و به كمك او آمد تا با هم كليد را پيدا كنند. اما بيفايده بود. پس از كلي جستجو همسايه از او پرسيد: اگر تو كليد را در منزل گم كردهاي، چرا در خيابان دنبال آن ميگردي؟ مرد پاسخ داد: چون در خيابان نور بيشتر است!
حالا تصور كنيد شما جهت و معناي زندگي را گم كردهايد. اگر از مردم بپرسيد اهداف شما در زندگي چیه درست مثل اينه كه در خيابان دنبال كليدي بگرديد كه درخانه جا گذاشتین. هيچكس به شما نمیتونه بگه چطور به زندگيتان معنا ببخشيد.
روش ديگران به درد شما نمیخوره. شما بايد درون خودتان را جستجو كنيد. حتي اگر يك عمر براي يافتن پاسخهاي خود جاي ديگري را جستجو كردهايد، به محض اينكه به درون خودتان رجوع كنيد، ميبينيد كه پاسخ سوالهاي زندگي براي شما روشن ميشه
اقا رسا حرفت درست
ولی به نظر من اون ادم دنبال کلید نمیگشت دنبال نور بود
نوری که بتونه اون کلید رو پیدا کنه
پس ما باید اون نور الهی رو پیدا کنیم تا بتونیم کلید تموم سوالهامونو پیدا کنیم
البته این نظر کاملا شخصیه
ولی به نظر من اون ادم دنبال کلید نمیگشت دنبال نور بود
نوری که بتونه اون کلید رو پیدا کنه
پس ما باید اون نور الهی رو پیدا کنیم تا بتونیم کلید تموم سوالهامونو پیدا کنیم
البته این نظر کاملا شخصیه
میترا- بازرس