خاموش شدن کامپیوتر بعد از دانلود
2 مشترك
صفحه 1 از 1
خاموش شدن کامپیوتر بعد از دانلود
خب اکثر کسایی که اینترنت adsl دارن می دونن که این روزا شرکت های ارائه دهنده adsl دانلود شبانه رو رایگان کردن . شاید شما هم مثل من کلی فایل برای دانلود داشته باشید که البته از مجانی دانلود کردنشون لذت بیشتری می برید ;)
یک پلاگین برای فایرفاکس هست که وقتی دانلود شما به اتمام می رسه کامپیوتر شما رو خود به خود خاموش می کنه . یعنی شما می ذارید فایلهاتون دانلود شه و خودتون با خیال راحت می خوابید :)
برای نصب کردن این پلاگین روی فایرفاکس از لینک زیر استفاده کنید و روی دکمه Download Now کلیک کنید و بعد از اون Install Now رو کلیک کنید :
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5452
بعد از نصب ، یکبار فایرفاکس رو می بندید و دوباره باز می کنید ( یا از گزینه Restart Firefox استفاده کنید ) و گزینه ی shutdown به لیست دانلود هاتون اضافه می شه . اگه این گزینه رو تیک بزنید بعد از تموم شدن دانلودهاتون کامپیوتر خود به خود خاموش می شه :
یک پلاگین برای فایرفاکس هست که وقتی دانلود شما به اتمام می رسه کامپیوتر شما رو خود به خود خاموش می کنه . یعنی شما می ذارید فایلهاتون دانلود شه و خودتون با خیال راحت می خوابید :)
برای نصب کردن این پلاگین روی فایرفاکس از لینک زیر استفاده کنید و روی دکمه Download Now کلیک کنید و بعد از اون Install Now رو کلیک کنید :
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5452
بعد از نصب ، یکبار فایرفاکس رو می بندید و دوباره باز می کنید ( یا از گزینه Restart Firefox استفاده کنید ) و گزینه ی shutdown به لیست دانلود هاتون اضافه می شه . اگه این گزینه رو تیک بزنید بعد از تموم شدن دانلودهاتون کامپیوتر خود به خود خاموش می شه :
رد: خاموش شدن کامپیوتر بعد از دانلود
مرسی نی نی جون
sanaziii- مدير تالار دانشجو
- تعداد پستها : 395
امتياز كاربر : 909
تاريخ عضويت : 2009-10-31
جنسيت :
متولد : 1991-06-12
ساير موارد
نوع گوشي همراه: سوني اريكسون
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده:
مواضيع مماثلة
» با یک ترفند ساده رایانه خود را در 4 ثانیه خاموش کنید!
» همه چیز برای موبایل و کامپیوتر
» نرم افزار برای باز کردن فایل های جاوا بر روی کامپیوتر
» ارسال پیامک (sms) از طریق کامپیوتر بدون اتصال به اینترنت
» دانلود فيلم به من نگو دزد
» همه چیز برای موبایل و کامپیوتر
» نرم افزار برای باز کردن فایل های جاوا بر روی کامپیوتر
» ارسال پیامک (sms) از طریق کامپیوتر بدون اتصال به اینترنت
» دانلود فيلم به من نگو دزد
صفحه 1 از 1