گريه خشنترين مرد جهان در حرم رسولالله!
4 مشترك
جوان ايراني :: متفرقه :: اخبار و تازه ها
صفحه 1 از 1
گريه خشنترين مرد جهان در حرم رسولالله!
"مايك تايسون"؛ بوكسور سرشناس آمريكايي سنگين وزن جهان، كه در حال حاضر ٤٤ سال سن دارد، چهار سال پيش به دين مبين اسلام گرويد و هفته گذشته براي انجام اعمال حج وارد عربستان سعودي شده است.
در همين ارتباط، يك منبع آگاه عربستاني گفت: "مايك تايسون" براي انجام مناسك عمره تمتع، اوايل اين هفته وارد سرزمين عربستان سعودي شده است. او پس از انجام اعمال عمره تمتع، به ديدن تعداد زيادي از مساجد و اماكن متبركه مانند مسجد قبا و مسجد قبلتين و غيره رفت. او همچنين در اين سفر خود از دانشگاه اسلامي اين كشور ديدن كرد.
اين منبع آگاه همچنين افزود: سفر "مايك تايسون" داراي ويژگي خاصي بود و آن هم همراه او بودن تعداد زيادي از جوانان و علاقمندان به وي و همراهي كردنش در بازديدهاي مختلف است. برخي جوانان به قدري "تايسون" را دوست داشتند كه ساعتها در مقابل هتل محل اقامت وي منتظر ميماندند تا در زمان رفتوآمد، بتوانند او را ببينند و يا با وي عكس يادگاري بگيرند.
علاقه برخي جوانان به قدري زياد بود كه حتي او را در زمان نماز هم رها نميكردند و همراه او به مسجدالحرام و مسجدالنبي(ص) ميرفتند. تعداد آنان به قدري زياد بود كه همگان متوجه ورود "تايسون" ميشدند و همين امر بيشتر موجب جلب توجه ميگرديد. البته به نظر ميرسيد اين حالت مورد رضايت «تايسون» نبود از همين رو گاهي براي شناخته نشدن، صورت خود را با چفيه عربي ميپوشاند.
"مايك تايسون" در مورد اين سفر عمره، گفت: بسيار خوشحالم كه توانستم به اين سرزمين مقدس سفر كرده و از اماكن ديني و اسلامي ديدن كنم. همچنين از اينكه علاقمندان و طرفداراني هم در اين سرزمين دارم، خيلي خرسند هستم اما از آنان خواهش ميكنم كه حداقل براي دقايقي مرا كاملا تنها بگذارند تا بتوانم تنهاي تنها در اين اماكن مقدس، در روحانيت و ايمان غرق شوم و لذت ببرم.
اين بوكسور سرشناس در ادامه در مورد اولين لحظهاي كه چشمانش به مسجد النبي(ص) افتاد، گفت: تا وارد مسجدالنبي (ص) شدم، نتوانستم جلوي اشكهايم را بگيرم زيرا ميدانستم كه وارد يكي از باغهاي بهشت شدهام.
در همين حال "محمد شاهزاده" رئيس مؤسسه دعوت و تبليغ اسلامي كانادا كه "مايك تايسون" را در اين سفر همراهي مي كرد، طي اظهاراتي در اين باره گفت: "تايسون" اولين لحظهاي كه وارد مسجد النبي(ص) و نزديك قبر مطهر رسولالله(ص) قرار گرفت، نتوانست جلوي احساسات خود را بگيرد و شروع كرد به اشك ريختن. او حدودا يك ساعت و نيم در مقابل قبر پيامبر (ص) اشك ميريخت و به حضرت محمد(ص) سلام ميداد.
dorsa- مدير تالار متفرقه
- تعداد پستها : 57
امتياز كاربر : 128
تاريخ عضويت : 2010-07-09
متولد : 1990-04-30
sanaziii- مدير تالار دانشجو
- تعداد پستها : 395
امتياز كاربر : 909
تاريخ عضويت : 2009-10-31
جنسيت :
متولد : 1991-06-12
ساير موارد
نوع گوشي همراه: سوني اريكسون
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده:
رد: گريه خشنترين مرد جهان در حرم رسولالله!
ايول داره به خدا
واقعا جالب بود مرسي ابجي جونم
واقعا جالب بود مرسي ابجي جونم
D.r_Reza- .
- تعداد پستها : 158
امتياز كاربر : 428
تاريخ عضويت : 2010-05-21
جنسيت :
متولد : 1991-01-10
شهر : خوزستان
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: سپاسگذار
جوايز اخذ شده:
مواضيع مماثلة
» نوزدان به زبان مادرانشان گريه مي كنند!
» يک نوجوان هندي باهوشترين فرد جهان
» گريه نكن
» غزوات رسول اکرم (ص)
» جهان خواننده خوب ما
» يک نوجوان هندي باهوشترين فرد جهان
» گريه نكن
» غزوات رسول اکرم (ص)
» جهان خواننده خوب ما
جوان ايراني :: متفرقه :: اخبار و تازه ها
صفحه 1 از 1