ازدواج با زنان باهوش=عمر طولاني
+2
mohamad
dorsa_old
6 مشترك
صفحه 1 از 1
ازدواج با زنان باهوش=عمر طولاني
نتايج يک تحقيق سوئدي نشان ميدهد مرداني که با زنان باهوش ازدواج ميکنند عمر طولانيتري دارند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، طبق تحقيقي که در مجله تايمز به چاپ رسيده است، طول عمر مردان به هوش خود آنها يا ميزان تحصيلات و هوش همسرانشان رابطه دارد. محققان ميگويند دليل اين امر نيز استفاده بيشتر زنان از هوششان در راستاي سالم بودن است. اين زنان براي خود و همسرانشان برنامه غذايي خوبي تدارک ميبينند و بيشتر مراقب عاداتي هستند که به خطر افتادن سلامت ميشود گرچه اکثر مرداني که باچنين زناني ازدواج ميکنند قدر نشناس بوده و از محتاط بودن بيش از حد آنها گلهمند هستند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، طبق تحقيقي که در مجله تايمز به چاپ رسيده است، طول عمر مردان به هوش خود آنها يا ميزان تحصيلات و هوش همسرانشان رابطه دارد. محققان ميگويند دليل اين امر نيز استفاده بيشتر زنان از هوششان در راستاي سالم بودن است. اين زنان براي خود و همسرانشان برنامه غذايي خوبي تدارک ميبينند و بيشتر مراقب عاداتي هستند که به خطر افتادن سلامت ميشود گرچه اکثر مرداني که باچنين زناني ازدواج ميکنند قدر نشناس بوده و از محتاط بودن بيش از حد آنها گلهمند هستند.
رد: ازدواج با زنان باهوش=عمر طولاني
سلام به نظر شما چطور ميشه يه همچنين زنايي رو گير آرود؟
mohamad- .
- تعداد پستها : 236
امتياز كاربر : 382
تاريخ عضويت : 2009-11-28
جنسيت :
متولد : 1982-12-29
شهر : تبریز
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:
موافقم.خیلی عالیه. محمد حواستو جمع کن پیدا میکنی.
Soniya- .
- تعداد پستها : 89
امتياز كاربر : 196
تاريخ عضويت : 2009-10-29
جنسيت :
متولد : 1987-08-20
شهر : تبريز
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: خونسرد
جوايز اخذ شده:
محمد من فكركنم اگرم گيرت بياد به قول درسا قدرشو نميدوني ،پس زياد خودتو ناراحت نكن
mage zanaye bahosham vojod dare dorsa age adam shoharesh bahosh bashe omre zane ziyad mishe yani >>>>>>> ezdevaj ba marde bahosh = omre tolani ?
sara- .
- تعداد پستها : 285
امتياز كاربر : 553
تاريخ عضويت : 2009-10-25
جنسيت :
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: مهربون
جوايز اخذ شده:
بيخودي شكتونو صابون نزنين از اين خبرا نيست !!!
الكي يكي يه چيزي گفته چقدر هم جو گير ميشين شماها
الكي يكي يه چيزي گفته چقدر هم جو گير ميشين شماها
مواضيع مماثلة
» قابل توجه شوهران،زنان باهوش!!
» کی با کی خوبه ازدواج کنه؟طالع بینی ازدواج ماهها
» چراغ سبز مجلسيها براي ترويج ازدواج موقت : آموزش ازدواج موقت از كودكي و افزودن يك برگ به شناسنامه براي صيغه !
» زن زببا بهتر است یا زن باهوش؟
» برنامه نویس و مهندس باهوش
» کی با کی خوبه ازدواج کنه؟طالع بینی ازدواج ماهها
» چراغ سبز مجلسيها براي ترويج ازدواج موقت : آموزش ازدواج موقت از كودكي و افزودن يك برگ به شناسنامه براي صيغه !
» زن زببا بهتر است یا زن باهوش؟
» برنامه نویس و مهندس باهوش
صفحه 1 از 1