نظره sms سی
+2
niinii
sara
6 مشترك
صفحه 1 از 1
نظره sms سی
modirane mohtarame sait age mishe ye bakhshi ro bezarin tosh jadid tarin o ba maze tarin sms ro bezarim fek konam fekre khobiye ya migin to hamon ghesmate sargarmi bezaram ?
sara- .
- تعداد پستها : 285
امتياز كاربر : 553
تاريخ عضويت : 2009-10-25
جنسيت :
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: مهربون
جوايز اخذ شده:
رد: نظره sms سی
سلام من هم موافقم سارا جون بهتره تو قسمت مربوط به موبایل بذاری این جا مثل اینکه چند وقت نبودم واسه هر قسمت مدیر گذاشتن باید با مدیر تالار موبایل مشورت کنی عزیز دلم ما همه با پیشنهادت موافقیم
sanaziii- مدير تالار دانشجو
- تعداد پستها : 395
امتياز كاربر : 909
تاريخ عضويت : 2009-10-31
جنسيت :
متولد : 1991-06-12
ساير موارد
نوع گوشي همراه: سوني اريكسون
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده:
سلام به همه عزيزان
سارا ممنون از پيشنهادي كه دادي. اما بچه ها چون اس ام اس هاي مورد بحث جنبه تفريح و خنده داره بهتره يك تاپيك در بخش سرگرمي ايجاد بشه و موارد مورد نظر همونجا قرار داده بشه.
حالا هر كسي كه از اين مطالب داره لطف كنه و بره يه تاپيك به اسم جوك و اس ام اس ايجاد كنه و مطالب رو درج كنه.
بازم ممنون از همه
سارا ممنون از پيشنهادي كه دادي. اما بچه ها چون اس ام اس هاي مورد بحث جنبه تفريح و خنده داره بهتره يك تاپيك در بخش سرگرمي ايجاد بشه و موارد مورد نظر همونجا قرار داده بشه.
حالا هر كسي كه از اين مطالب داره لطف كنه و بره يه تاپيك به اسم جوك و اس ام اس ايجاد كنه و مطالب رو درج كنه.
بازم ممنون از همه
che ghadr nazar dadin shoam chon nazaresh ba man bod matlabasham ba shoma bashe behtare
sara- .
- تعداد پستها : 285
امتياز كاربر : 553
تاريخ عضويت : 2009-10-25
جنسيت :
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: مهربون
جوايز اخذ شده:
صفحه 1 از 1