قلعه نويى: مرفاوى ۲۰ نفر را فرستاد تا او را به استقلال برگردانم
صفحه 1 از 1
قلعه نويى: مرفاوى ۲۰ نفر را فرستاد تا او را به استقلال برگردانم
امير قلعه نويى سرمربى سپاهان كه تا چند ماه پيش در كنارمرفاوى كارمى كرد حالا با دستيار سابق خود اختلاف شديدى پيدا كرده و به نظر مى رسد آنها ديگر مثل گذشته رابطه نزديكى با يكديگر نداشته باشند. مرفاوى شعارهاى تماشاگران استقلال عليه خودش را مربوط به خط دادن هاى قلعه نويى مى داند و در روزهاى اخير بارها عليه سرمربى سپاهان مصاحبه كرد. البته اختلاف آنها در برنامه ۹۰ علنى شد و حالا بايد در انتظار اتفاقات جديدى باشيم. قلعه نويى در ارتباط تلفنى با اين برنامه در مورد حاشيه هاى چند روز اخير خطاب به فردوسى پور گفت: «من الان نمى خواهم وارد جزئيات شوم. بهتر است مرفاوى را به برنامه دعوت كنيد و من هم مى آيم تا از زمانى كه در استقلال اهواز كار را شروع كرديم در مورد خيلى از مسائل صحبت كنيم.» قلعه نويى در قسمت جالبى از حرف هايش تاكيد كرد: «اگر من بد هستم پس چطور همين آقا زمانى كه به استقلال برگشتم و بعد از قهرمانى جام حذفى ۲۰ نفر را به عنوان واسطه نزد من فرستاد تا او را به استقلال برگردانم. بهتر است بعضى از مسائل را نگويم و به برنامه ۹۰ بيايم تا خيلى از چيزها مشخص شود. در ضمن من با مرفاوى همكار و دوست هستم اما بايد بگويم كه در چند مورد از او دلخورى دارم. ما بازى رفت را باختيم و بعد از بازى به سمت آنها رفتم و برد را به صمد و شاگردانش تبريك گفتم. حالا بازى برگشت را ما برديم و نمى دانم بعضى ها دنبال چه چيزى هستند.»
مواضيع مماثلة
» مرفاوى: مثل قلعه نويى ۶۰ نفر را دنبال خودم راه نمى اندازم
» مرفاوى در بيمارستان بسترى شد
» دو خبر كوتاه از باشگاه استقلال
» قهر صادقي و ترك اردوي استقلال
» پرسپوليس 2 - استقلال 1پايان قصه تساويها
» مرفاوى در بيمارستان بسترى شد
» دو خبر كوتاه از باشگاه استقلال
» قهر صادقي و ترك اردوي استقلال
» پرسپوليس 2 - استقلال 1پايان قصه تساويها
صفحه 1 از 1