براي اونايي كه پسورد ياهو رو فراموش كردن
صفحه 1 از 1
براي اونايي كه پسورد ياهو رو فراموش كردن
سلام به همه دوستان عزيز. اگه براي شما هم اين مشكل پيش اومده كه پسورد خودتونو در ياهو فراموش كرده باشين و نياز ضروري به پيداكردنش داشته باشين براي شما يه راه حل دارم. اگه فقط يكم به كاربري ويندوز و رجيستري آشنايي داشته باشين مشكل قابل حل هست. براي اينكار شما بايد دو عمل رو انجام بدين. اول اينكه پسوردتونو در ياهو مسنجر نمايان كنين و بعد اونو قابل خواندن بكنين.
۱) باز خواني پسورد در ياهو مسنجر:
براي اينكار ابتدا از Start قسمت Run دستور Regedit رو تايپ كرده و كليد اينتر رو فشار بدين. در كادر رجيستري به كليد زير برويد HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager و روي Save Password دو بار كليد كنيد و عدد 100 را در آن تايپ كنيد و OK بزنيد. حالا ياهو مسنجر را نگاه كنيد آخرين ID و Password ID مي بينيد مي توانيد باآن LOGIN شويد .
2) قابل خواندن كردن پسورد در پنجره مسنجر:
حال بايد يك برنامه كه از قبل آمده كرده باشيد كه پسورد روي ويندوز را بخواند و با آن بتوانيد پسورد درون ياهو مسنجر را بخوانيد.
به زودي همچين نرم افزار رو هم تو سايت قرار ميدم .
اميدوارم اين آموزش به دردتون بخوره.
۱) باز خواني پسورد در ياهو مسنجر:
براي اينكار ابتدا از Start قسمت Run دستور Regedit رو تايپ كرده و كليد اينتر رو فشار بدين. در كادر رجيستري به كليد زير برويد HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager و روي Save Password دو بار كليد كنيد و عدد 100 را در آن تايپ كنيد و OK بزنيد. حالا ياهو مسنجر را نگاه كنيد آخرين ID و Password ID مي بينيد مي توانيد باآن LOGIN شويد .
2) قابل خواندن كردن پسورد در پنجره مسنجر:
حال بايد يك برنامه كه از قبل آمده كرده باشيد كه پسورد روي ويندوز را بخواند و با آن بتوانيد پسورد درون ياهو مسنجر را بخوانيد.
به زودي همچين نرم افزار رو هم تو سايت قرار ميدم .
اميدوارم اين آموزش به دردتون بخوره.
مواضيع مماثلة
» اينم ترفند براي ياهو
» 10 راه آسان براي عادت كردن به ورزش
» من سال هاي سال است كه فراموش شده ام....
» چراغ سبز مجلسيها براي ترويج ازدواج موقت : آموزش ازدواج موقت از كودكي و افزودن يك برگ به شناسنامه براي صيغه !
» پس از Hotmail، هکرها به Gmail و ياهو هم حمله کردند
» 10 راه آسان براي عادت كردن به ورزش
» من سال هاي سال است كه فراموش شده ام....
» چراغ سبز مجلسيها براي ترويج ازدواج موقت : آموزش ازدواج موقت از كودكي و افزودن يك برگ به شناسنامه براي صيغه !
» پس از Hotmail، هکرها به Gmail و ياهو هم حمله کردند
صفحه 1 از 1