ارسال Sms بدون افتادن شماره
+3
sara
dorsa_old
Persianyoung
7 مشترك
صفحه 1 از 1
ارسال Sms بدون افتادن شماره
این ترفند تنها روی گوشی هایی قابل اجراست که قابلیتی به نام Email gateway را دارا باشند. گوشی هایی که این قابلیت رو دارند اکثرأ سونی اریکسون هستند همانند W800 , W810 , W550 ,K750 , K700 , S700 و ... .
برای استفاده از این ترفند باید هر دو گوشی فرستنده و دریافت کننده قابلیت Email gateway را دارا باشند. پس پیش از هرکاری این موضوع رو یقین پیدا کنید.
اکنون همانند دستورالعمل زیر مراحل را طی کنید ، تنها ممکن است بسته به تنوع گوشی شما مقداری تغییرات وجود داشته باشد:
ابتدا از منوی اصلی وارد قسمت Messaging شوید. سپس به قسمت Settings رفته و به بخش Text Messaging وارد شوید. در قسمت بعد به Email gateway رفته و شماره فردی که میخواهید SMS را برایش ارسال کنید را وارد کرده و Add کنیم.
حالا به عقب بازگردید ، پس از وارد شده مجدد به بخش Messaging ، قسمت Write New را انتخاب کنید. Text Message را انتخاب کنید ، متن مورد نظر را تایپ نمایید و Continue را انتخاب کنید. اکنون گزینه اول یعنی Enter Email Address را انتخاب کرده و ایمیل info@persiayoung.com را وارد نمایید. در پایان پیام را ارسال کنید.
اکنون فرد مورد نظر به هنگام دریافت پیام به جای شماره شما آدرس ایمیلی که وارد کردید را مشاهده خواهد کرد
برای استفاده از این ترفند باید هر دو گوشی فرستنده و دریافت کننده قابلیت Email gateway را دارا باشند. پس پیش از هرکاری این موضوع رو یقین پیدا کنید.
اکنون همانند دستورالعمل زیر مراحل را طی کنید ، تنها ممکن است بسته به تنوع گوشی شما مقداری تغییرات وجود داشته باشد:
ابتدا از منوی اصلی وارد قسمت Messaging شوید. سپس به قسمت Settings رفته و به بخش Text Messaging وارد شوید. در قسمت بعد به Email gateway رفته و شماره فردی که میخواهید SMS را برایش ارسال کنید را وارد کرده و Add کنیم.
حالا به عقب بازگردید ، پس از وارد شده مجدد به بخش Messaging ، قسمت Write New را انتخاب کنید. Text Message را انتخاب کنید ، متن مورد نظر را تایپ نمایید و Continue را انتخاب کنید. اکنون گزینه اول یعنی Enter Email Address را انتخاب کرده و ایمیل info@persiayoung.com را وارد نمایید. در پایان پیام را ارسال کنید.
اکنون فرد مورد نظر به هنگام دریافت پیام به جای شماره شما آدرس ایمیلی که وارد کردید را مشاهده خواهد کرد
رد: ارسال Sms بدون افتادن شماره
چه باحال
ولي من نميدونم اين نرم افزارو دارم يا نه آخه گوشيه من نوكياست آخه
ولي من نميدونم اين نرم افزارو دارم يا نه آخه گوشيه من نوكياست آخه
dorsa نوشته است:ميگم رسا برا سايتمون بد نشه يه وقتتتتتتتت
چي بد ميشه درسا ؟؟؟
aaaaaaaaa che bahal az farda mozahem e sms si misham rasa man motmaen basham dg shomaramo nemifaman dg kheili jaleb bod kheiliiiii
sara- .
- تعداد پستها : 285
امتياز كاربر : 553
تاريخ عضويت : 2009-10-25
جنسيت :
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: مهربون
جوايز اخذ شده:
جاتون خالی ما اینجوری عمومو سرکاری گذاشتیم گفتیم از بانک تجارت برنده ی یه یخچال شدین
هههه
هههه
دکی جون نوشته است:جاتون خالی ما اینجوری عمومو سرکاری گذاشتیم گفتیم از بانک تجارت برنده ی یه یخچال شدین
هههه
عجبببببببببببببببببببببببببب ! ! !
rasa ye soale fani kheili mohem age goshiye moghabel (goshiyi ke behesh sms midim ) en emkanato nadashte bashe chi mishe? shomaramon miyofte bazam? fek konam nemitone tarafe moghabel javab bede vali bazam shomare nemiyofte kheili javabesh zaroriye
sara- .
- تعداد پستها : 285
امتياز كاربر : 553
تاريخ عضويت : 2009-10-25
جنسيت :
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: مهربون
جوايز اخذ شده:
سارا خانم براي استفاده از اين شرايط حتما بايد گوشي هر دو طرف از اين امكان برخوردار باشه و معمولا گوشي هاي سوني اريكسون اين امكانو دارن و اگه گوشي طرف مقابل اين امكانو نداشته باشه بله شماره ارسلا كننده در گوشي دريافت كننده ديده ميشه.
حالا اگه ميخواي به يكي مزاحم شي توصيه ميكنم اين كارو نكن چون شمارت ديده ميشه.
حالا اگه ميخواي به يكي مزاحم شي توصيه ميكنم اين كارو نكن چون شمارت ديده ميشه.
wow che bahaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sanaziii- مدير تالار دانشجو
- تعداد پستها : 395
امتياز كاربر : 909
تاريخ عضويت : 2009-10-31
جنسيت :
متولد : 1991-06-12
ساير موارد
نوع گوشي همراه: سوني اريكسون
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: