كيك قهوه فنجاني
صفحه 1 از 1
كيك قهوه فنجاني
يك دستور آشپزي عالي براي كيك قهوه فنجاني با كرم شكلاتي روي آن.
زمان تهيه: 20 دقيقه
زمان پخت: 15 دقيقه
براي 12 نفر
مواد لازم براي تهيه كيك :
آرد 175 گرم
كره 115 گرم
شكر 175 گرم
تخم مرغ 3 عدد
قهوه اسپرسو يا نسكافه 5 ميلي گرم
گردوي خشك شده 75 گرم
مواد لازم براي تهيه شربت :
قهوه اسپرسوي داغ 30 ميلي گرم
شكر 50 گرم
مواد لازم براي رويه كيك :
خامه 100 گرم
شكلات شيري ذوب و خنك شده 50 گرم
گردوي دو نيم شده 12 عدد
طرز تهيه :
فر را روي درجه 180 سانتيگراد از پيش گرم كنيد.
آرد، كره، شكر و تخم مرغ ها را در يك ظرف بزرگ ريخته، خوب هم بزنيد تا نرم و روان شوند.
تكه هاي گردو و قهوه را آهسته به مخلوط اضافه كنيد.
به اندازه يك قاشق غذاخوري از مخلوط را روي هر كدام از دوازده كاغذ مخصوص كيك ريخته و و به مدت 15 دقيقه در فر قرار دهيد و بگذاريد سفت شده و پف كنند.
وقتي كيك ها هنوز در فر هستند، قهوه اسپرسو و شكر را با هم تركيب كنيد (براي تهيه شربت) و به محض اين كه كيك ها را از فر بيرون آورديد، چند قسمت از كيك ها را سوراخ كنيد و شربت را درون آن ها بريزيد و بگذاريد سرد شوند.
براي تهيه رويه كيك، خامه و شكلات ذوب و خنك شده را با هم تركيب كنيد و خوب هم زنيد تا نرم شوند. سپس تركيب به دست آمده را روي كيك بماليد و هر كدام از كيك ها را با گردوهاي نصف شده تزيين كنيد.
زمان تهيه: 20 دقيقه
زمان پخت: 15 دقيقه
براي 12 نفر
مواد لازم براي تهيه كيك :
آرد 175 گرم
كره 115 گرم
شكر 175 گرم
تخم مرغ 3 عدد
قهوه اسپرسو يا نسكافه 5 ميلي گرم
گردوي خشك شده 75 گرم
مواد لازم براي تهيه شربت :
قهوه اسپرسوي داغ 30 ميلي گرم
شكر 50 گرم
مواد لازم براي رويه كيك :
خامه 100 گرم
شكلات شيري ذوب و خنك شده 50 گرم
گردوي دو نيم شده 12 عدد
طرز تهيه :
فر را روي درجه 180 سانتيگراد از پيش گرم كنيد.
آرد، كره، شكر و تخم مرغ ها را در يك ظرف بزرگ ريخته، خوب هم بزنيد تا نرم و روان شوند.
تكه هاي گردو و قهوه را آهسته به مخلوط اضافه كنيد.
به اندازه يك قاشق غذاخوري از مخلوط را روي هر كدام از دوازده كاغذ مخصوص كيك ريخته و و به مدت 15 دقيقه در فر قرار دهيد و بگذاريد سفت شده و پف كنند.
وقتي كيك ها هنوز در فر هستند، قهوه اسپرسو و شكر را با هم تركيب كنيد (براي تهيه شربت) و به محض اين كه كيك ها را از فر بيرون آورديد، چند قسمت از كيك ها را سوراخ كنيد و شربت را درون آن ها بريزيد و بگذاريد سرد شوند.
براي تهيه رويه كيك، خامه و شكلات ذوب و خنك شده را با هم تركيب كنيد و خوب هم زنيد تا نرم شوند. سپس تركيب به دست آمده را روي كيك بماليد و هر كدام از كيك ها را با گردوهاي نصف شده تزيين كنيد.
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد