درخواست نرم افزار
3 مشترك
صفحه 1 از 1
درخواست نرم افزار
دوستان عزيز سلام
با توجه به اينكه ممكنه از بين كاربران كساني باشن كه به نرم افزارهايي نياز داشته باشن و نتونن دسترسي بهش داشته باشن.
لذا لازم ديدم اين تاپيك رو ايجاد كنم تا دوستان عزيز اگه نرم افزاري رو نياز داشتن در اين تاپيك مطرح كنن تا هر كسي بهش دسترسي داشت لينك اونو براي استفاده ديگران قرار بده.
با توجه به اينكه ممكنه از بين كاربران كساني باشن كه به نرم افزارهايي نياز داشته باشن و نتونن دسترسي بهش داشته باشن.
لذا لازم ديدم اين تاپيك رو ايجاد كنم تا دوستان عزيز اگه نرم افزاري رو نياز داشتن در اين تاپيك مطرح كنن تا هر كسي بهش دسترسي داشت لينك اونو براي استفاده ديگران قرار بده.
رد: درخواست نرم افزار
من یه نرم افزار دیکشنری فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی برای گوشی سونی اریکسون نیاز دارم
sanaziii- مدير تالار دانشجو
- تعداد پستها : 395
امتياز كاربر : 909
تاريخ عضويت : 2009-10-31
جنسيت :
متولد : 1991-06-12
ساير موارد
نوع گوشي همراه: سوني اريكسون
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده:
نرم افزار دیکشنری با پشتیبانی از بیست و شش زبان مختلف دنیا با فرمت جاوا برای گوشی های موبایل می باشد که قابلیت تلفظ کلمه را نیز دارا می باشد.
از دیگر قابلیت های این نرم افزار می توان به گوش دادن به تلفظ لغات به همه ی 26 زبان موجود در برنامه است ، همچنین می توانیید با این برنامه معنی لغات را به وسیله MMS برای دیگران ارسال کنید.
این نرم افزار با فرمت جاوا بوده قابلیت نصب بر روی اکثر گوشی های را دارا می باشد.
دانلود - لینک دانلود
حجم: 0.3 مگابایت
رمز: www.mihandownload.com
داش مجید- مدير تالار اينترنت و كامپيوتر
- تعداد پستها : 360
امتياز كاربر : 928
تاريخ عضويت : 2010-01-17
جنسيت :
متولد : 1990-03-01
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: خونسرد
جوايز اخذ شده:
دانلود چند ديكشنري جديد با قابليت هايي همانند Spell و ترجمه و تبديل واحدهاي پولي در حالتهاي انگليسي به فارسي En to fa و فارسي به انگليسي fa to en
كه اين نرم افزار قابل اجرا بر روي تمامي گوشي هاي نوكيا ،سوني اريكسون ، موتورولا و ... ميباشد .
از دیگر امکانات این نرم افزارها تلفظ کلمات به صورت انگلیسی می باشد. و قابلیت تبدیل واحدهای پولی و یا وزنی و مقیاس را هم دارد .
دانلود - با حجم 3.72 مگابايت
پسورد : www.arash98.com ( به کوچک بودن تمام حروف دقت کنید )
داش مجید- مدير تالار اينترنت و كامپيوتر
- تعداد پستها : 360
امتياز كاربر : 928
تاريخ عضويت : 2010-01-17
جنسيت :
متولد : 1990-03-01
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: خونسرد
جوايز اخذ شده:
مرسی داش مجید خیلی برنامه ها خوبین ممنون داداشی