شيريني قطاب
4 مشترك
صفحه 1 از 1
شيريني قطاب
مواد لازم:
نصف پیمانه
ماست یا شیر پاستوریزه
1 پیمانه یا 150 گرم
روغن جامد
2عدد
زرده تخم مرغ
1 قاشق چای خوری
پودر قند
نصف قاشق چای خوری
هل کوبیده
نصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر
به میزان لازم
آرد
مواد داخل قطاب:
100 گرم
پودر بادام
50 گرم
پودر قند
1 قاشق مرباخوری
هل
طرز تهیه:
روغن و پودر قند را با همزن می زنیم. سپس زرده های تخم مرغ را تک تک به آن اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردن هر زرده تخم مرغ کمی هم می زنیم. سپس هل کوبیده و ماست را به آن افزوده و مخلوط می کنیم. بعد بیکینگ پودر و آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر به دست نچسبد. آن گاه روی یک سطح صاف مقداری آرد پاشیده و خمیر را با وردنه پهن می کنیم. پس از آن خمیر را تا کرده و دوباره باز می کنیم، و یکی دو بار این کار را انجام می دهیم. دفعه آخر خمیر را پهن کرده و با قالب گرد، قالب می زنیم و داخل آن را از مخلوط پودر بادام، پودر قند و هل پر می کنیم. پس از آن خمیر را بسته و به صورت گرد یا نیم دایره می پیچیم. سپس در روغنی که نه خیلی داغ و نه خیلی سرد باشد، سرخ می کنیم. آن گاه در صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس در پودر قند می غلتانیم ( در این مرحله قطاب نه داغ باشد نه سرد).
نصف پیمانه
ماست یا شیر پاستوریزه
1 پیمانه یا 150 گرم
روغن جامد
2عدد
زرده تخم مرغ
1 قاشق چای خوری
پودر قند
نصف قاشق چای خوری
هل کوبیده
نصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر
به میزان لازم
آرد
مواد داخل قطاب:
100 گرم
پودر بادام
50 گرم
پودر قند
1 قاشق مرباخوری
هل
طرز تهیه:
روغن و پودر قند را با همزن می زنیم. سپس زرده های تخم مرغ را تک تک به آن اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردن هر زرده تخم مرغ کمی هم می زنیم. سپس هل کوبیده و ماست را به آن افزوده و مخلوط می کنیم. بعد بیکینگ پودر و آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر به دست نچسبد. آن گاه روی یک سطح صاف مقداری آرد پاشیده و خمیر را با وردنه پهن می کنیم. پس از آن خمیر را تا کرده و دوباره باز می کنیم، و یکی دو بار این کار را انجام می دهیم. دفعه آخر خمیر را پهن کرده و با قالب گرد، قالب می زنیم و داخل آن را از مخلوط پودر بادام، پودر قند و هل پر می کنیم. پس از آن خمیر را بسته و به صورت گرد یا نیم دایره می پیچیم. سپس در روغنی که نه خیلی داغ و نه خیلی سرد باشد، سرخ می کنیم. آن گاه در صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس در پودر قند می غلتانیم ( در این مرحله قطاب نه داغ باشد نه سرد).
رد: شيريني قطاب
درسا جان عالی بود
به همه دوستان سفارش میکنم حتما درست کنن
خیلی خوشمزه اس
به همه دوستان سفارش میکنم حتما درست کنن
خیلی خوشمزه اس
میترا- بازرس
- تعداد پستها : 1173
امتياز كاربر : 3049
تاريخ عضويت : 2009-12-21
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: مهربون
جوايز اخذ شده: بهترين كاربر
رد: شيريني قطاب
ممنون درسا جان
من عاشق قطابم
راستی میشه از پودر نارگیل و گردو هم استفاده کنید جای بادم
من گردو رو بیشتر دوست دارم
آخه روغنش وقتی در میاد توی گرمای فر یه طعم دیگه به قطاب میده
من عاشق قطابم
راستی میشه از پودر نارگیل و گردو هم استفاده کنید جای بادم
من گردو رو بیشتر دوست دارم
آخه روغنش وقتی در میاد توی گرمای فر یه طعم دیگه به قطاب میده
رد: شيريني قطاب
دوستان منم توصیه میکنم درست کنید
دکی جون بله میشه از گردو یا نارگیل استفاده کرد
البته من اون هلی که باید درون خمیر ریخته بشه رو حذف میکنم چون خیلی معطر میشه
یه توصیه دارم چون خودم این کارو انجام دادم
برای انسجام مواد داخل قطاب میتونید از یک قاشق گلاب استفاده کنید مواد درونی بهم می چسبه پیچیدن قطابها راحتر میشه
دکی جون بله میشه از گردو یا نارگیل استفاده کرد
البته من اون هلی که باید درون خمیر ریخته بشه رو حذف میکنم چون خیلی معطر میشه
یه توصیه دارم چون خودم این کارو انجام دادم
برای انسجام مواد داخل قطاب میتونید از یک قاشق گلاب استفاده کنید مواد درونی بهم می چسبه پیچیدن قطابها راحتر میشه
sookoot- .
- تعداد پستها : 90
امتياز كاربر : 142
تاريخ عضويت : 2010-02-02
جنسيت :
ساير موارد
نوع گوشي همراه: ال جي
حالت من: عاشق
جوايز اخذ شده:
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد