كيك كاكائويي
3 مشترك
صفحه 1 از 1
كيك كاكائويي
مواد لازم:
آرد: 2پ
بیکینگ پودر:1ق چ
جوش شیرین:1ق چ
شکر:1و3/4 پ
پودر کاکائو:2/3 پ
نمک:1/2 ق چ
کره:3/4 پ
وانیل:کمی
تخم مرغ: 3 عدد (در دستور اصلي مقدار تخم مرغ، 2 عدد عنوان شده ولي بنا به توصيه سعيده 3 تا باشه بهتره. وگرنه كيك خيلي ترد و شكننده مي شه)
آب:1 پيمانه
طرز تهیه:
قبل از هر كاري، فر رو با حرارت 350 درجه ی فارنهایت (170 درجه ی سانتی گراد) گرم می کنیم. حالا مي ريم پي كارمون كه همون درست كردن كيكه! اول از همه مواد خشكمون، به جز شكر، رو با هم مخلوط مي كنيم (آرد، كاكائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک). الك كردن يادتون نره! يكي دو بار الك كنيد.
تو یه ظرف ديگه کره، شکر و وانیل رو با باهم مخلوط ميكنيم و كاملا بهم ميزنيم
يعني كره و شكر حسابي به خورد هم بره و يكي بشه. وقتي اين شكلي شد، تخم مرغ ها رو يكي يكي اضافه مي كنيم و بعد از اضافه كردن هر تخم مرغ، يكي دو دقيقه با همزن هم مي زنيم. حالا مواد خشكمون كه اول كار با هم قاطي كره بودیم و كنار گذاشته بودیمشون رو در دو مرحله به اينها اضافه ميكنيم. در هر مرحله هم نصف ليوان آب، اضافه ميكنيم. وقتي همه مواد با هم قاطي شد، در حد 5 ثانيه با هم زن هم بزنيد. البته بسيار توصيه شده كه در اين مرحله مواد با ليسك مخلوط بشن. ولي در حد اين زمان كم، اشكالي نداره.
حالا مواد رو درون قالب چرب شده مي ريزيم و مي ذاريم طبقه وسط فر. تا 35 دقيقه تحت هيچ شرايطي درب فر رو باز نكنيد. حتي اگه فر منفجر شد!!! اگه تند تند درب فر رو باز كنيد و بخواهيد ببينيد چي شده، كيك پف نمي كنه. يعني آخر كار مي بيند كه هيچي نشده و كيك پف نكرده!
بعد از 35 دقيقه يه چنگال يا چوب كبريت درون كيك فرو مي كنيم . اگه نچسبيد، آماده است.
با همون قالب مي ذاريم يه جا تا خنك بشه. سپس از قالب در مي آوريم و به همراه چاي يا نسكافه يا قهوه يا كاپوچينو يا شربت يا شير، يا شير قهوه، يا شير كاكائو يا خالي يا ….. (!) ميل مي كنيم
آرد: 2پ
بیکینگ پودر:1ق چ
جوش شیرین:1ق چ
شکر:1و3/4 پ
پودر کاکائو:2/3 پ
نمک:1/2 ق چ
کره:3/4 پ
وانیل:کمی
تخم مرغ: 3 عدد (در دستور اصلي مقدار تخم مرغ، 2 عدد عنوان شده ولي بنا به توصيه سعيده 3 تا باشه بهتره. وگرنه كيك خيلي ترد و شكننده مي شه)
آب:1 پيمانه
طرز تهیه:
قبل از هر كاري، فر رو با حرارت 350 درجه ی فارنهایت (170 درجه ی سانتی گراد) گرم می کنیم. حالا مي ريم پي كارمون كه همون درست كردن كيكه! اول از همه مواد خشكمون، به جز شكر، رو با هم مخلوط مي كنيم (آرد، كاكائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک). الك كردن يادتون نره! يكي دو بار الك كنيد.
تو یه ظرف ديگه کره، شکر و وانیل رو با باهم مخلوط ميكنيم و كاملا بهم ميزنيم
يعني كره و شكر حسابي به خورد هم بره و يكي بشه. وقتي اين شكلي شد، تخم مرغ ها رو يكي يكي اضافه مي كنيم و بعد از اضافه كردن هر تخم مرغ، يكي دو دقيقه با همزن هم مي زنيم. حالا مواد خشكمون كه اول كار با هم قاطي كره بودیم و كنار گذاشته بودیمشون رو در دو مرحله به اينها اضافه ميكنيم. در هر مرحله هم نصف ليوان آب، اضافه ميكنيم. وقتي همه مواد با هم قاطي شد، در حد 5 ثانيه با هم زن هم بزنيد. البته بسيار توصيه شده كه در اين مرحله مواد با ليسك مخلوط بشن. ولي در حد اين زمان كم، اشكالي نداره.
حالا مواد رو درون قالب چرب شده مي ريزيم و مي ذاريم طبقه وسط فر. تا 35 دقيقه تحت هيچ شرايطي درب فر رو باز نكنيد. حتي اگه فر منفجر شد!!! اگه تند تند درب فر رو باز كنيد و بخواهيد ببينيد چي شده، كيك پف نمي كنه. يعني آخر كار مي بيند كه هيچي نشده و كيك پف نكرده!
بعد از 35 دقيقه يه چنگال يا چوب كبريت درون كيك فرو مي كنيم . اگه نچسبيد، آماده است.
با همون قالب مي ذاريم يه جا تا خنك بشه. سپس از قالب در مي آوريم و به همراه چاي يا نسكافه يا قهوه يا كاپوچينو يا شربت يا شير، يا شير قهوه، يا شير كاكائو يا خالي يا ….. (!) ميل مي كنيم
رد: كيك كاكائويي
درسا جان ممنون خیلی بجا بود
تولدت نزدیکه حتما درست کن ماراهم دعوت کن
تولدت نزدیکه حتما درست کن ماراهم دعوت کن
میترا- بازرس
- تعداد پستها : 1173
امتياز كاربر : 3049
تاريخ عضويت : 2009-12-21
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: مهربون
جوايز اخذ شده: بهترين كاربر
رد: كيك كاكائويي
ممنون درسا جان
یه پیشنهاد هم دارم
اگه میخواین کیک پفی باشه
میتونید سفیده ها رو اول هم بزنید و بعد به پودر کیک اضافه کنید
حالا یادم نیست چه بلایی باید سر زده ها در میاوردیم
یه پیشنهاد هم دارم
اگه میخواین کیک پفی باشه
میتونید سفیده ها رو اول هم بزنید و بعد به پودر کیک اضافه کنید
حالا یادم نیست چه بلایی باید سر زده ها در میاوردیم
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد