تبريزيها ركورد حضور تماشاگر را شكستند
5 مشترك
صفحه 1 از 1
تبريزيها ركورد حضور تماشاگر را شكستند
با حضور 110 هزار تماشاگر براي تماشاي ديدار دو تيم تراكتورسازي تبريز و فجر سپاسي شيراز ركورد حضور تماشاگران در ليگ امسال شكسته شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، از ساعتها قبل از بازي ورزشگاه 70 هزار نفري يادگار امام تبريز با حضور انبوه تماشاگران پر شده و مسئولان امر و مجريان صدا و سيما چندين بار از طريق صدا و سيماي خواستهاند كه ديگر به ورزشگاه نيايند، در عين حال آمارهاي فروش بليت در اين ورزشگاه حاكي از حضور 110 هزار تماشاگر در داخل ورزشگاه است.
به دنبال برگزاري مسابقه پيامك از برنامه 90 اين هفته در مورد پرطرفدارترين تيم حاضر در ليگ كه مورد اعتراض سرمربي تراكتورسازي و علاقهمندان اين تيم در مناطق آذرينشين شد مبني بر اينكه پيامكهاي آنان دريافت نشده و ثبت نشده است، امروز تماشاگران تبريز با حضور يكپارچه در ورزشگاه يادگار امام راحل با حضور خود به عادل فردوسيپور مجري اين برنامه اعلام كردند كه كدام تيم تراكتورسازي تبريز واقعاً پرطرفدار است.
ديدار دو تيم تراكتورسازي و فجر سپاسي شيراز از ساعت 14:45 دقيقه در ورزشگاه يادگار امام آغاز شده و بازي بدون گل در حال انجام است.
ديدار رفت اين دو تيم در هفته هفتم در شيراز با نتيجه مساوي دو بر دو خاتمه پذيرفته بود.
تيم فوتبال تراكتور سازي تبريز هم اكنون با 33 امتياز از 23 بازي در رده ششم و مقاوت سپاسي شيراز با 31 امتياز از 22 بازي در رده نهم جدول رده بندي ليگ برتر جاي دارند.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، از ساعتها قبل از بازي ورزشگاه 70 هزار نفري يادگار امام تبريز با حضور انبوه تماشاگران پر شده و مسئولان امر و مجريان صدا و سيما چندين بار از طريق صدا و سيماي خواستهاند كه ديگر به ورزشگاه نيايند، در عين حال آمارهاي فروش بليت در اين ورزشگاه حاكي از حضور 110 هزار تماشاگر در داخل ورزشگاه است.
به دنبال برگزاري مسابقه پيامك از برنامه 90 اين هفته در مورد پرطرفدارترين تيم حاضر در ليگ كه مورد اعتراض سرمربي تراكتورسازي و علاقهمندان اين تيم در مناطق آذرينشين شد مبني بر اينكه پيامكهاي آنان دريافت نشده و ثبت نشده است، امروز تماشاگران تبريز با حضور يكپارچه در ورزشگاه يادگار امام راحل با حضور خود به عادل فردوسيپور مجري اين برنامه اعلام كردند كه كدام تيم تراكتورسازي تبريز واقعاً پرطرفدار است.
ديدار دو تيم تراكتورسازي و فجر سپاسي شيراز از ساعت 14:45 دقيقه در ورزشگاه يادگار امام آغاز شده و بازي بدون گل در حال انجام است.
ديدار رفت اين دو تيم در هفته هفتم در شيراز با نتيجه مساوي دو بر دو خاتمه پذيرفته بود.
تيم فوتبال تراكتور سازي تبريز هم اكنون با 33 امتياز از 23 بازي در رده ششم و مقاوت سپاسي شيراز با 31 امتياز از 22 بازي در رده نهم جدول رده بندي ليگ برتر جاي دارند.
رد: تبريزيها ركورد حضور تماشاگر را شكستند
هر وقت اسم از فوتبال میاد خجالت میکشم از نتایج تیمی که دوسش دارم
ابومسلم
ابومسلم
doki fagat taktor
ok
ok
mohamad- .
- تعداد پستها : 236
امتياز كاربر : 382
تاريخ عضويت : 2009-11-28
جنسيت :
متولد : 1982-12-29
شهر : تبریز
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:
تا استقلال هست این دو تا چکاره ان
میترا- بازرس
- تعداد پستها : 1173
امتياز كاربر : 3049
تاريخ عضويت : 2009-12-21
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: مهربون
جوايز اخذ شده: بهترين كاربر
اس اس
ههه
کلی پول خرج میکنن استقلال و پیروزی
آخرشم گند میزنن
بازم به ابومسلم که پول نداره و گند میزنه
ههه
کلی پول خرج میکنن استقلال و پیروزی
آخرشم گند میزنن
بازم به ابومسلم که پول نداره و گند میزنه
حیف که نمیخوام بحث کنم
وگرنه جوابتو میدادم
اونموقع کارمون به دعوا میکشید
وگرنه جوابتو میدادم
اونموقع کارمون به دعوا میکشید
میترا- بازرس
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
من فقط تیم ملی با کمی چاشنی استقلال
میترا- بازرس
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
مواضيع مماثلة
» دانشمندان ركورد سرعت نور را شكستند
» خاگينه تبريزي
» مهدويكيا: نرفتنم به پرسپوليس ربطي به حضور دايي نداشت
» سپاهان ركورد پرسپوليس را ميشكند
» " از من بپرس"! 40 هزار تماشاگر سرخابي در ورزشگاه آزادي تجليل از پـروين، حـجـازي، بهـزادي و پـورحيـدري
» خاگينه تبريزي
» مهدويكيا: نرفتنم به پرسپوليس ربطي به حضور دايي نداشت
» سپاهان ركورد پرسپوليس را ميشكند
» " از من بپرس"! 40 هزار تماشاگر سرخابي در ورزشگاه آزادي تجليل از پـروين، حـجـازي، بهـزادي و پـورحيـدري
صفحه 1 از 1