بیش از ۵۰ نوع از کلیدهای میانبر در ویندوز XP
2 مشترك
صفحه 1 از 1
بیش از ۵۰ نوع از کلیدهای میانبر در ویندوز XP
در صورتی که دوست دارید تا با سرعت بیشتری با کامپیوتر کار کنید و خود را حرفه ای تر نشان دهید ترفندی فوق العاده را برای شما در نظر گرفته ایم. قصد داریم تا بیش از ۲۰۰ کلید میان بر در محیط ویندوز را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آنها میتوانید به طور کامل کارهایی که میتوانید با موس انجام دهید را با کیبورد شبیه سازی کنید.
Esc لغو عملیات در حال انجام
F۱ راهنما.
F۲ در حالت عادی تغییر نام آیتم (های) انتخاب شده . در برنامه های قدیمی تر (معمولا تحت داس)ذخیره فایل جاری.
F۳ جستجو.
F۴ باز کردن لیست پایین رونده Address Bar
F۵ به روز آوری Refresh
F۶ مانند کلید Tab بین اجزای مختلف پنجره جاری سوییچ می کند.
F۱۰ پرش به منو های اصلی یک پنجره مثلFile,Edit,View,...
F۱۱ پنجره جاری را تمام صفحه می کند.
PrintScreen در ویندوز از کل صفحه نمایش یک عکس می گیرد و آن را در حافظه کلیپ بورد قرار می دهد و ما می توانیم در یک برنامه ویرایش عکس مثل Ms-Paint آن را Paste کنید .
Tab بین اجزای پنجره جاری سوییچ می کند .
Space در حالت مرورگر اینترنت اکسپلورر صفحه جاری را به پایین می برد .مثل Page Down
BackSpace در حالت عادی یعنی در مرور ویندوز یک مرحله به بالاتر میرود (معادل Up) و در مرورگر اینترنت اکسپلورر معادل Back است.
Home رفتن به اول خط در حالت ویرایش متن و رفتن به اول صفحه در حالت مرور.
End رفتن به آخر خط در حالت ویرایش متن و رفتن به آخر صفحه در حالت مرور.
PageUp در حالت مرور چه در اینترنت و چه در ویندوز و معمولا همه جا صفحه به صفحه به بالا می رود.
PageDown در حالت مرور چه در اینترنت و چه در ویندوز و معمولا همه جا صفحه به صفحه به پایین می رود.
پ.ن: با توجه به پیشنهاد دکی جون این مطلب رو چند قسمتش می کنم و میذارم که بهتر بشه خوند
Esc لغو عملیات در حال انجام
F۱ راهنما.
F۲ در حالت عادی تغییر نام آیتم (های) انتخاب شده . در برنامه های قدیمی تر (معمولا تحت داس)ذخیره فایل جاری.
F۳ جستجو.
F۴ باز کردن لیست پایین رونده Address Bar
F۵ به روز آوری Refresh
F۶ مانند کلید Tab بین اجزای مختلف پنجره جاری سوییچ می کند.
F۱۰ پرش به منو های اصلی یک پنجره مثلFile,Edit,View,...
F۱۱ پنجره جاری را تمام صفحه می کند.
PrintScreen در ویندوز از کل صفحه نمایش یک عکس می گیرد و آن را در حافظه کلیپ بورد قرار می دهد و ما می توانیم در یک برنامه ویرایش عکس مثل Ms-Paint آن را Paste کنید .
Tab بین اجزای پنجره جاری سوییچ می کند .
Space در حالت مرورگر اینترنت اکسپلورر صفحه جاری را به پایین می برد .مثل Page Down
BackSpace در حالت عادی یعنی در مرور ویندوز یک مرحله به بالاتر میرود (معادل Up) و در مرورگر اینترنت اکسپلورر معادل Back است.
Home رفتن به اول خط در حالت ویرایش متن و رفتن به اول صفحه در حالت مرور.
End رفتن به آخر خط در حالت ویرایش متن و رفتن به آخر صفحه در حالت مرور.
PageUp در حالت مرور چه در اینترنت و چه در ویندوز و معمولا همه جا صفحه به صفحه به بالا می رود.
PageDown در حالت مرور چه در اینترنت و چه در ویندوز و معمولا همه جا صفحه به صفحه به پایین می رود.
پ.ن: با توجه به پیشنهاد دکی جون این مطلب رو چند قسمتش می کنم و میذارم که بهتر بشه خوند
رد: بیش از ۵۰ نوع از کلیدهای میانبر در ویندوز XP
واقعا ممنون... عالی بود..
راستی تو یکی از همون سایت های کاریکاتور یه کاریکاتور بود که یه مرد رو در حال غرق شدن نشون میداد که داره داد میزنه "F1" و لبتابش هم گوشه ی تصویر لب سالحل بود!!
من اول متوجه نشدم یعنی چی ولی وقتی به کلید کیبورد نگاه کردم متوجه شدم ...
راستی تو یکی از همون سایت های کاریکاتور یه کاریکاتور بود که یه مرد رو در حال غرق شدن نشون میداد که داره داد میزنه "F1" و لبتابش هم گوشه ی تصویر لب سالحل بود!!
من اول متوجه نشدم یعنی چی ولی وقتی به کلید کیبورد نگاه کردم متوجه شدم ...
داش مجید- مدير تالار اينترنت و كامپيوتر
- تعداد پستها : 360
امتياز كاربر : 928
تاريخ عضويت : 2010-01-17
جنسيت :
متولد : 1990-03-01
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: خونسرد
جوايز اخذ شده:
رد: بیش از ۵۰ نوع از کلیدهای میانبر در ویندوز XP
بنده خدا داشته غرق میشده به جای help me میگفته F1 آخه غیر کامپیوترش کسی اونجا نبوده... کلید F1 هم کلید میانبر help می باااااااااااااااااااااااااشد
داش مجید- مدير تالار اينترنت و كامپيوتر
- تعداد پستها : 360
امتياز كاربر : 928
تاريخ عضويت : 2010-01-17
جنسيت :
متولد : 1990-03-01
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: خونسرد
جوايز اخذ شده:
صفحه 1 از 1