عشق يك طرفه يا دل به دل راه داره؟؟؟؟؟؟؟؟
5 مشترك
صفحه 1 از 1
عشق يك طرفه يا دل به دل راه داره؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من مدتهاست كه به اين موضوع فكر كردم اما به نتيجه اي نرسيدم.
شايد شما بتونيد كمكم كنيد
همه ي ما از قديم شنيديم كه ميگن دل به دل راه داره اما بعضي ها دم از عشق يك طرفه ميزنن......
به نظر شما كدوم يكيش درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من مدتهاست كه به اين موضوع فكر كردم اما به نتيجه اي نرسيدم.
شايد شما بتونيد كمكم كنيد
همه ي ما از قديم شنيديم كه ميگن دل به دل راه داره اما بعضي ها دم از عشق يك طرفه ميزنن......
به نظر شما كدوم يكيش درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رد: عشق يك طرفه يا دل به دل راه داره؟؟؟؟؟؟؟؟
baran che ghadr akset khoshgele
soale kheili khobiye manam koli behesh fekr kardam vali igam ke del be del ra nadsare be nazare man vali az ye taraf eno amam ali gofte pas doroste dg vali jedan dos daram bedonam javabesho
soale kheili khobiye manam koli behesh fekr kardam vali igam ke del be del ra nadsare be nazare man vali az ye taraf eno amam ali gofte pas doroste dg vali jedan dos daram bedonam javabesho
sara- .
- تعداد پستها : 285
امتياز كاربر : 553
تاريخ عضويت : 2009-10-25
جنسيت :
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: مهربون
جوايز اخذ شده:
سلام سارا خانوم و باران خانوم.. به نظر من دل به دل راه داره اما یه طرف پهنای باندش بیشتره!
مثلا اگه من عاشق یه دختر بشم مطئنم اونم به من همین حس خوب رو داره اما کم و زیادش بستگی داره... ممکنه چون من خیلی عاشقشم و اون خیلی کم از من خوشش میاد به نظر برسه که اون از من بدش میاد اما اینطور نیست...
امیدوارم منظورم رو تونسته باشم برسونم..
راستی سارا خانوم! عکس من که خوشگلتره!!! اگه دقت کنید دختر خانوم توی عکس باران خانوم دندوناش چنگی به دل نمیزنه.. لب پایینش هم زیاد جالب نیست تاززززززززززززه کلی هم آرایش کرده اما عکس من با بدون پوست هم تو دل بروست هاا.. دقت کنید!!!!!!!!
مثلا اگه من عاشق یه دختر بشم مطئنم اونم به من همین حس خوب رو داره اما کم و زیادش بستگی داره... ممکنه چون من خیلی عاشقشم و اون خیلی کم از من خوشش میاد به نظر برسه که اون از من بدش میاد اما اینطور نیست...
امیدوارم منظورم رو تونسته باشم برسونم..
راستی سارا خانوم! عکس من که خوشگلتره!!! اگه دقت کنید دختر خانوم توی عکس باران خانوم دندوناش چنگی به دل نمیزنه.. لب پایینش هم زیاد جالب نیست تاززززززززززززه کلی هم آرایش کرده اما عکس من با بدون پوست هم تو دل بروست هاا.. دقت کنید!!!!!!!!
داش مجید- مدير تالار اينترنت و كامپيوتر
- تعداد پستها : 360
امتياز كاربر : 928
تاريخ عضويت : 2010-01-17
جنسيت :
متولد : 1990-03-01
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: خونسرد
جوايز اخذ شده:
نمیدونم شایدم ایراد از لب بالاش باشه........ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حسود ندیدید؟؟
جنسيت :
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
جوايز اخذ شده:
dash majid fek konam shoma dandonatono ortodonsi kardi ghabol nist taze damaghetam amaliye
baba hala dava sare khoshgeli nakonid asan man az hamaton khoshgel tar hala chera dava mikonid
baba hala dava sare khoshgeli nakonid asan man az hamaton khoshgel tar hala chera dava mikonid
sara- .
- تعداد پستها : 285
امتياز كاربر : 553
تاريخ عضويت : 2009-10-25
جنسيت :
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: مهربون
جوايز اخذ شده:
خواهر جاننننننننننننن! ماکه همه جوره کدبانوئیم شکل و قیافه لزم نداریم
جنسيت :
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
جوايز اخذ شده:
سلام باران جان خوشحالم كه تاپيك گذاشتي اونم به اين جالبي!!!!
دل به دل راه داره چرا؟؟چون آدم خودشو دوست و يكي مثل خودشم رو هم دوست داره پس تو اگه عاشقه يكي مثل خودت بشي حتما اونم دوست داره و بقول داش مجيد ممكنه شدتش كم و زياد باشه !!!!
بعضي وقتا هم ميشه كه دل به دل راه نداشته باشه چرا؟؟؟
چون اون طرف كه عاشق شده به احتمال 99%خودشو قبول نداره و به دنباله يه نفر كه توي روياهاش هست ميگرده وقتي پيداش ميكنه و عاشقش ميشه كه شايد اون طرف اصلا و يا درصد ضعيفي بهش علاقه داشته باشه !!
اين نظره منه اگه نفهميدي بگو حضوري برات توضيح بدم!!!!!
راستي شيطون تو كه از اين حرفا نميزدي زود باش بگو ببينم چه خبره ها ها ها ها!!!!
دل به دل راه داره چرا؟؟چون آدم خودشو دوست و يكي مثل خودشم رو هم دوست داره پس تو اگه عاشقه يكي مثل خودت بشي حتما اونم دوست داره و بقول داش مجيد ممكنه شدتش كم و زياد باشه !!!!
بعضي وقتا هم ميشه كه دل به دل راه نداشته باشه چرا؟؟؟
چون اون طرف كه عاشق شده به احتمال 99%خودشو قبول نداره و به دنباله يه نفر كه توي روياهاش هست ميگرده وقتي پيداش ميكنه و عاشقش ميشه كه شايد اون طرف اصلا و يا درصد ضعيفي بهش علاقه داشته باشه !!
اين نظره منه اگه نفهميدي بگو حضوري برات توضيح بدم!!!!!
راستي شيطون تو كه از اين حرفا نميزدي زود باش بگو ببينم چه خبره ها ها ها ها!!!!
مواضيع مماثلة
» عشق یک طرفه چیست؟
» بچه ها هر کی اطلاعی داره بگه
» چقدر خنده داره که...........
» خطرات ناشی از یك طرفه جویدن غذا
» بچه ها هر کی اطلاعی داره بگه
» چقدر خنده داره که...........
» خطرات ناشی از یك طرفه جویدن غذا
صفحه 1 از 1