گياهخواري براي چه افرادي! Hitskin_logo Hitskin.com

هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداكالرجوع الى صفحة بيانات التصميم

جوان ايراني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جوان ايراني

الرئيسيةPortalأحدث الصورجستجوثبت نامورود
تيم مديريت سايت لحظات دلنشين توام با شادكامي را برايتان آرزومند است
به چشمانت بیاموز که هر کس لیاقت دیدن ندارد...
اگر مشکلات را رها کنی هرگز راه حلی برای آنها نخواهی یافت
کاش میشد سکوت را جایگزین دروغ کرد
خوشبخت ترين فرد كسي است كه بيش از همه سعي كند ديگران را خوشبخت سازد.. اشو زرتشت
کاش در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی نه حاشیه ای از یاد رفتنی
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تو خدایی دارم وتوچون خود نداری
بدبختي تنها در باغچه اي که خودت کاشته اي مي رويد
هوس بازان کسی را که زیبا می بینند دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می بینند
اي دوست به راه دوست جان بايد داد در راه محبت امتحان بايد داد تنها نبود شرط محبت گفتن يك مرتبه هم عمل نشان بايدداد
من نه عاشق هستم نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من من خودم هستم و يك حس غريب كه به صد عشقو هوس مي ارزد
خداوند بی نهایت است...اما به قدر نیاز تو فرود می آید،به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست(ملاصدرا)
زندگی دو چهره بیشتر ندارد یا بر بازیت میگیرد یا بر بازیش میگیری انتخاب با توست
در این زمانه که شرط حیات نیرنگ است دلم برای دوستان بی ریا تنگ است
برای خندیدن منتظر خوش بختی نباش شاید خوش بختی منتظر خندیدن توست

گياهخواري براي چه افرادي!

2 مشترك
نويسندهپيام
dorsa_old
.
.
dorsa_old

تعداد پستها : 524

امتياز كاربر : 1294

تاريخ عضويت : 2009-10-29

متولد : 1989-10-30

ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:

گياهخواري براي چه افرادي! Empty
پستعنوان: گياهخواري براي چه افرادي!   گياهخواري براي چه افرادي! I_icon_minitime2010-02-08, 14:17

در ایران به اندازه کشورهای اروپایی خام‌خوار نداریم؛ مثلا در اروپا گروهی هستند که حتی گوشت اسب را به شکل خام مصرف می‌ کنند در حالی که در ایران عادت به خوردن گوشت خام اصلا دیده نمی‌ شود. به عبارتی می ‌توان گفت خام‌خوارها در ایران فقط گیاه‌خوار هستند...

در کل، مواد غذایی وقتی خام مصرف می ‌شوند اعم از اینکه نشاسته‌ای باشند یا پروتئینی؛ هضم‌شان کامل انجام نمی ‌شود و وقتی حرارت می ‌بینند بهتر، کامل‌تر، راحت‌تر و حتی سریع‌تر هضم خواهند شد. به ‌علاوه، افراد گیاه‌خوار به دو دسته تقسیم می شوند. گروهی شیر و تخم‌مرغ را می‌ خورند و گروهی دیگر هیچ نوع موادغذایی حیوانی نمی‌ خورند. دسته اول کمتر در معرض سوءتغذیه قرار می‌ گیرند چون قسمت اعظم نیازهای‌شان با خوردن شیر و تخم‌مرغ کنار غذاهای گیاهی تامین می ‌شود اما در گیاه‌خوارهای مطلق بدن فرد دچار کمبود ویتامین B12 می‌ شود و در درازمدت ضایعات عصبی پیدا می ‌کنند و کم‌خون می‌ شوند. در ضمن خام‌خوارها اعتقاد دارند ویتامین بیشتری به بدن‌شان می ‌رسانند؛ چون وقتی میوه و سبزی‌های به شکل خام مصرف می‌ شود، ویتامین C درون آن حفظ می‌ شود، ویتامین های گروه B نیز تخریب نمی ‌شود ولی کاروتن‌هایی که تبدیل به ویتامین A می ‌شوند وقتی از منابع غذایی خام دریافت شوند، ضریب تبدیل‌شان 1به 3 است ولی وقتی به شکل پخته و با چربی خورده می‌ شوند ضریب تبدیل‌شان سه برابر می‌ شود

کودکانی که در حال رشد هستند نباید رژیم گیاه‌خواری بگیرند چون موجب مختل شدن رشد آنها می‌ شود.

بنابراین همیشه خام‌خواری دلیل بر جذب ویتامین بیشتر نیست. عناصر معدنی هم در صورتی که ماده‌غذایی به شکل خام مصرف شود تاثیر چندانی نمی ‌گذارند. البته چون در مواد غذایی خام ویتامین C تخریب نمی ‌شود خود ویتامین C جذب عناصر معدنی مثل روی و آهن و کلسیم را بهتر می‌ کند. نکته آخر اینکه کودکانی که در حال رشد هستند نباید رژیم گیاه‌خواری بگیرند چون موجب مختل شدن رشد آنها می‌ شود. زنان باردار و شیرده نیز نباید این نوع رژیم را انتخاب کنند. در ضمن افراد همه‌چیزخوار بهتر است ناگهان گیاه‌خوار و خام‌خوار نشده و در صورت تمایل این تغییر را به تدریج اعمال کنند.
دکتر سیدعلی کشاورز متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://cheshentezar.blogfa.com
دکی جون
بازرس كل
بازرس كل
دکی جون

تعداد پستها : 651

امتياز كاربر : 1207

تاريخ عضويت : 2009-10-28

جنسيت : ذكر

متولد : 1986-04-23

ساير موارد
نوع گوشي همراه: ال جي ال جي
حالت من:
جوايز اخذ شده:

گياهخواري براي چه افرادي! Empty
پستعنوان: رد: گياهخواري براي چه افرادي!   گياهخواري براي چه افرادي! I_icon_minitime2010-02-16, 10:35

یه جوری شدمم
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.akharinrahehal.blogfa.com

گياهخواري براي چه افرادي!
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» چراغ سبز مجلسي‌ها براي ترويج ازدواج موقت : آموزش ازدواج موقت از كودكي و افزودن يك برگ به شناسنامه براي صيغه !
» افرادي كه صورت جوان دارند بيشتر عمر مي كنند
» براي شما جا نداريم!
» پيامي پر از اميد براي همه
» فوايد موسيقي براي قلب