اموزش کیک
4 مشترك
صفحه 1 از 1
اموزش کیک
توی این تاپیک تا اونجا که بتونم طرز تهیه کیک میزارم
اولین کیک اسمش هست کیک دو رنگ
مواد لازم :
وانيل شكري
1/4 قاشق چايخوري
كره يا روغن
1 پيمانه
شكر
1/2-1 پيمانه
تخم مرغ
5 عدد
آرد سفيد
1/2-3 پيمانه
بيكينگ پودر
1/2-1 قاشق چايخروي
جوش شيرين
1/2 قاشق چايخوري
رنده پوست ليمو ترش
1/2 قاشق چايخوري
شير
1 پيمانه
پودر كاكائو
2 قاشق چايخوري
شير
1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
فر را روي حرارت 375 درجه فارنهايت روشن نمائيد . كاغذ روغني كف قالب كيك به ابعاد 28*8*8 انداخته و روي كاغذ روغني را چرب نموده كنار بگذاريد . كره و شكر را در ظرفي ريخته و با همزن برقي خوب هم بزنيد , زرده و سفيدة تخم مرغ را جدا نموده , زرده هاي تخم مرغ و وانيل شكري را به كره و شكر اضافه نمائيد و به هم زدن ادامه دهيد تا بصورت كرم لطيفي شود . آرد را چند بار الك نموده و به مايه كيك افزوده و مخلوط كنيد . بيكينگ پودر , جوش شيرين و رندة پوست ليمو ترش (يا يك قطه اسانس ) را در يك پيمانه شير حل نموده و در مايه كيك بريزيد و با قاشق چوبي يا ليسك به هم بزنيد تا يك دست شود . پودر كاكائو را در 1 قاشق سوپخوري شير حل نموده به 3/1 مايه كيك اضافه نمائيد . سپس سفيدة تخم مرغ را با همزن برقي آنقدر بزنيد تا جايي كه جاي پره هاي همزن محو نشود و وقتي ظرف را بر مي گردانيد از ظرف نريزد . سفيدة تخم مرغ را به ماية كيك كاكائويي اضافه كنيد و مابقي را به بقيه مايه كيك ساده اضافه نموده , نصف مايه ساده كيك را در قالب ريخته و روي آن را مايه كيك كاكائويي بريزيد و مجدداً بقيه مايه كيك ساده را بريزيد . قالب را در طبقه وسط فر قرار دهيد. سه ربع ساعت در حرارت 375 درجه فارنهايت و 25 دقيقه در درجه 350 فارنهايت بگذاريد تا پخته شود .
اولین کیک اسمش هست کیک دو رنگ
مواد لازم :
وانيل شكري
1/4 قاشق چايخوري
كره يا روغن
1 پيمانه
شكر
1/2-1 پيمانه
تخم مرغ
5 عدد
آرد سفيد
1/2-3 پيمانه
بيكينگ پودر
1/2-1 قاشق چايخروي
جوش شيرين
1/2 قاشق چايخوري
رنده پوست ليمو ترش
1/2 قاشق چايخوري
شير
1 پيمانه
پودر كاكائو
2 قاشق چايخوري
شير
1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
فر را روي حرارت 375 درجه فارنهايت روشن نمائيد . كاغذ روغني كف قالب كيك به ابعاد 28*8*8 انداخته و روي كاغذ روغني را چرب نموده كنار بگذاريد . كره و شكر را در ظرفي ريخته و با همزن برقي خوب هم بزنيد , زرده و سفيدة تخم مرغ را جدا نموده , زرده هاي تخم مرغ و وانيل شكري را به كره و شكر اضافه نمائيد و به هم زدن ادامه دهيد تا بصورت كرم لطيفي شود . آرد را چند بار الك نموده و به مايه كيك افزوده و مخلوط كنيد . بيكينگ پودر , جوش شيرين و رندة پوست ليمو ترش (يا يك قطه اسانس ) را در يك پيمانه شير حل نموده و در مايه كيك بريزيد و با قاشق چوبي يا ليسك به هم بزنيد تا يك دست شود . پودر كاكائو را در 1 قاشق سوپخوري شير حل نموده به 3/1 مايه كيك اضافه نمائيد . سپس سفيدة تخم مرغ را با همزن برقي آنقدر بزنيد تا جايي كه جاي پره هاي همزن محو نشود و وقتي ظرف را بر مي گردانيد از ظرف نريزد . سفيدة تخم مرغ را به ماية كيك كاكائويي اضافه كنيد و مابقي را به بقيه مايه كيك ساده اضافه نموده , نصف مايه ساده كيك را در قالب ريخته و روي آن را مايه كيك كاكائويي بريزيد و مجدداً بقيه مايه كيك ساده را بريزيد . قالب را در طبقه وسط فر قرار دهيد. سه ربع ساعت در حرارت 375 درجه فارنهايت و 25 دقيقه در درجه 350 فارنهايت بگذاريد تا پخته شود .
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش کیک
پاند کیک سفید با رگه شکلاتی
مواد لازم :
پورد كاكائو
2 قاشق سوپخوري
پودر قند
3 قاشق سوپخوري
آب جوش
2 قاشق سوپخوري
كره
1 قاشق سوپخوري
جوش شيرين
1/4 قاشق چايخوري
مواد لازم برای خمیر کیک :
آرد
2 پيمانه
وانيل شكري
1/2 قاشق چايخوري
تخم مرغ
3 عدد
بيكينگ پودر
1/2-2 قاشق چايخوري
شكر
1 پيمانه
كره
1/2 پيمانه
نمك
1/4 قاشق چايخوري
شير
2/3 پيمانه
طرز تهيه :
براي تهيه سس شكلات ابتدا, پودر كاكائو , كره , آب جوش , پودر قند و جوش شيرين را با هم مخلوط نمائيد تا بصورت سس در آيد و آن را كنار بگذاريد . فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد . كره و شكر را با هم مخلوط كرده و با همزن برقي بزنيد تا سفيد و يكدست شود . تخم مرغ ها و وانيل شكري را هم اضافه كرده و با همزن برقي بزنيد بيكينگ پودر , آرد الك شده و نمك را به مايه اضافه كرده و در آخر شير را نيز اضافه نمائيد . 3/2 مايه كيك را در قالب مستطيلي (24*13*8) كه از قبل درون آن كاغذ روغني انداخته و چرب كرده ايد ريخته , مقداري از سس شكلات را روي مايه ريخته , دوباره روي سس شكلات مقداري از مايه كيك را ريخته,و روي آن سس شكلات بريزيد , اين كار را تكرار كنيد تا كامل مايه داخل قالب ريخته شود , بعد به مدت 55 الي 60 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد .
مواد لازم :
پورد كاكائو
2 قاشق سوپخوري
پودر قند
3 قاشق سوپخوري
آب جوش
2 قاشق سوپخوري
كره
1 قاشق سوپخوري
جوش شيرين
1/4 قاشق چايخوري
مواد لازم برای خمیر کیک :
آرد
2 پيمانه
وانيل شكري
1/2 قاشق چايخوري
تخم مرغ
3 عدد
بيكينگ پودر
1/2-2 قاشق چايخوري
شكر
1 پيمانه
كره
1/2 پيمانه
نمك
1/4 قاشق چايخوري
شير
2/3 پيمانه
طرز تهيه :
براي تهيه سس شكلات ابتدا, پودر كاكائو , كره , آب جوش , پودر قند و جوش شيرين را با هم مخلوط نمائيد تا بصورت سس در آيد و آن را كنار بگذاريد . فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد . كره و شكر را با هم مخلوط كرده و با همزن برقي بزنيد تا سفيد و يكدست شود . تخم مرغ ها و وانيل شكري را هم اضافه كرده و با همزن برقي بزنيد بيكينگ پودر , آرد الك شده و نمك را به مايه اضافه كرده و در آخر شير را نيز اضافه نمائيد . 3/2 مايه كيك را در قالب مستطيلي (24*13*8) كه از قبل درون آن كاغذ روغني انداخته و چرب كرده ايد ريخته , مقداري از سس شكلات را روي مايه ريخته , دوباره روي سس شكلات مقداري از مايه كيك را ريخته,و روي آن سس شكلات بريزيد , اين كار را تكرار كنيد تا كامل مايه داخل قالب ريخته شود , بعد به مدت 55 الي 60 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد .
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش کیک
جولین جون لطف کن طرز تهیه کیک خامه ای رو واسمون بذار
sanaziii- مدير تالار دانشجو
- تعداد پستها : 395
امتياز كاربر : 909
تاريخ عضويت : 2009-10-31
جنسيت :
متولد : 1991-06-12
سن : 33
ساير موارد
نوع گوشي همراه: سوني اريكسون
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده:
رد: اموزش کیک
کیک خامه ای
ارد ۴/۳ پ ۳ صفر باشه
شکر ۴/۳ پ
بیکینگ پودر ۴/۳ ق چ
نمک یه کوچولو
تخم مرغ ۴ تا
وانیل ۱ق چ
فرو ۴۰۰ ف گرم کنین
میکسره برقیتون رو بردارین تویه یه کاسه تخم مرغ و بیکینگ پودر و وانیل و شکر رو رویه سرعته بالا ۵ دیقه هم بزنین شدیدا
ارد رو اضافه کنین و هم بزنین. و در یه سینی فر کاغذ روغنی چرب شده رو قرار داده و مواد رو توش بریزین و صاف کنین و در فر برایه ۸ دیقه یا وقتی که طلایی پررنگ شد بپزین.
بیرون بیارین تا سرد بشه کاغذ رو جدا کنین و به ۴ قسمت مساوی کرده رویه هر قسمت خامه زده شد با پودره قند و وانیل رو بمالین تا ۴ لایه رویهم قرار بگیره و لایه اخر رو هم خامه بزنین. یه روز بزارین تویه یخچال بمونه تا رطوبت خامه رو بهخودش بگیره تا فرداش اماده و خوشمزه در خدمت شماست.
برایه تزیین چن پیشنهاد:
روش پودرکاکایو یا نسکافه الک کنین
میوه تازه برش بدین قرار بدین
شکلات رو با پوست کن خراش بدین و بریزین رویه کیک.... خلاقیت بیشمار
ارد ۴/۳ پ ۳ صفر باشه
شکر ۴/۳ پ
بیکینگ پودر ۴/۳ ق چ
نمک یه کوچولو
تخم مرغ ۴ تا
وانیل ۱ق چ
فرو ۴۰۰ ف گرم کنین
میکسره برقیتون رو بردارین تویه یه کاسه تخم مرغ و بیکینگ پودر و وانیل و شکر رو رویه سرعته بالا ۵ دیقه هم بزنین شدیدا
ارد رو اضافه کنین و هم بزنین. و در یه سینی فر کاغذ روغنی چرب شده رو قرار داده و مواد رو توش بریزین و صاف کنین و در فر برایه ۸ دیقه یا وقتی که طلایی پررنگ شد بپزین.
بیرون بیارین تا سرد بشه کاغذ رو جدا کنین و به ۴ قسمت مساوی کرده رویه هر قسمت خامه زده شد با پودره قند و وانیل رو بمالین تا ۴ لایه رویهم قرار بگیره و لایه اخر رو هم خامه بزنین. یه روز بزارین تویه یخچال بمونه تا رطوبت خامه رو بهخودش بگیره تا فرداش اماده و خوشمزه در خدمت شماست.
برایه تزیین چن پیشنهاد:
روش پودرکاکایو یا نسکافه الک کنین
میوه تازه برش بدین قرار بدین
شکلات رو با پوست کن خراش بدین و بریزین رویه کیک.... خلاقیت بیشمار
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش کیک
دستور اصلی خمیر کیک
مواد لازم :
آرد
5 پيمانه
كره
1/2-1 پيمانه
تخم مرغ
4 عدد
بيكينگ پودر
2 قاشق چايخوري سرپر
شكر
1-1/3 پيمانه
نمك
1/8 قاشق چايخوري
شير
1 پيمانه
طرز تهيه :
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد . تمام مواد را آماده كنيد و كنار بگذاريد تا با حرارت اتاق تنظيم بشوند. زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا كنيد . ابتدا كره را با همزن برقي خوب بزنيد , شكر و زرده تخم مرغ را به آن اضافه كرده همزدن را ادامه دهيد تا بصورت كرم لطيف در آيد . آرد , بيكينگ پودر و نمك را مخلوط كنيد و كم كم همراه شير به كرم اضافه نمائيد . در آخر سفيده تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا سفت شود , سپس آن را به خمير اضافه كنيد . كف قالب گرد به قطر 25 سانتي متر را كاغذ روغني قرار داده روي كاغذ روغني را چب كنيد . خمير را در قالب بريزيد و به مدت 60 دقيقه در طبقه وسط فر بپزيد
مواد لازم :
آرد
5 پيمانه
كره
1/2-1 پيمانه
تخم مرغ
4 عدد
بيكينگ پودر
2 قاشق چايخوري سرپر
شكر
1-1/3 پيمانه
نمك
1/8 قاشق چايخوري
شير
1 پيمانه
طرز تهيه :
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد . تمام مواد را آماده كنيد و كنار بگذاريد تا با حرارت اتاق تنظيم بشوند. زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا كنيد . ابتدا كره را با همزن برقي خوب بزنيد , شكر و زرده تخم مرغ را به آن اضافه كرده همزدن را ادامه دهيد تا بصورت كرم لطيف در آيد . آرد , بيكينگ پودر و نمك را مخلوط كنيد و كم كم همراه شير به كرم اضافه نمائيد . در آخر سفيده تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا سفت شود , سپس آن را به خمير اضافه كنيد . كف قالب گرد به قطر 25 سانتي متر را كاغذ روغني قرار داده روي كاغذ روغني را چب كنيد . خمير را در قالب بريزيد و به مدت 60 دقيقه در طبقه وسط فر بپزيد
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش کیک
خمیر مورد استفاده در کیک ها
مواد لازم :
آرد
1/2 2پيمانه
شكر
1/2 پيمانه
كره
2/3 پيمانه و1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ
1 عدد
طرز تهيه :
آرد و شكر را روي ميز كار بريزيد و وسط آن را گود كنيد. كره را تكه تكه به همراه تخم مرغ وسط آرد و شكر ريخته مخلوط كنيدو سپس از طرف خارج به داخل مواد را با چاقو تيزي بزنيد . تا تمام مواد به تخم مرغ و كره آغشته شود . مجدداً با دستهاي خنك مواد را ورز دهيد تا به صورت خمير يكنواخت در آدي . خمير را به صورت گلوله اي در آورده آن را در فويل بپيچيد و حداقل 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد . سپس كف قالب گرد به قطر 25 سانتي متر را چرب نموده خمير رادر قالب پهن كنيد . در طبقه وسط فري كه با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم نموده ايد بمدت 15 الي 20 دقيقه قرار دهيد بعد از پخت و سرد شدن مي توانيد با پودر قند يا هر نوع كرم و ميوة دلخواه تزئيين كرده و سرو نمائيد.
مواد لازم :
آرد
1/2 2پيمانه
شكر
1/2 پيمانه
كره
2/3 پيمانه و1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ
1 عدد
طرز تهيه :
آرد و شكر را روي ميز كار بريزيد و وسط آن را گود كنيد. كره را تكه تكه به همراه تخم مرغ وسط آرد و شكر ريخته مخلوط كنيدو سپس از طرف خارج به داخل مواد را با چاقو تيزي بزنيد . تا تمام مواد به تخم مرغ و كره آغشته شود . مجدداً با دستهاي خنك مواد را ورز دهيد تا به صورت خمير يكنواخت در آدي . خمير را به صورت گلوله اي در آورده آن را در فويل بپيچيد و حداقل 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد . سپس كف قالب گرد به قطر 25 سانتي متر را چرب نموده خمير رادر قالب پهن كنيد . در طبقه وسط فري كه با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم نموده ايد بمدت 15 الي 20 دقيقه قرار دهيد بعد از پخت و سرد شدن مي توانيد با پودر قند يا هر نوع كرم و ميوة دلخواه تزئيين كرده و سرو نمائيد.
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش کیک
اه اینطوری خیلی تاپیکا زیاد میشن
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش کیک
جولین جون مرسی
sanaziii- مدير تالار دانشجو
- تعداد پستها : 395
امتياز كاربر : 909
تاريخ عضويت : 2009-10-31
جنسيت :
متولد : 1991-06-12
سن : 33
ساير موارد
نوع گوشي همراه: سوني اريكسون
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده:
رد: اموزش کیک
اسم این کیک هست:
کیک کارامل و گردو
مواد لازم :
بيكينگ پودر
2 قاشق سوپخوري
آب انگور
6 قاشق سوپخوري
آرد
60 گرم حدود 1/2 پيمانه
نمك
1/8 قاشق چايخوري
كره
1/3 پيمانه
بيسكويت
100 گرم
مغز گردو
200 گرم
شكر
2/3 پيمانه
تخم مرغ
8 عدد
طرز تهيه :
فر را روي درجه حرارت 350 درجه فارنهايت روشن كنيد . كره را ذوب كنيد و بگذاريد خنك شود . بيسكويتها را خرد كنيد و گردوها را آسياب كنيد . زرده و نيمي از شكر را با همزن برقي بزنيد تا به صورت كرم رنگ و سفيد در آيد . سفيدة تخم مرغ ها را با نمك بزنيد تا سفت شود . كم كم به آن باقيمانده شكر را اضافه نمائيد . سپس اين مواد را به زردة تخم مرغ افزوده , كره ذوب شده را نيز مخلوط كنيد. آرد و بيكينگ پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنيدو به تخم مرغ ها اضافه كرده سپس بيسكويتهاي خرد شده و گردوها را نيز افزوده و هم بزنيد . كف قالب گردي به قط 25 سانتي متر را با كاغذ روغني چرب شده بپوشانيد . خمير را داخل آن ريخته و در طبقه وسط فر به مدت 35 الي 45 دقييقه بپزيد . از فر بيرون آورده و بگذاريد بماند تا كاملاً سر شود . سپس آن را به 3 لايه تقسيم كنيد و هر لايه را به 2 قاشق سوپخوري آب انگور آغشته كنيد.
مواد لازم کرم کیک :
شكلات تخته اي رنده شده
مقداري
نشاسته
1/3 پيمانه
شير
3 پيمانه سرپر
مغز گردو
100 گرم
آب جوش
4 قاشق سوپخوري
شكر
1 پيمانه
كره
1/2-1 پيمانه
وانيل شكري
1/4 قاشق چايخوري
نمك
1/8 قاشق چايخوري
پودر قند
2/3 پيمانه
طرز تهيه کرم کیک :
ابتدا كارامل را درست كنيد . شكر را در يك ظرف در دماي ملايم ذوب كنيد گاهي ظرف را تكان دهيد تا شكر ها به رنگ قهوه اي روشن در آيد . از روي شعله برداشته فوراً آب جوش را اضافه نمائيد . 12 عدد از نيمه گردو را از داخل اين كارامل با چنگال عبور دهيد و به كارامل آغشته كنيد در يك سيني چرب شده بگذاريد تا سرد شود . باقي گردوها را خرد كنيد و در ظرفي بدون روغن تف دهيد سپس بگذاريد خنك شود. 6 قاشق از شير برداشته و نشاسته را در آن حل نمائيد . سپس باقي شير را با مقداري نمك و وانيل شكري به نشاسته اضافه كنيد و كمي روي حرارت ملايم آن را به هم بزنيد . سپس كارامل را به آن افزوده و مخلوط نمائيد از روي حرارت برداريد . كره را همراه با پودر قند با همزن برقي بزنيد تا به صورت كرم سفيد رنگ در آيد و سپس قاشق قاشق از مخلوط كارامل به آن اضافه نمائيد و با قاشق مخلوط نمائيد . به هر لايه از كيك از كرم آماده شده بزنيد . سه لايه را روي هم بچينيد , مقداري ازكرم را به كناره هاي كيك بماليد و در صورت دلخواه كناره هاي كيك را با گردوهاي تف داده شده تزئين كنيد . با باقيمانده كرم روي كيك را شكوفه بزنيد و روي شكوفه ها را از گردوهاي آغشته به كارامل بچينيد .
کیک کارامل و گردو
مواد لازم :
بيكينگ پودر
2 قاشق سوپخوري
آب انگور
6 قاشق سوپخوري
آرد
60 گرم حدود 1/2 پيمانه
نمك
1/8 قاشق چايخوري
كره
1/3 پيمانه
بيسكويت
100 گرم
مغز گردو
200 گرم
شكر
2/3 پيمانه
تخم مرغ
8 عدد
طرز تهيه :
فر را روي درجه حرارت 350 درجه فارنهايت روشن كنيد . كره را ذوب كنيد و بگذاريد خنك شود . بيسكويتها را خرد كنيد و گردوها را آسياب كنيد . زرده و نيمي از شكر را با همزن برقي بزنيد تا به صورت كرم رنگ و سفيد در آيد . سفيدة تخم مرغ ها را با نمك بزنيد تا سفت شود . كم كم به آن باقيمانده شكر را اضافه نمائيد . سپس اين مواد را به زردة تخم مرغ افزوده , كره ذوب شده را نيز مخلوط كنيد. آرد و بيكينگ پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنيدو به تخم مرغ ها اضافه كرده سپس بيسكويتهاي خرد شده و گردوها را نيز افزوده و هم بزنيد . كف قالب گردي به قط 25 سانتي متر را با كاغذ روغني چرب شده بپوشانيد . خمير را داخل آن ريخته و در طبقه وسط فر به مدت 35 الي 45 دقييقه بپزيد . از فر بيرون آورده و بگذاريد بماند تا كاملاً سر شود . سپس آن را به 3 لايه تقسيم كنيد و هر لايه را به 2 قاشق سوپخوري آب انگور آغشته كنيد.
مواد لازم کرم کیک :
شكلات تخته اي رنده شده
مقداري
نشاسته
1/3 پيمانه
شير
3 پيمانه سرپر
مغز گردو
100 گرم
آب جوش
4 قاشق سوپخوري
شكر
1 پيمانه
كره
1/2-1 پيمانه
وانيل شكري
1/4 قاشق چايخوري
نمك
1/8 قاشق چايخوري
پودر قند
2/3 پيمانه
طرز تهيه کرم کیک :
ابتدا كارامل را درست كنيد . شكر را در يك ظرف در دماي ملايم ذوب كنيد گاهي ظرف را تكان دهيد تا شكر ها به رنگ قهوه اي روشن در آيد . از روي شعله برداشته فوراً آب جوش را اضافه نمائيد . 12 عدد از نيمه گردو را از داخل اين كارامل با چنگال عبور دهيد و به كارامل آغشته كنيد در يك سيني چرب شده بگذاريد تا سرد شود . باقي گردوها را خرد كنيد و در ظرفي بدون روغن تف دهيد سپس بگذاريد خنك شود. 6 قاشق از شير برداشته و نشاسته را در آن حل نمائيد . سپس باقي شير را با مقداري نمك و وانيل شكري به نشاسته اضافه كنيد و كمي روي حرارت ملايم آن را به هم بزنيد . سپس كارامل را به آن افزوده و مخلوط نمائيد از روي حرارت برداريد . كره را همراه با پودر قند با همزن برقي بزنيد تا به صورت كرم سفيد رنگ در آيد و سپس قاشق قاشق از مخلوط كارامل به آن اضافه نمائيد و با قاشق مخلوط نمائيد . به هر لايه از كيك از كرم آماده شده بزنيد . سه لايه را روي هم بچينيد , مقداري ازكرم را به كناره هاي كيك بماليد و در صورت دلخواه كناره هاي كيك را با گردوهاي تف داده شده تزئين كنيد . با باقيمانده كرم روي كيك را شكوفه بزنيد و روي شكوفه ها را از گردوهاي آغشته به كارامل بچينيد .
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش کیک
کیک گردویی
مواد لازم :
شير
1 پيمانه
بيكينگ پودر
1/2-2 قاشق چايخوري
آرد الك شده
1/4-2 پيمانه
وانيل شكري يا رنده پوست پرتقال
قاشق چايخوري
تخم مرغ
6 عدد
كره
1 پيمانه
شكر
2/3-1 پيمانه
گردوي خرد شده
1/2 پيمانه
طرز تهيه :
قر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نماييد . شكر و كره را با همزن برقي بزنيد تا سفيد رنگ شوند . زرده و سفيدة تخم مرغ را جدا كرده . زرده هاي تخم مرغ را با فاصله به كره و شكر اضافه نمائيد و مخلوط كنيد . وانيل شكري يا اسانس مورد نظر را هم اضافه نمائيد با همن بزنيد تا كرم رنگ شود . آرد و بيكينگ پودر را الك كرده به همراه شير به تدريج به مايه فوق الذكر اضافه نمائيد. سفيده را با همزن برقي بزنيد تا حدي كه سفت شده و جاي پره هاي همزن روي آن بماند ووقتي ظرف را بر مي گردانيد از ظرف نريزد . سفيده را نيز به مايه فوقا الذكر اضافه نموده و به آرامي با ليسك مخلوط كنيد , سپس گردو خرد شده را به مايه اضافه كنيد و مخلوط نمائيد . يك قالب چهار گوش مربع شكل را انتخاب نموده كف آن را با كاغذ روغني بپوشانيد , كاغذ روغني را با روغن مايع چرب كنيد مايه آماده را در قالب بريزيد سپس در طبقه وسط فر به مدت 40 الي 45 دقيقه قرار دهيد تا پخته شود . از فر بيرون آورده , كيك را بعد از خنك شدن با رويه مرنگ تزئين كنيد .
مواد لازم برای مرنگ :
خلال بادام
1/3 پيمانه
وانيل شكري
1/4 قاشق چايخوري
سفيدة تخم مرغ
3 عدد
شكر
1/3 پيمانه
كرم تارتار
1/4 قاشق چايخوري
طرز تهيه مرنگ برای کیک گردویی :
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد . سفيدة تخم مرغ و كرم تار تار را با همزن برقي بزنيد تا كف كند . سپس شكر را به تدريج اضافه كرده و خوب به هم مي زنيم تا سفيده كاملاً سفت شود . بطوريكه جاي پره هاي همزن روي سفيده محو نشود و وقتي ظرف را بر مي گردانيم سفيدة تخم مرغ از ظرف نريزد . در آخر وانيل شكري را اضافه نموده چند دور مخلوط مي كنيم سپس با مرنگ آماده روي كيك گردويي را تزئين مي كنيم و روي آن خلال بادام پاشيده كيك را در طبقه وسط فر قرار داده مدت 15 دقيقه بماند .
مواد لازم :
شير
1 پيمانه
بيكينگ پودر
1/2-2 قاشق چايخوري
آرد الك شده
1/4-2 پيمانه
وانيل شكري يا رنده پوست پرتقال
قاشق چايخوري
تخم مرغ
6 عدد
كره
1 پيمانه
شكر
2/3-1 پيمانه
گردوي خرد شده
1/2 پيمانه
طرز تهيه :
قر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نماييد . شكر و كره را با همزن برقي بزنيد تا سفيد رنگ شوند . زرده و سفيدة تخم مرغ را جدا كرده . زرده هاي تخم مرغ را با فاصله به كره و شكر اضافه نمائيد و مخلوط كنيد . وانيل شكري يا اسانس مورد نظر را هم اضافه نمائيد با همن بزنيد تا كرم رنگ شود . آرد و بيكينگ پودر را الك كرده به همراه شير به تدريج به مايه فوق الذكر اضافه نمائيد. سفيده را با همزن برقي بزنيد تا حدي كه سفت شده و جاي پره هاي همزن روي آن بماند ووقتي ظرف را بر مي گردانيد از ظرف نريزد . سفيده را نيز به مايه فوقا الذكر اضافه نموده و به آرامي با ليسك مخلوط كنيد , سپس گردو خرد شده را به مايه اضافه كنيد و مخلوط نمائيد . يك قالب چهار گوش مربع شكل را انتخاب نموده كف آن را با كاغذ روغني بپوشانيد , كاغذ روغني را با روغن مايع چرب كنيد مايه آماده را در قالب بريزيد سپس در طبقه وسط فر به مدت 40 الي 45 دقيقه قرار دهيد تا پخته شود . از فر بيرون آورده , كيك را بعد از خنك شدن با رويه مرنگ تزئين كنيد .
مواد لازم برای مرنگ :
خلال بادام
1/3 پيمانه
وانيل شكري
1/4 قاشق چايخوري
سفيدة تخم مرغ
3 عدد
شكر
1/3 پيمانه
كرم تارتار
1/4 قاشق چايخوري
طرز تهيه مرنگ برای کیک گردویی :
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد . سفيدة تخم مرغ و كرم تار تار را با همزن برقي بزنيد تا كف كند . سپس شكر را به تدريج اضافه كرده و خوب به هم مي زنيم تا سفيده كاملاً سفت شود . بطوريكه جاي پره هاي همزن روي سفيده محو نشود و وقتي ظرف را بر مي گردانيم سفيدة تخم مرغ از ظرف نريزد . در آخر وانيل شكري را اضافه نموده چند دور مخلوط مي كنيم سپس با مرنگ آماده روي كيك گردويي را تزئين مي كنيم و روي آن خلال بادام پاشيده كيك را در طبقه وسط فر قرار داده مدت 15 دقيقه بماند .
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش کیک
بابا اين همه كه اشپزي يادتون ميدن خدايش روي اشپزخونه خودنتون رو مي بينيد؟
فقط علاقه خالي واسه افش
هههه
فقط علاقه خالي واسه افش
هههه
mohamad- .
- تعداد پستها : 236
امتياز كاربر : 382
تاريخ عضويت : 2009-11-28
جنسيت :
متولد : 1982-12-29
سن : 41
شهر : تبریز
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:
رد: اموزش کیک
اصلا تو بگو نیمرو بلدی ؟
منم میگم دو بار سوزوندم
منم میگم دو بار سوزوندم
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
mohamad- .
- تعداد پستها : 236
امتياز كاربر : 382
تاريخ عضويت : 2009-11-28
جنسيت :
متولد : 1982-12-29
سن : 41
شهر : تبریز
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:
رد: اموزش کیک
کیک هویچ و گردو
مواد
لازم :
طرز
تهيه :
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد .
كره و شكر را
با همزن برقي بزنيد تا بصورت كرم
در آيد , تخم مرغ ها را يكي يكي
اضافه نموده و بعد از هر تخم مرغ
يك دقيقه با همزن بزنيد . بعد
وانيل شكري ار اضافه كنيدو ماست
شل را به تدريج اضافه نموده بعد
مواد خشك را با يكديگر مخلوط
نمائيد و خيلي آرام به هم بزنيد
در حدي كه مواد مخلوط شود .بعد
گردو و هويج رنده شده را به مايه
اضافه كنيد . كف قالب گرد به قطر
30 سانتي متر را چب كنيد كمي آرد
بپاشيد مايه كيك را در قالب ريخته
, سپس قالب را در طبقه وسط و به
مدت 45 دقيقه قرار دهيد .
مواد
لازم :
| 1/4 قاشق چايخوري | |
| 1 پيمانه سرخاي | |
| 1/2-1 پيمانه | |
| 3 عدد | |
| 1 پيمانه سرخالي | |
| 1/2-2 پيمانه | |
| 1/2 قاشق چايخوري | |
| 1/4-1 قاشق چايخوري | |
| 1/2 قاشق چايخوري | |
| 1/8 قاشق چايخوري | |
| 1/3 پيمانه | |
| 1 پيمانه |
طرز
تهيه :
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد .
كره و شكر را
با همزن برقي بزنيد تا بصورت كرم
در آيد , تخم مرغ ها را يكي يكي
اضافه نموده و بعد از هر تخم مرغ
يك دقيقه با همزن بزنيد . بعد
وانيل شكري ار اضافه كنيدو ماست
شل را به تدريج اضافه نموده بعد
مواد خشك را با يكديگر مخلوط
نمائيد و خيلي آرام به هم بزنيد
در حدي كه مواد مخلوط شود .بعد
گردو و هويج رنده شده را به مايه
اضافه كنيد . كف قالب گرد به قطر
30 سانتي متر را چب كنيد كمي آرد
بپاشيد مايه كيك را در قالب ريخته
, سپس قالب را در طبقه وسط و به
مدت 45 دقيقه قرار دهيد .
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش کیک
مافین گردویی
مواد
لازم :
طرز
تهيه :
فر را روي حرارت 400 درجه فارنهايت گرم كنيد . مواد
خشك (آرد ,
شكر , بيكينگ پودر , وانيل شكري ,
نمك ) را الك نموده در يك كاسه
بزرگ بريزيد . شير و روغن مايع و
تخم مرغ را با هم مخلوط كنيد و
وسط مواد خشك را گود نموده ,
مايعات را در آن بريزيد و به دقت
و به آرامي با يكديگر مخلوط كنيد
. در آخر گردو را نيز اضافه نموده
قالب هاي مافين را چرب نموده و
كمي آرد بپاشيد , هر قالب را
مايه بريزيد .ظرف هاي مافين را در
سيني چيده و در طبقه وسط فر به
مدت 15 الي 20 دقيقه قرار دهيد تا
پخته شود , از فر بيرون آورده
بگذاريد سرد شود سپس از قالب ها
بيرون بياوريد و سرو نمائيد .
مواد
لازم :
| 1/3 پيمانه | |
| 3/4-1 پيمانه | |
| 2/3 پيمانه | |
| 1عدد | |
| 1/2-2 قاشق چايخوري | |
| 1/4 قاشق چايخوري | |
| 3/4 پيمانه | |
| 1/8 قاشق چايخوري | |
| 1/3 پيمانه |
طرز
تهيه :
فر را روي حرارت 400 درجه فارنهايت گرم كنيد . مواد
خشك (آرد ,
شكر , بيكينگ پودر , وانيل شكري ,
نمك ) را الك نموده در يك كاسه
بزرگ بريزيد . شير و روغن مايع و
تخم مرغ را با هم مخلوط كنيد و
وسط مواد خشك را گود نموده ,
مايعات را در آن بريزيد و به دقت
و به آرامي با يكديگر مخلوط كنيد
. در آخر گردو را نيز اضافه نموده
قالب هاي مافين را چرب نموده و
كمي آرد بپاشيد , هر قالب را
مايه بريزيد .ظرف هاي مافين را در
سيني چيده و در طبقه وسط فر به
مدت 15 الي 20 دقيقه قرار دهيد تا
پخته شود , از فر بيرون آورده
بگذاريد سرد شود سپس از قالب ها
بيرون بياوريد و سرو نمائيد .
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش کیک
کیک شیفون
مواد
خمیر کیک :
طرز
تهيه :
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده ,
آرد را الك
نموده به همراه شكر , بيكينگ پودر
ورنده پوست پرتقال و وانيل شكري
در يك ظرف بزرگ ريخته , وسط آن را
گود كرده , روغن مايع و زردة تخم
مرغ و آب را در وسط ظرف ريخته و
كاملاص مواد را مخلوط كنيد .
سفيده هاي تخم مرغ را با كرم تار
تار با همزن برقي زده تا زمانيكه
جاي پره هاي همزن روي آن محو نشود
و هنگاميكه ظرف را بر مي گردانيد
نريزد , سپس سفيده را داخل مايه
اصلي كرده و با قاشق چوبي يا ليسك
با حركت دوراني آن را زير و رو
كنيد و مخلوط نمائيد تا يك دست
شود . ته قالب پنج پر يا گرد به
قطر 25 سانتي متر را كاغذ روغني
انداخته و روي كاغذ را چرب كنيد و
مايه كيك را در قالب ريخته در
پنجره وسط فر قرار دهيد و بگذاريد
به مدت يك ساعت وده دقيقه بماند .
سپس كيك را از فر بيرون آورده و
بعد از سرد شدن آن را تزئين كنيد
.
مواد
خمیر کیک :
| 1/2 قاشق چايخوري | |
| 8 عدد | |
| 3/4 پيمانه | |
| 5 عدد | |
| 1/2 پيمانه | |
| 1/4 قاشق چايخوري | |
| 2 قاشق سوپخوري | |
| 3 قاشق چايخوري | |
| 1/4-2 پيمانه | |
| 1/3-1 پيمانه |
طرز
تهيه :
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده ,
آرد را الك
نموده به همراه شكر , بيكينگ پودر
ورنده پوست پرتقال و وانيل شكري
در يك ظرف بزرگ ريخته , وسط آن را
گود كرده , روغن مايع و زردة تخم
مرغ و آب را در وسط ظرف ريخته و
كاملاص مواد را مخلوط كنيد .
سفيده هاي تخم مرغ را با كرم تار
تار با همزن برقي زده تا زمانيكه
جاي پره هاي همزن روي آن محو نشود
و هنگاميكه ظرف را بر مي گردانيد
نريزد , سپس سفيده را داخل مايه
اصلي كرده و با قاشق چوبي يا ليسك
با حركت دوراني آن را زير و رو
كنيد و مخلوط نمائيد تا يك دست
شود . ته قالب پنج پر يا گرد به
قطر 25 سانتي متر را كاغذ روغني
انداخته و روي كاغذ را چرب كنيد و
مايه كيك را در قالب ريخته در
پنجره وسط فر قرار دهيد و بگذاريد
به مدت يك ساعت وده دقيقه بماند .
سپس كيك را از فر بيرون آورده و
بعد از سرد شدن آن را تزئين كنيد
.
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش کیک
کیک یزدی
مواد
خمیر کیک :
طرز
تهيه :
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده ,
تخم مرغ ها را
با همزن برقي خوب بزنيد تا پف كند
. سپس شكر را اضافه نمائيد و
بزنيد تا حجم آن دو برابر شود و
بيكينگ پودر , جوش شيرين و نمك
ميوه را اضافه نموده روغن آب كرده
را داخل تخم مرغ ها نموده و هم
بزنيد . آرد , هل , شير و شربت
قوام آمده را كم كم داخل نمائيد و
مخلوط نموده توجه داشته باشيد كه
تمام مايه را بايد خيلي آرام با
قاشق چوبي يا ليسك به هم زد تا پف
آن نخوابد سپس كف و ديوارة
قالبهاي كوچك را چرب نموده و كمي
آرد بپاشيد , يا كاغذ مخصوص كيك
را در آن گذاشته و روي آن را چرب
نموده وبه اندازه 3/2 ظرفيت قالب
با قاشق با قاشق سوپخوري مايه كيك
را در آن بريزيد يا مايه را در
قيف ريخته و به وسيلة قيف داخل
قالب بريزيد و روي آن ها را پودر
پسته ريخته و سپس قالب ها را در
سيني چيده و در طبقه وسط فر به
مدت 20 دقيقه مي گذاريم بماند تا
پخته شود .
مواد
خمیر کیک :
| 1 قاشق سوپخوري | |
| به مقدار لازم | |
| 1/8 قاشق چايخوري | |
| 1 قاشق چايخوري | |
| 1 قاشق چايخوري | |
| 1 پيمانه | |
| 4 عدد | |
| ||
| 2/3 پيمانه | |
| 1/4 قاشق چايخوري | |
| 1/2-2 پيمانه | |
| 2/3 پيمانه |
طرز
تهيه :
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده ,
تخم مرغ ها را
با همزن برقي خوب بزنيد تا پف كند
. سپس شكر را اضافه نمائيد و
بزنيد تا حجم آن دو برابر شود و
بيكينگ پودر , جوش شيرين و نمك
ميوه را اضافه نموده روغن آب كرده
را داخل تخم مرغ ها نموده و هم
بزنيد . آرد , هل , شير و شربت
قوام آمده را كم كم داخل نمائيد و
مخلوط نموده توجه داشته باشيد كه
تمام مايه را بايد خيلي آرام با
قاشق چوبي يا ليسك به هم زد تا پف
آن نخوابد سپس كف و ديوارة
قالبهاي كوچك را چرب نموده و كمي
آرد بپاشيد , يا كاغذ مخصوص كيك
را در آن گذاشته و روي آن را چرب
نموده وبه اندازه 3/2 ظرفيت قالب
با قاشق با قاشق سوپخوري مايه كيك
را در آن بريزيد يا مايه را در
قيف ريخته و به وسيلة قيف داخل
قالب بريزيد و روي آن ها را پودر
پسته ريخته و سپس قالب ها را در
سيني چيده و در طبقه وسط فر به
مدت 20 دقيقه مي گذاريم بماند تا
پخته شود .
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش کیک
کیک پولکی
مواد
خمیر کیک :
طرز
تهيه :
از مواد لازم خمير كيك در بالا طبق دستور اصلي خمير
كيك صفحة 7
خمير را آماده كنيد . با اين
تفاوت كه به جاي نمك از وانيل
شكري استفاده كنيد . فر را روي
حرارت 400 درجه فارنهايت روشن
نموده خمير را بر روي سيني مخصوص
فر كه چرب شده و دور تا دور آن را
كاغذ آلومينيوم گرفته ايد پخش
كنيد
مواد
لازم
رویه کیک :
طرز
تهيه
کرم کیک :
كره , شكر , شير, اسانس ليمو و دارچين را با هم
مخلوط كنيد , و
روي حرارت قرار دهيد تا شكر حل
شود , سپس بادام پرك شده را اضافه
نمائيد . از روي حرارت برداشته و
روي كيك بريزيد . 10 دقيقه ديگر
در فر قرار دهيد تا بپزد .
اگر اين كيك را گرم سرو كنيد , خيلي لذيذتر خواهد
بود .
مواد
خمیر کیک :
| 1 پيمانه سرخالي | |
| 2 قاشق چايخوري سر پر | |
| 5 پيمانه | |
| 2 پيمانه | |
| 6 عدد | |
| 1/4 قاشق چايخوري |
طرز
تهيه :
از مواد لازم خمير كيك در بالا طبق دستور اصلي خمير
كيك صفحة 7
خمير را آماده كنيد . با اين
تفاوت كه به جاي نمك از وانيل
شكري استفاده كنيد . فر را روي
حرارت 400 درجه فارنهايت روشن
نموده خمير را بر روي سيني مخصوص
فر كه چرب شده و دور تا دور آن را
كاغذ آلومينيوم گرفته ايد پخش
كنيد
مواد
لازم
رویه کیک :
| 1/2 قاشق چايخوري | |
| 150 گرم | |
| 1/2-1 پيمانه | |
| 1 پيمانه | |
| 1 پيمانه |
طرز
تهيه
کرم کیک :
كره , شكر , شير, اسانس ليمو و دارچين را با هم
مخلوط كنيد , و
روي حرارت قرار دهيد تا شكر حل
شود , سپس بادام پرك شده را اضافه
نمائيد . از روي حرارت برداشته و
روي كيك بريزيد . 10 دقيقه ديگر
در فر قرار دهيد تا بپزد .
اگر اين كيك را گرم سرو كنيد , خيلي لذيذتر خواهد
بود .
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد