جوان ايراني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بيف استروگانف

اذهب الى الأسفل

بيف استروگانف Empty بيف استروگانف

پست من طرف mana 2010-02-20, 03:36

مواد لازم :
گوشت مغزران گوساله يا راسته پاک کرده :: يک کيلو
روغن يا کره :: صد گرم
پياز متوسط :: 3 تا 4 عدد
آرد :: يک قاشق سوپخوري
خامه :: 150 گرم
سيب زميني پشندي :: يک کيلو و نيم
نمک و فلفل :: به مقدار کافي
سس سفيد :: نيم پيمانه
طرز تهيه :
پياز را خلال و در روغن سرخ مي کنيم تا طلائي شود . گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال مي کنيم و مي شوئيم و داخل پياز مي ريزيم د حرارت را ملايم مي کنيم و در ظرف را مي گذاريم تا آب گوشت کاملا کشيده شود . سپس دو ليوان آب در ظرف ريخته و مي گذاريم گوشت بپزد و آب گوشت تمام شود . بعد آرد را داخل گوشت مي ريزيم و کمي نمک و فلفل مي زنيم و بهم مي زنيم بعد نصف ليوان آب اضافه مي کنيم و مي گذاريم دو سه جوش بزند تا سس آن غليظ شود . سيب زميني ها را به نازکي يک چوب کبريت خلال کرده و در روغن فراوان سرخ مي کنيم . گوشت را در ديس مي ريزيم . خامه و سس سفيد را روي گوشت مي دهيم . سيب زميني آماده شده را اطراف گوشت مي ريزيم
mana
mana
مدير تالار ايران شناسي
مدير تالار ايران شناسي

تعداد پستها : 337

امتياز كاربر : 806

تاريخ عضويت : 2010-02-17

جنسيت : انثى

متولد : 1986-09-29

سن : 38


ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا نوكيا
حالت من: سپاسگذار سپاسگذار
جوايز اخذ شده:

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه


 
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد