بيف استروگانف
صفحه 1 از 1
بيف استروگانف
مواد لازم :
گوشت مغزران گوساله يا راسته پاک کرده :: يک کيلو
روغن يا کره :: صد گرم
پياز متوسط :: 3 تا 4 عدد
آرد :: يک قاشق سوپخوري
خامه :: 150 گرم
سيب زميني پشندي :: يک کيلو و نيم
نمک و فلفل :: به مقدار کافي
سس سفيد :: نيم پيمانه
طرز تهيه :
پياز را خلال و در روغن سرخ مي کنيم تا طلائي شود . گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال مي کنيم و مي شوئيم و داخل پياز مي ريزيم د حرارت را ملايم مي کنيم و در ظرف را مي گذاريم تا آب گوشت کاملا کشيده شود . سپس دو ليوان آب در ظرف ريخته و مي گذاريم گوشت بپزد و آب گوشت تمام شود . بعد آرد را داخل گوشت مي ريزيم و کمي نمک و فلفل مي زنيم و بهم مي زنيم بعد نصف ليوان آب اضافه مي کنيم و مي گذاريم دو سه جوش بزند تا سس آن غليظ شود . سيب زميني ها را به نازکي يک چوب کبريت خلال کرده و در روغن فراوان سرخ مي کنيم . گوشت را در ديس مي ريزيم . خامه و سس سفيد را روي گوشت مي دهيم . سيب زميني آماده شده را اطراف گوشت مي ريزيم
گوشت مغزران گوساله يا راسته پاک کرده :: يک کيلو
روغن يا کره :: صد گرم
پياز متوسط :: 3 تا 4 عدد
آرد :: يک قاشق سوپخوري
خامه :: 150 گرم
سيب زميني پشندي :: يک کيلو و نيم
نمک و فلفل :: به مقدار کافي
سس سفيد :: نيم پيمانه
طرز تهيه :
پياز را خلال و در روغن سرخ مي کنيم تا طلائي شود . گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال مي کنيم و مي شوئيم و داخل پياز مي ريزيم د حرارت را ملايم مي کنيم و در ظرف را مي گذاريم تا آب گوشت کاملا کشيده شود . سپس دو ليوان آب در ظرف ريخته و مي گذاريم گوشت بپزد و آب گوشت تمام شود . بعد آرد را داخل گوشت مي ريزيم و کمي نمک و فلفل مي زنيم و بهم مي زنيم بعد نصف ليوان آب اضافه مي کنيم و مي گذاريم دو سه جوش بزند تا سس آن غليظ شود . سيب زميني ها را به نازکي يک چوب کبريت خلال کرده و در روغن فراوان سرخ مي کنيم . گوشت را در ديس مي ريزيم . خامه و سس سفيد را روي گوشت مي دهيم . سيب زميني آماده شده را اطراف گوشت مي ريزيم
mana- مدير تالار ايران شناسي
- تعداد پستها : 337
امتياز كاربر : 806
تاريخ عضويت : 2010-02-17
جنسيت :
متولد : 1986-09-29
سن : 38
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: سپاسگذار
جوايز اخذ شده:
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد