نکات کلیدی برای رسیدن به تفاهم در زندگی مشترک
4 مشترك
صفحه 1 از 1
نکات کلیدی برای رسیدن به تفاهم در زندگی مشترک
- در هنگام گفتگو با همسرمان، با نهایت دقت به مطالب وی گوش فرا داده و آن گونه عمل نماییم که گویی جز به وی و سخنانش، به موضوع دیگری توجه نداریم و از انجام هر عملی که مغایر با حالت توجه باشد، خودداری میکنیم.
این کیفیت، در تکنیکهای مشاوره، به هنر خوب شنیدن موسوم است؛ حالتی که بیانگر پذیرش طرف مقابل و مطالب وی است و کاربرد فراوانی در مشاوره دارد.
2- با مطالعه در حالات و روحیات همسر خود، فهرستی از علائق و تمایلات وی، به دست میآوریم و نسبت به آنها خود را متعهد و ملزم میدانیم. تامین علائق اصولی همسر، و نقطه شروع سخن را بر یکی از علائق وی متکی نمودن و به ویژه در مورد تمایلاتش به گفتگو نشستن، راه را برای رشد تفاهم، هموار و تسهیل خواهد نمود ارد بزرگ می گوید : اگر شناخت زن و مرد نسبت به ویژگی های درونی و بیرونی یکدیگر بیشتر گردد کمتر دچار گسست می شوند .
3- از مقایسه او با دیگران به شدت بپرهیزیم. این رفتار، به رابطه حسنه آسیب وارد میکند. همسرمان انسانی است منحصر به فرد و دارای ویژگیهای شخصیتی اعم از مثبت و منفی که قابل مقایسه با هیچ فرد دیگری نیست. از این رو، در مواقع ضروری، میتوان او را با خودش (گذشته او) مقایسه نمود و میزان پیشرفت اخلاقی و معنوی و فکریاش را مورد تقدیر قرار داد. این عمل بر درجه تفاهم زوجین خواهد افزود.
4- نحوه برقراری ارتباط کلامی نیز از عواملی است که در ایجاد تفاهم، نقشی تعیینکننده دارد. همسرانی که میدانند از چه عبارات و کلماتی برای بیان مقصود استفاده کنند، به خوبی مسیر حرکت خویش را در زندگی هموار مینمایند. هر واژه یا کلمه دارای نوعی بار روانی و عاطفی است و تاثیرات مسلمی را بر شنونده بر جای میگذارد. یک ارتباط کلامی موفق، رابطهای است که هیچ یک از طرفین از کلمات تحریکآمیز و موهن، استفاده نمیکنند.
زبان ملایم و نرم و برخوردار از احترام، حق مطلب را به خوبی ادا میکند و اعتماد و اطمینان در طرف مقابل میآفریند و بر عکس، زبان تند و زننده و تحریکآمیز، برای هیچ ارتباطی مفید نیست، حتی اگر گوینده بر حق باشد.
5- در مناسبات با همسر، صداقت همچون پل ارتباطی موثر، موجب میشود که زن و شوهر، میل و رغبت وافر و کاملی برای صحبت با یکدیگر پیدا کنند و از این طریق بر رشد شخصیت خود و همسرشان بیفزایند.
لازم است برای نیل به تفاهم، صداقت را از انگیزهها و نیات درونی، آغاز نموده، به جریان گفتگوها و مناسبت، منتقل نمود. زیرا رستگاری در راستی است. در واقع زن و شوهر زمانی به کاخ سعادت زندگی دست مییابند که پایههای آن را بر صداقت و درستی، پیریزی نمایند.
این کیفیت، در تکنیکهای مشاوره، به هنر خوب شنیدن موسوم است؛ حالتی که بیانگر پذیرش طرف مقابل و مطالب وی است و کاربرد فراوانی در مشاوره دارد.
2- با مطالعه در حالات و روحیات همسر خود، فهرستی از علائق و تمایلات وی، به دست میآوریم و نسبت به آنها خود را متعهد و ملزم میدانیم. تامین علائق اصولی همسر، و نقطه شروع سخن را بر یکی از علائق وی متکی نمودن و به ویژه در مورد تمایلاتش به گفتگو نشستن، راه را برای رشد تفاهم، هموار و تسهیل خواهد نمود ارد بزرگ می گوید : اگر شناخت زن و مرد نسبت به ویژگی های درونی و بیرونی یکدیگر بیشتر گردد کمتر دچار گسست می شوند .
3- از مقایسه او با دیگران به شدت بپرهیزیم. این رفتار، به رابطه حسنه آسیب وارد میکند. همسرمان انسانی است منحصر به فرد و دارای ویژگیهای شخصیتی اعم از مثبت و منفی که قابل مقایسه با هیچ فرد دیگری نیست. از این رو، در مواقع ضروری، میتوان او را با خودش (گذشته او) مقایسه نمود و میزان پیشرفت اخلاقی و معنوی و فکریاش را مورد تقدیر قرار داد. این عمل بر درجه تفاهم زوجین خواهد افزود.
4- نحوه برقراری ارتباط کلامی نیز از عواملی است که در ایجاد تفاهم، نقشی تعیینکننده دارد. همسرانی که میدانند از چه عبارات و کلماتی برای بیان مقصود استفاده کنند، به خوبی مسیر حرکت خویش را در زندگی هموار مینمایند. هر واژه یا کلمه دارای نوعی بار روانی و عاطفی است و تاثیرات مسلمی را بر شنونده بر جای میگذارد. یک ارتباط کلامی موفق، رابطهای است که هیچ یک از طرفین از کلمات تحریکآمیز و موهن، استفاده نمیکنند.
زبان ملایم و نرم و برخوردار از احترام، حق مطلب را به خوبی ادا میکند و اعتماد و اطمینان در طرف مقابل میآفریند و بر عکس، زبان تند و زننده و تحریکآمیز، برای هیچ ارتباطی مفید نیست، حتی اگر گوینده بر حق باشد.
5- در مناسبات با همسر، صداقت همچون پل ارتباطی موثر، موجب میشود که زن و شوهر، میل و رغبت وافر و کاملی برای صحبت با یکدیگر پیدا کنند و از این طریق بر رشد شخصیت خود و همسرشان بیفزایند.
لازم است برای نیل به تفاهم، صداقت را از انگیزهها و نیات درونی، آغاز نموده، به جریان گفتگوها و مناسبت، منتقل نمود. زیرا رستگاری در راستی است. در واقع زن و شوهر زمانی به کاخ سعادت زندگی دست مییابند که پایههای آن را بر صداقت و درستی، پیریزی نمایند.
میترا- بازرس
- تعداد پستها : 1173
امتياز كاربر : 3049
تاريخ عضويت : 2009-12-21
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: مهربون
جوايز اخذ شده: بهترين كاربر
رد: نکات کلیدی برای رسیدن به تفاهم در زندگی مشترک
درمورد بند 3 بايد بيشتر روش بحث بشه چون زوج ها جوان ناخاسته هسرشونو با ديگران مقايسه ميكنن و شايد اصلا هدف خاصي نداشته باشن يا شايد ميخوان به رشد هسرشون كمك كنن ولي نميدونن چه طور!!!
و بند4 به نظر من هيچي مثل يه زبان نرم و خوش باعث محكم شدن روابط زوجين نميشه
من به عنوان يه دختر اينو ميگم مردها اصولا خيلي به محبت كلامي احتياج دارن (اين به اين معني نيست كه زن ها احتياج ندارن)وبايد اين محبت از طرف همسرشون تامين بشه
ميترا جان خيلي خوب و آموزنده بود ممنون
و بند4 به نظر من هيچي مثل يه زبان نرم و خوش باعث محكم شدن روابط زوجين نميشه
من به عنوان يه دختر اينو ميگم مردها اصولا خيلي به محبت كلامي احتياج دارن (اين به اين معني نيست كه زن ها احتياج ندارن)وبايد اين محبت از طرف همسرشون تامين بشه
ميترا جان خيلي خوب و آموزنده بود ممنون
ممنونم ریحانه جان
ولی به نظر من خانمها بیشتربه محبت کلامی احتیاج دارن تا اقایون
در هر صورت تفاهم و زبون نرم واحترام متقابل زندگیها رو مستحکم تر میکنه
ولی به نظر من خانمها بیشتربه محبت کلامی احتیاج دارن تا اقایون
در هر صورت تفاهم و زبون نرم واحترام متقابل زندگیها رو مستحکم تر میکنه
میترا- بازرس
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
درسته ميترا جان
توي فاميل يه زوج خوشبخت هست
كه خيلي با هم روابط خوبي دارن آدم بهشون حسوديش ميشه
خوب كه توي رفتارشون دقيق شدم ديدم
زنه اول هر حرفش عزيزم - جونم - مهربون- همسرمن-بهترينم .....از اين حرفا مياره
در مقابل پسره توي جواب به زنش حرفاي قشنگي ميزنه مثل
شاهزاده ي من- عروسك قشنگم- يا همسر بينظير....
و حرفاي قشنگي كه بهم ميزنن خيلي اين
حرفا توي روابط تاثير ميذاره بيشتر روي آقايون
توي فاميل يه زوج خوشبخت هست
كه خيلي با هم روابط خوبي دارن آدم بهشون حسوديش ميشه
خوب كه توي رفتارشون دقيق شدم ديدم
زنه اول هر حرفش عزيزم - جونم - مهربون- همسرمن-بهترينم .....از اين حرفا مياره
در مقابل پسره توي جواب به زنش حرفاي قشنگي ميزنه مثل
شاهزاده ي من- عروسك قشنگم- يا همسر بينظير....
و حرفاي قشنگي كه بهم ميزنن خيلي اين
حرفا توي روابط تاثير ميذاره بيشتر روي آقايون
ریحانه جون گاهی وقتها هم سنگ سنگین برداشتن علامت نزدنه
ما هم تو فامیل از این جور ادمها داشتیم البته به طلاق نرسید
ولی زندگیه وحشتناکی دارن
هر چیزی حد اعتدالش خوبه
ما هم تو فامیل از این جور ادمها داشتیم البته به طلاق نرسید
ولی زندگیه وحشتناکی دارن
هر چیزی حد اعتدالش خوبه
میترا- بازرس
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
جدي؟؟؟؟آدم گيج ميشه نميدونم خوش اخلاق باشه بد اخلاق باشه صادق باشه يا نباشه ؟؟؟
اين مردها هر كدوم يه جوري خاص خودشونو در مقابل رفتار نشون ميدن
من از همون فاميلمون پرسيدم به من گفت قبل هر چي دوست همسرت باش اين خيلي مهمه!!
بايد بيشتر روش تحقيق كنم
اين مردها هر كدوم يه جوري خاص خودشونو در مقابل رفتار نشون ميدن
من از همون فاميلمون پرسيدم به من گفت قبل هر چي دوست همسرت باش اين خيلي مهمه!!
بايد بيشتر روش تحقيق كنم
ای بابا همه میدونند این زنهاند که پیچیده اند.. خدایش جدا از بحث و کلکل فهمیدن یک زن سخت تره یا فهمیدن یک مرد؟
داش مجید- مدير تالار اينترنت و كامپيوتر
- تعداد پستها : 360
امتياز كاربر : 928
تاريخ عضويت : 2010-01-17
جنسيت :
متولد : 1990-03-01
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: خونسرد
جوايز اخذ شده:
داش مجیدم چون خودت یه مردی اینو میگی