بستني توت فرنگي
صفحه 1 از 1
بستني توت فرنگي
مواد لازم براي چهار نفر:
شير: يك ليوان
نشاسته: 25 گرم
شكر: 25 گرم
تخممرغ: يك عدد
وانيل: كمي
توتفرنگي: به مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا شير را بجوشانيد و نشاسته را به آن اضافه كنيد تا چند دقيقه بجوشد سپس زرده تخممرغ را كه با شكر خوب هم زدهايد به آن اضافه كنيد و هم بزنيد. يادتان باشد سفيده تخممرغ را بايد آنقدر بزنيد تا كف كند، وقتي كه آماده شد آن را به مايه اوليه اضافه كنيد آنگاه وانيل را هم بيفزاييد البته هنگامي كه وانيل را اضافه ميكنيد بايد چند توتفرنگي را هم در مخلوطكن خرد كرده و به آن اضافه كنيد اين مخلوط بيش از دو دقيقه احتياج به پختن ندارد، اگر بيشتر از اين شود، مايه خراب خواهد شد. سپس ظرف را كنار بگذاريد تا سرد شود، مثل دستور تهيه ديگر بستنيها، حالا شما بايد آن را سرو كنيد، براي اين كار ميتوانيد كمي بستني را داخل ليوان بريزيد، سپس چند قاشق مرباي توتفرنگي، بريزيد سپس دوباره با قاشق، بستني در ليوان بريزيد و در پايان براي تزئين مانند تصوير چند توتفرنگي هم روي بستني بگذاريد.
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد