جوان ايراني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

آموزش پخت کلوچه ی خرما

اذهب الى الأسفل

آموزش پخت کلوچه ی خرما Empty آموزش پخت کلوچه ی خرما

پست من طرف yakhi 2010-02-21, 07:24

آموزش پخت کلوچه ی خرما Image-DC69_4B80CCAA


مواد لازم :


آرد سفید ................... 1 کیلوگرم
ادویه ی مخصوص........... به میزان دلخواه
مایه ی خمیر ............... 1 قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر ................. کمی
نمک......................... 1 قاشق چایخوری
شیر ......................... 3-2 لیوان
شکر ........................ 2 قاشق غذاخوری
زعفران ...................... کمی
روغن مایع ................... 1 لیوان
خرمای هسته درآورده........ به میزان دلخواه (تقریبا 500 گرم)



طرز تهیه :
ادویه مخصوص این شیرینی شامل: زیره، رازیانه، فلفل سیاه، تخم گشنیز، پودر زنجبیل و دارچین است.ابتدا ادویه را دو قسمت کنید. نیمی از ادویه، روغن مایع و آرد را با هم مخلوط می کنیم، طوری که آرد گلوله گلوله شود.
سپس شیر، شکر و زعفران را روی حرارت گرم می کنیم، تا جایی که ولرم شود.
مایه ی خمیر(را که در کمی آب جوش حل کرده ایم)، بیکینگ پودر و نمک را با آرد مخلوط می کنیم.
سپس مخلوط شیر را که ولرم شده، به مخلوط آرد اضافه می کنیم و با دست خوب ورز می دهیم.
خمیر آماده شده را به مدت 4-5/3 ساعت می گذاریم بماند.
سپس خرماهای بدون هسته را با بقیه ی ادویه مخلوط کرده و خوب با دست له می کنیم.
سپس خمیر را بصورت لایه ای نازک، به قطر نان پهن می کنیم و مخلوط خرما را به قطر 2 سانتی متر روی خمیر می گذاریم. دو طرف خمیر را به هم می چسبانیم.
سپس خمیر را به هر شکلی که دوست دارید(لوزی یا مربعی به اندازه 5-4 سانتیمتر) برش دهید.
سپس در فری که درجه ی آن 190-170 سانتیگراد است، به مدت 20 دقیقه بگذارید.
yakhi
yakhi
بازرس
بازرس

تعداد پستها : 544

امتياز كاربر : 1666

تاريخ عضويت : 2009-11-02

جنسيت : انثى


ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من:
جوايز اخذ شده:

http://ghoogha.blogfa.com/

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد