آموزش پخت کلوچه ی خرما
صفحه 1 از 1
آموزش پخت کلوچه ی خرما
مواد لازم :
آرد سفید ................... 1 کیلوگرم
ادویه ی مخصوص........... به میزان دلخواه
مایه ی خمیر ............... 1 قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر ................. کمی
نمک......................... 1 قاشق چایخوری
شیر ......................... 3-2 لیوان
شکر ........................ 2 قاشق غذاخوری
زعفران ...................... کمی
روغن مایع ................... 1 لیوان
خرمای هسته درآورده........ به میزان دلخواه (تقریبا 500 گرم)
طرز تهیه :
ادویه مخصوص این شیرینی شامل: زیره، رازیانه، فلفل سیاه، تخم گشنیز، پودر زنجبیل و دارچین است.ابتدا ادویه را دو قسمت کنید. نیمی از ادویه، روغن مایع و آرد را با هم مخلوط می کنیم، طوری که آرد گلوله گلوله شود.
سپس شیر، شکر و زعفران را روی حرارت گرم می کنیم، تا جایی که ولرم شود.
مایه ی خمیر(را که در کمی آب جوش حل کرده ایم)، بیکینگ پودر و نمک را با آرد مخلوط می کنیم.
سپس مخلوط شیر را که ولرم شده، به مخلوط آرد اضافه می کنیم و با دست خوب ورز می دهیم.
خمیر آماده شده را به مدت 4-5/3 ساعت می گذاریم بماند.
سپس خرماهای بدون هسته را با بقیه ی ادویه مخلوط کرده و خوب با دست له می کنیم.
سپس خمیر را بصورت لایه ای نازک، به قطر نان پهن می کنیم و مخلوط خرما را به قطر 2 سانتی متر روی خمیر می گذاریم. دو طرف خمیر را به هم می چسبانیم.
سپس خمیر را به هر شکلی که دوست دارید(لوزی یا مربعی به اندازه 5-4 سانتیمتر) برش دهید.
سپس در فری که درجه ی آن 190-170 سانتیگراد است، به مدت 20 دقیقه بگذارید.
مواضيع مماثلة
» آموزش خود کشی (فوق العاده طنز)
» آموزش صاف کردن مو
» طنز : آموزش بدست آوردن عشق !!!
» آموزش چه پوتيني بخريم؟
» مقطع راهنمايي از آموزش و پرورش حذف شد
» آموزش صاف کردن مو
» طنز : آموزش بدست آوردن عشق !!!
» آموزش چه پوتيني بخريم؟
» مقطع راهنمايي از آموزش و پرورش حذف شد
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد