اموزش انواع پیتزا
3 مشترك
صفحه 1 از 1
اموزش انواع پیتزا
پیتزا رومی
مواد لازم :
پنیر گودا ، موزالا ( از هر کدام)
150 گرم
فلفل قرمز دلمه ای
2 عدد
سیر
2 حبه
پیاز خلال شده
2 عدد
کره
2 قاشق سوپخوری
خمییر پیتزا
زیتون سیاه
20 عدد
تخم مرغ سفت آبپز
2 عدد
کنسرو قارچ
1 قوطی
تن ماهی ، کنسرو ماهی کولی
1 قوطی
نمک و فلفل
به میزان لازم
گوجه فرنگی
350 گرم
طرز تهيه :
خمیر شماره 1 را تهیه می کنیم . کره را در ظرفی حرارت می دهیم . پیاز را ریز خرد (ساطوری ) کرده ، سیر را نیز با نمک ساییده و نرم می کنیم و با پیاز خرد شده در کره کمی تف می دهیم . 3 عدد از گوجه فرنگی ها را کنار گذاشته و بقیه آنها را شوک حرارتی داده ( یک لحظه در آب جوش و یک لحظه در آب سرد ) ، پوست آن را گرفته ، دانه های آن را بیرون آورده و خرد می کنیم و به هم راه نمک و فلفل به مواد بالا اضافه کرده تا زمانی که سس نرم و غلیظ حاصل شود . بقیه گوجه فرنگیها را به صورت ورقه های باریک برش می دهیم .
ماهی تن ، ماهی (فیله) کولی و قارچ را در آبکش ریخته ، تخم مرغ را به صورت ورقه بریده ، هسته زیتون را بیرون می آوریم ، فلفل سبز دلمه ای را خرد می کنیم قالب 25 سانتی متری را انتخاب نموده ، ته قالب را چرب می کنیم . خمیر را کف قالب پهن نموده ، کمی از پنیر موزارلا را رنده کرده و روی خمیر می پاشیم . سپس مواد فوق الذکر را به همراه جعفری خرد شده به طور یکنواخت روی خمیر قرار می دهیم پنیر گودا و مابقی موزارلا را به صورت ورقه برش داده یا رنده می کنیم .
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم . ظرف پیتزا را به مدت 10 الی 15 دقیقه کف فر قرار داده ، سپس ظرف پیتزا را به مدت 20 دقیقه به طبقه میانی انتقال می دهیم و بعد از فر بیرون آورده ورقه های موزالا و گودا را روی پیتزا قرار داده بمدت 10 دقیقه دیگر در فر بماند .
قابل توجه
بنا به ذائقه خود م یتوانیم به جای تخم مرغ آب پز هر کدام از مواد داده شده را جایگزین کنیم ( 8 ورقه کالباس یا 200 گرم پیاز به صورت اریب برش داده ، یا 200 گرم صد ف خوراکی یا 200 گرم میگو
عکسی از این نوع پیتزا
مواد لازم :
پنیر گودا ، موزالا ( از هر کدام)
150 گرم
فلفل قرمز دلمه ای
2 عدد
سیر
2 حبه
پیاز خلال شده
2 عدد
کره
2 قاشق سوپخوری
خمییر پیتزا
زیتون سیاه
20 عدد
تخم مرغ سفت آبپز
2 عدد
کنسرو قارچ
1 قوطی
تن ماهی ، کنسرو ماهی کولی
1 قوطی
نمک و فلفل
به میزان لازم
گوجه فرنگی
350 گرم
طرز تهيه :
خمیر شماره 1 را تهیه می کنیم . کره را در ظرفی حرارت می دهیم . پیاز را ریز خرد (ساطوری ) کرده ، سیر را نیز با نمک ساییده و نرم می کنیم و با پیاز خرد شده در کره کمی تف می دهیم . 3 عدد از گوجه فرنگی ها را کنار گذاشته و بقیه آنها را شوک حرارتی داده ( یک لحظه در آب جوش و یک لحظه در آب سرد ) ، پوست آن را گرفته ، دانه های آن را بیرون آورده و خرد می کنیم و به هم راه نمک و فلفل به مواد بالا اضافه کرده تا زمانی که سس نرم و غلیظ حاصل شود . بقیه گوجه فرنگیها را به صورت ورقه های باریک برش می دهیم .
ماهی تن ، ماهی (فیله) کولی و قارچ را در آبکش ریخته ، تخم مرغ را به صورت ورقه بریده ، هسته زیتون را بیرون می آوریم ، فلفل سبز دلمه ای را خرد می کنیم قالب 25 سانتی متری را انتخاب نموده ، ته قالب را چرب می کنیم . خمیر را کف قالب پهن نموده ، کمی از پنیر موزارلا را رنده کرده و روی خمیر می پاشیم . سپس مواد فوق الذکر را به همراه جعفری خرد شده به طور یکنواخت روی خمیر قرار می دهیم پنیر گودا و مابقی موزارلا را به صورت ورقه برش داده یا رنده می کنیم .
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم . ظرف پیتزا را به مدت 10 الی 15 دقیقه کف فر قرار داده ، سپس ظرف پیتزا را به مدت 20 دقیقه به طبقه میانی انتقال می دهیم و بعد از فر بیرون آورده ورقه های موزالا و گودا را روی پیتزا قرار داده بمدت 10 دقیقه دیگر در فر بماند .
قابل توجه
بنا به ذائقه خود م یتوانیم به جای تخم مرغ آب پز هر کدام از مواد داده شده را جایگزین کنیم ( 8 ورقه کالباس یا 200 گرم پیاز به صورت اریب برش داده ، یا 200 گرم صد ف خوراکی یا 200 گرم میگو
عکسی از این نوع پیتزا
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش انواع پیتزا
پیتزای تن ماهی با کرفس
مواد لازم :
پنیر فیلا فیلا
400 گرم
تن ماهی
1 قوطی
موسیر
4 عدد
نمک و فلفل
به میزان لازم
گوجه فرنگی در اندازه متوسط
100 گرم
روغن زیتون
1/4 پیمانه
ساقه کرفس
200 گرم
خمیر شماره 1
به اندازه دستور
طرز تهيه :
خمیر شماره 1 را تهیه می کنیم . ساقه های ترد کرفس را انتخاب نموده ، ریشه های آن را بیرون کشیده ، می شوییم و به قطعات نیم سانتی برش داده و در روغن زیتون تف می دهیم . گوجه فرنگیها را به مدت 2 دقیقه در آب جوش قرار داده . از آب جوش بیرون آورده ، پوست آنها را گرفته ،آسیاب می کنیم . و از صافی عبور داده تا دانه های آن گرفته شود . سپس آن را با کمی زیتون در ماهیتابه تف می دهیم . نمک و فلفل را نیز به آن اضافه می کنیم . موسیر را پس از پاک کرده به صورت حبه های کوچک برش می دهیم . در صورت استفاده از موسیر خشک آن را به مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کرده و در این مدت دو الی سه بار آب آن را عوض نموده ، سپس در آبکش بریزید و به صورت نگینی برش می دهیم . تن ماهی را به گوجه فرنگی اضافه کرده و کمی تف می دهیم پنیر را نیز رنده می کنیم .
خمیر آماده را به دو قسمت تقسیم نموده و برای هر خمیر قالب 8 ضلعی به قطر 28 سانتی متر انتخاب نموده ، ته ظرفها را با روغن مایع مقداری چرب کرده ، خمیر ها را به طور یکنواخت در آنها پهن می کنیم . سپس با چنگال روی خمیر سوراخهایی ایجاد می کنیم . ابتدا نیمی از پنیر را روی خمیر ریخته ، سپس وسط خمیر تن ماهی و گوجه فرنگی و اطراف آنرا کرفس و موسیر می ریزیم
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم و به مدت 25 الی 30 دقیقه پیتزا را در طبقه وسط فر قرار داده سپس بعد از این مدت پیتزا را از فر بیرون آورده پنیر را روی آن ریخته و به مدت 5 دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم .
مواد لازم :
پنیر فیلا فیلا
400 گرم
تن ماهی
1 قوطی
موسیر
4 عدد
نمک و فلفل
به میزان لازم
گوجه فرنگی در اندازه متوسط
100 گرم
روغن زیتون
1/4 پیمانه
ساقه کرفس
200 گرم
خمیر شماره 1
به اندازه دستور
طرز تهيه :
خمیر شماره 1 را تهیه می کنیم . ساقه های ترد کرفس را انتخاب نموده ، ریشه های آن را بیرون کشیده ، می شوییم و به قطعات نیم سانتی برش داده و در روغن زیتون تف می دهیم . گوجه فرنگیها را به مدت 2 دقیقه در آب جوش قرار داده . از آب جوش بیرون آورده ، پوست آنها را گرفته ،آسیاب می کنیم . و از صافی عبور داده تا دانه های آن گرفته شود . سپس آن را با کمی زیتون در ماهیتابه تف می دهیم . نمک و فلفل را نیز به آن اضافه می کنیم . موسیر را پس از پاک کرده به صورت حبه های کوچک برش می دهیم . در صورت استفاده از موسیر خشک آن را به مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کرده و در این مدت دو الی سه بار آب آن را عوض نموده ، سپس در آبکش بریزید و به صورت نگینی برش می دهیم . تن ماهی را به گوجه فرنگی اضافه کرده و کمی تف می دهیم پنیر را نیز رنده می کنیم .
خمیر آماده را به دو قسمت تقسیم نموده و برای هر خمیر قالب 8 ضلعی به قطر 28 سانتی متر انتخاب نموده ، ته ظرفها را با روغن مایع مقداری چرب کرده ، خمیر ها را به طور یکنواخت در آنها پهن می کنیم . سپس با چنگال روی خمیر سوراخهایی ایجاد می کنیم . ابتدا نیمی از پنیر را روی خمیر ریخته ، سپس وسط خمیر تن ماهی و گوجه فرنگی و اطراف آنرا کرفس و موسیر می ریزیم
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم و به مدت 25 الی 30 دقیقه پیتزا را در طبقه وسط فر قرار داده سپس بعد از این مدت پیتزا را از فر بیرون آورده پنیر را روی آن ریخته و به مدت 5 دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم .
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش انواع پیتزا
طرز تهیه انواع خمیر پیتزا
مواد لازم خمیر پیتزا شماره 1 :
پنیر پارماس
100 گرم
آرد
1/4و3 پیمانه
روغن زیتون
2 قاشق سوپخوری
پودر خمیر ترش
1/2 و1 قاشق چایخوری
آب ولرم
1/2 و 1 پیمانه
نمک
1/2 قاشق چایخوری
طرز تهيه خمیر پیتزا شماره 1 :
2/1 پیمانه آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده ( با قاشق چوبی مایع را به هم می زنیم ) و به مدت 10 دقیقه در محل گرمی قرار می دهیم . سپس بقیه آب ولرم و روغن زیتون را ریخته ،آرد را نیز بتدریج به مایع بالا اضافه می کنیم ، ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود . خم یر را در ظرفی مناسب قرار داده روی خمیر را با دستمال تمیزی پوشانده و به مدت نیم ساعت پنیر پارمسان را رنده کرده به خمیر اضافه می کنیم و مجدداً ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند ، سپس از روی خمیر را به مدت یک ربع دیگر می پوشانیم . پس از گذشت این زمان خمیر آماده مصرف می باشد .
مواد لازم خمیر پیتزا شماره 1 :
پنیر پارماس
100 گرم
آرد
1/4و3 پیمانه
روغن زیتون
2 قاشق سوپخوری
پودر خمیر ترش
1/2 و1 قاشق چایخوری
آب ولرم
1/2 و 1 پیمانه
نمک
1/2 قاشق چایخوری
طرز تهيه خمیر پیتزا شماره 1 :
2/1 پیمانه آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده ( با قاشق چوبی مایع را به هم می زنیم ) و به مدت 10 دقیقه در محل گرمی قرار می دهیم . سپس بقیه آب ولرم و روغن زیتون را ریخته ،آرد را نیز بتدریج به مایع بالا اضافه می کنیم ، ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود . خم یر را در ظرفی مناسب قرار داده روی خمیر را با دستمال تمیزی پوشانده و به مدت نیم ساعت پنیر پارمسان را رنده کرده به خمیر اضافه می کنیم و مجدداً ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند ، سپس از روی خمیر را به مدت یک ربع دیگر می پوشانیم . پس از گذشت این زمان خمیر آماده مصرف می باشد .
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش انواع پیتزا
مواد لازم خمیر پیتزا شماره 2 :
پنیر گودا
125 گرم
آرد
حدود 3 پیمانه
بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری
شیر
1/2 پیمانه
روغن زیتون
1/2 پیمانه
آب ولرم
1/2 پیمانه
پودر خمیر ترش
1/2 قاشق چایخوری
نمک
1/2 قاشق چایخوری
طرز تهيه خمیر پیتزا شماره 2 :
نمک و پودر خمیر ترش را به آب ولرم اضافه کرده و مایه را با قاشق چوبی به هم می زنیم تا خمیر ترش و نمک در آب حل شود . مایه تهیه شده را به مدت 10 دقیقه در محل گرمی قرار می دهیم سپس روغن زیتون ، شیر و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم . آرد را نیز به تدریج به مایع بالا اضافه کرده و کاملا ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود . خمیر را در کاسه ای مناسب قرار داده ، روی خمیر را با دستمال متمیزی به مدت یک ساعت می پوشانیم سپس پنیر گودا رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا پنیر کاملا با خمیر مخلوط شود . پس از این عمل خمیر آماده استفاده می باشد .
پنیر گودا
125 گرم
آرد
حدود 3 پیمانه
بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری
شیر
1/2 پیمانه
روغن زیتون
1/2 پیمانه
آب ولرم
1/2 پیمانه
پودر خمیر ترش
1/2 قاشق چایخوری
نمک
1/2 قاشق چایخوری
طرز تهيه خمیر پیتزا شماره 2 :
نمک و پودر خمیر ترش را به آب ولرم اضافه کرده و مایه را با قاشق چوبی به هم می زنیم تا خمیر ترش و نمک در آب حل شود . مایه تهیه شده را به مدت 10 دقیقه در محل گرمی قرار می دهیم سپس روغن زیتون ، شیر و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم . آرد را نیز به تدریج به مایع بالا اضافه کرده و کاملا ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود . خمیر را در کاسه ای مناسب قرار داده ، روی خمیر را با دستمال متمیزی به مدت یک ساعت می پوشانیم سپس پنیر گودا رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا پنیر کاملا با خمیر مخلوط شود . پس از این عمل خمیر آماده استفاده می باشد .
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش انواع پیتزا
مواد لازم خمیر پیتزا شماره 3 :
آرد
2 پیمانه
بیکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری
کره
100 گرم
زرده تخم مرغ
2 عدد
آب سرد
7 قاشق سوپخوری
روغن زیتون
3 قاشق سوپخوری
پنیر فیلا فیلا رنده شده
70 گرم
طرز تهيه خمیر پیتزا شماره 3 :
آرد ، نمک و بیکینگ پودر را در ظرف مناسبی ریخته ، کره را به صورت تکه های کوچکی درآورده ، به آرد اضافه کرده ، ورز می دهیم تا کره کاملا به خورد آرد برود . سپس زرده تخم مرغ ، آب و روغن زیتون را به مواد بالا اضافه کرده و مجددا ورز می دهیم . خمیر را روی تخته قرار داده و با کارد حدود 10 دقیقه محکم روی خمیر می زنیم تا خمیر یکدست شود . سپس آن را در کاسه ای قرار داده روی خمیر را پلاستیک کشیده و با دستمال تمیزی می پوشانیم و به مدت 2 ساعت آن را استراحت می دهیم . پس از گذشت این زمان پنیر فیلا فیلای رنده شده را به خمیر اضافه کرده ، ورز می دهیم ، سپس خمیر آماده مصرف می باشد .
آرد
2 پیمانه
بیکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری
کره
100 گرم
زرده تخم مرغ
2 عدد
آب سرد
7 قاشق سوپخوری
روغن زیتون
3 قاشق سوپخوری
پنیر فیلا فیلا رنده شده
70 گرم
طرز تهيه خمیر پیتزا شماره 3 :
آرد ، نمک و بیکینگ پودر را در ظرف مناسبی ریخته ، کره را به صورت تکه های کوچکی درآورده ، به آرد اضافه کرده ، ورز می دهیم تا کره کاملا به خورد آرد برود . سپس زرده تخم مرغ ، آب و روغن زیتون را به مواد بالا اضافه کرده و مجددا ورز می دهیم . خمیر را روی تخته قرار داده و با کارد حدود 10 دقیقه محکم روی خمیر می زنیم تا خمیر یکدست شود . سپس آن را در کاسه ای قرار داده روی خمیر را پلاستیک کشیده و با دستمال تمیزی می پوشانیم و به مدت 2 ساعت آن را استراحت می دهیم . پس از گذشت این زمان پنیر فیلا فیلای رنده شده را به خمیر اضافه کرده ، ورز می دهیم ، سپس خمیر آماده مصرف می باشد .
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش انواع پیتزا
mavado nago,dorostesh kon bokhorim...merci
mana- مدير تالار ايران شناسي
- تعداد پستها : 337
امتياز كاربر : 806
تاريخ عضويت : 2010-02-17
جنسيت :
متولد : 1986-09-29
سن : 38
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: سپاسگذار
جوايز اخذ شده:
رد: اموزش انواع پیتزا
مانا دارم واست
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش انواع پیتزا
مواد
لازم خمیر پیتزا شماره 4 :
طرز
تهيه خمیر پیتزا شماره 4 :
آب ولرم را با پودر خمیر ترش
و نمک مخلوط کرده و با قاشق
چوبی هم می زنیم تا کاملا در
آب حل شوند ، بعد از 10 دقیقه
آرد ، جعفری و ریحان خرد شده
را اضافه کرده ، ورز می دهیم
روغن زیتون را نیز به تدریج
به خمیر اضافه نموده مجددا
حدود 7 دقیقه دیگر ورز می
دهیم ( اگر خمیر به دست
چسبیدکمی آرد مازاد بر اندازه
داده شده اضافه می کنیم تا
چسبندگی از بین برود . ) خمیر
را به مدت 30 دقیقه در کاسه
ای قرار داده روی آن را با
دستمال تمیزی می پوشانیم سپس
پنیر رنده شده را به خمیر
اضافه کرده ورز می دهیم تا
کاملا با هم مخلوط شوند . به
این ترتیب خمیر آماده مصرف می
باشد .
لازم خمیر پیتزا شماره 4 :
| 100 گرم | |
| 4 قاشق سوپخوری | |
| 2 قاشق سوپخوری | |
| 1/3 پیمانه | |
| حدود 1/2 و 3 پیمانه | |
| 1/2 و 1 پیمانه | |
| 1/2 و 1 قاشق چایخوری | |
| 1/2 قاشق چایخوری |
طرز
تهيه خمیر پیتزا شماره 4 :
آب ولرم را با پودر خمیر ترش
و نمک مخلوط کرده و با قاشق
چوبی هم می زنیم تا کاملا در
آب حل شوند ، بعد از 10 دقیقه
آرد ، جعفری و ریحان خرد شده
را اضافه کرده ، ورز می دهیم
روغن زیتون را نیز به تدریج
به خمیر اضافه نموده مجددا
حدود 7 دقیقه دیگر ورز می
دهیم ( اگر خمیر به دست
چسبیدکمی آرد مازاد بر اندازه
داده شده اضافه می کنیم تا
چسبندگی از بین برود . ) خمیر
را به مدت 30 دقیقه در کاسه
ای قرار داده روی آن را با
دستمال تمیزی می پوشانیم سپس
پنیر رنده شده را به خمیر
اضافه کرده ورز می دهیم تا
کاملا با هم مخلوط شوند . به
این ترتیب خمیر آماده مصرف می
باشد .
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش انواع پیتزا
bazam ke mavado gofti?baba ino hame midonan,pitzaro bede,
mana- مدير تالار ايران شناسي
- تعداد پستها : 337
امتياز كاربر : 806
تاريخ عضويت : 2010-02-17
جنسيت :
متولد : 1986-09-29
سن : 38
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: سپاسگذار
جوايز اخذ شده:
رد: اموزش انواع پیتزا
مواد
لازم
خمیر پیتزا شماره 5 :
طرز
تهيه
خمیر پیتزا شماره 5 :
دو قاشق سوپخوری آب گرمک را
به همراه پ.در خمیر ترش و شکر
در ظرفی ریخته با قاشق
پلاستیکی یا قاشق چوبی هم می
زنیم تا پودر خمیر ترش و شکر
در آب کاملا حل شوند ، مایه
را به مدت 5 الی 10 دقیقه در
محیط گرمی قرار داده . 2/1
پیمانه آب گرم ، زرده تخم مرغ
و روغن زیتون را نیز اضافه می
کنیم . تمام موارد را با هم
مخلوط کرده ، سپس آرد و نمک
را اضافه می کنیم و به مدت 3
دقیقه ورز می دهیم اگر خمیر
به دست چسبید ، کمی آرد اضافه
می کنیم تا چسبندگی کاملا از
بین برود خمیر را در ظرف
مناسبی قرار داده و روی آن را
با دستمال تمیزی می پوشانیم .
خمیر را به مدت یک ساعت
استراحت داده تا عمل آید . پس
از گذشت این زمان خمیر آماده
مصرف می باشد
لازم
خمیر پیتزا شماره 5 :
| 1/3 و 2 پیمانه | |
| 2 قاشق سوپخوری | |
| 1/2 قاشق چایخوری | |
| 1 عدد | |
| 1/2 پیمانه | |
| 1 قاشق سوپخوری | |
| 1 قاشق سوپخوری | |
| 2 قاشق سوپخوری |
تهيه
خمیر پیتزا شماره 5 :
دو قاشق سوپخوری آب گرمک را
به همراه پ.در خمیر ترش و شکر
در ظرفی ریخته با قاشق
پلاستیکی یا قاشق چوبی هم می
زنیم تا پودر خمیر ترش و شکر
در آب کاملا حل شوند ، مایه
را به مدت 5 الی 10 دقیقه در
محیط گرمی قرار داده . 2/1
پیمانه آب گرم ، زرده تخم مرغ
و روغن زیتون را نیز اضافه می
کنیم . تمام موارد را با هم
مخلوط کرده ، سپس آرد و نمک
را اضافه می کنیم و به مدت 3
دقیقه ورز می دهیم اگر خمیر
به دست چسبید ، کمی آرد اضافه
می کنیم تا چسبندگی کاملا از
بین برود خمیر را در ظرف
مناسبی قرار داده و روی آن را
با دستمال تمیزی می پوشانیم .
خمیر را به مدت یک ساعت
استراحت داده تا عمل آید . پس
از گذشت این زمان خمیر آماده
مصرف می باشد
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش انواع پیتزا
مواد
لازم خمیر پیتزا شماره 6 :
طرز
تهيه خمیر پیتزا شماره6 :
آرد ، تخم مرغ ، نمک و دوغ را
درون کاسه ای ریخته ، مخلوط
می کنیم . کره را نیز به صورت
قطعات کوچک درآورده به مواد
بالا اضافه می کنیم . سپس ورز
می دهیم تا خمیر یکدست شود .
خمیر را در یک کاسه پلاستیکی
به مدت 30 دقیقه در یخچال
قرار می دهیم . پس از این مدت
خمیر را از یخچال بیرون آورده
و مورد مصرف قرار دهید .
لازم خمیر پیتزا شماره 6 :
| 100 گرم | |
| 1/2 و 2 پیمانه | |
| 1 عدد | |
| 4 قاشق سوپخوری | |
| 1/2 قاشق چایخوری |
طرز
تهيه خمیر پیتزا شماره6 :
آرد ، تخم مرغ ، نمک و دوغ را
درون کاسه ای ریخته ، مخلوط
می کنیم . کره را نیز به صورت
قطعات کوچک درآورده به مواد
بالا اضافه می کنیم . سپس ورز
می دهیم تا خمیر یکدست شود .
خمیر را در یک کاسه پلاستیکی
به مدت 30 دقیقه در یخچال
قرار می دهیم . پس از این مدت
خمیر را از یخچال بیرون آورده
و مورد مصرف قرار دهید .
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
رد: اموزش انواع پیتزا
مواد
لازم
خمیر پیتزا شماره 7 :
| 1/2 و 4 پیمانه | |
| 3 قاشق سوپخوری | |
| 1 عدد درشت | |
| 1 پیمانه | |
| 1/3 پیمانه | |
| 1 قاشق چایخوری | |
| 1 قاشق چایخوری | |
| 1 قاشق چایخوری |
تهيه
خمیر پیتزا شماره 7 :
3/1 پیمانه آب را همراه پودر
خمیر ترش و یک قاشق چایخوری
شکر در ظرفی ریخته با قاشق
پلاستیکی یا چوبی هم میزنیم
تا پودر خمیر ترش و شکر در آب
حل شوند .
مایه را در محیط گرمی به مدت
5 الی 10 دقیقه قرار می دهیم
سپس ماست چکیده ، روغن زیتون
و تخم مرغ را اضافه نموده
تمام مواد را مخلوط می کنیم .
آرد و نمک را مخلوط نموده و
بتدریج اضافه کرده ورز می
دهیم . (اگر خمیر به دست
چسبید کمی آرد مازاد بر
پیمانه داده شده به خمیر
اضافه می کنیم تا چسبندگی
بطور کامل از بین برود . )
خمیر را در ظرف مناسبی قرار
داده و روی آن را با دستمال
تمیزی می پوشانیم و به مدت یک
ساعت خمیر استراحت داده تا
عمل آید . پس از این مدتی
خمیر آماده مصرف می باشد .
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
سن : 31
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد