اخطار به تمامي كاربران اينترنتي
+7
Persianyoung
joline
sookoot
sanaziii
میترا
niinii
Admin
11 مشترك
صفحه 1 از 1
اخطار به تمامي كاربران اينترنتي
كاربران گرامي
مدت كوتاهي هست كه متوجه شدم عده اي شياد در چت رووم با عناوين و نامهاي دخترانه وارد ميشن و با ملايمت و ملاطفت پس از اينكه نظر بچه ها و مخصوصا كاربران دختر چت رووم رو به خودشون جلب ميكنن، اقدام به گرفتن آي دي ياهو ميكنن و در فرصت مناسب با ارسال تروجان هاي مخصوص هك به سيستم اونا نفوذ كرده و اقدام به تهديد هاي بسيار و ارعاب اين كاربران ميكنن.
بايد توضيح بدم كه اين عده شياد از ترفندها و نرم افزارهاي مختلفي استفاده ميكنن و ميتونن با ورود به كامپيوتر قرباني آي دي ، رمز و حتي شماره تلفن خط وصل شده به اينترنت و فايلها و عكسها و اطلاعات شخصي اونا رو به سرقت ميبرن و شروع به اخاذي و تهديد ميكنن.
لذا از همه شما عزيزان ميخوام نسبت به موارد مشابه كاملا هوشيار باشين و اجازه ندين اين عده افراد رشد كرده و به كارهاشون ادامه بدن.
اقدامات بسيار مهم و لازم به رعايت:
1_ به هيچ عنوان آي دي خود را در اختيار افراد غريبه و ناشناخته قرار ندهيد.
( گاها ممكنه افراد شياد با اسمهاي دخترانه و يا حتي اسامي دوستان و در شكل و قالب اونا وارد چت رووم شن. بهتره كاملا مطمئن باشين )
2_ از يك آنتي ويروس كه حاوي آنتي ويروس - آنتي اسپم - آنتي اسپاي و فاير وال هست استفاده كنين و سعي كنين مدام بروز كنين.
( اگه همچين نرم افزاري ندارين ميتونين از سايت خودمون دانلود و نصب كنين )
3_ در هنگام چت كردن در ياهو يا جي تالك يا ام اس ان مسنجر به هيچ عنوان روي هيچ لينك ظاهر شده كليك نكنين. حتي اگه بدونين طرف مقابل اقدام به ارسال يه عكس يا يه فايل سالم براتون كرده. چه بسا در قالب عكس ممكنه انواع تروجان ها به سيستمتون وارد بشن
4_ به هيچ عنوان بر روي اي ميلهايي كه نميدونين از كي ارسال ميشه كليك نكنين و باز نكنين
اگه سوالي در اين زمينه داشتين همينجا ميتونين بپرسين تا جواب داده بشه.
با تشكر - تيم مديريت سايت جوان ايراني
مدت كوتاهي هست كه متوجه شدم عده اي شياد در چت رووم با عناوين و نامهاي دخترانه وارد ميشن و با ملايمت و ملاطفت پس از اينكه نظر بچه ها و مخصوصا كاربران دختر چت رووم رو به خودشون جلب ميكنن، اقدام به گرفتن آي دي ياهو ميكنن و در فرصت مناسب با ارسال تروجان هاي مخصوص هك به سيستم اونا نفوذ كرده و اقدام به تهديد هاي بسيار و ارعاب اين كاربران ميكنن.
بايد توضيح بدم كه اين عده شياد از ترفندها و نرم افزارهاي مختلفي استفاده ميكنن و ميتونن با ورود به كامپيوتر قرباني آي دي ، رمز و حتي شماره تلفن خط وصل شده به اينترنت و فايلها و عكسها و اطلاعات شخصي اونا رو به سرقت ميبرن و شروع به اخاذي و تهديد ميكنن.
لذا از همه شما عزيزان ميخوام نسبت به موارد مشابه كاملا هوشيار باشين و اجازه ندين اين عده افراد رشد كرده و به كارهاشون ادامه بدن.
اقدامات بسيار مهم و لازم به رعايت:
1_ به هيچ عنوان آي دي خود را در اختيار افراد غريبه و ناشناخته قرار ندهيد.
( گاها ممكنه افراد شياد با اسمهاي دخترانه و يا حتي اسامي دوستان و در شكل و قالب اونا وارد چت رووم شن. بهتره كاملا مطمئن باشين )
2_ از يك آنتي ويروس كه حاوي آنتي ويروس - آنتي اسپم - آنتي اسپاي و فاير وال هست استفاده كنين و سعي كنين مدام بروز كنين.
( اگه همچين نرم افزاري ندارين ميتونين از سايت خودمون دانلود و نصب كنين )
3_ در هنگام چت كردن در ياهو يا جي تالك يا ام اس ان مسنجر به هيچ عنوان روي هيچ لينك ظاهر شده كليك نكنين. حتي اگه بدونين طرف مقابل اقدام به ارسال يه عكس يا يه فايل سالم براتون كرده. چه بسا در قالب عكس ممكنه انواع تروجان ها به سيستمتون وارد بشن
4_ به هيچ عنوان بر روي اي ميلهايي كه نميدونين از كي ارسال ميشه كليك نكنين و باز نكنين
اگه سوالي در اين زمينه داشتين همينجا ميتونين بپرسين تا جواب داده بشه.
با تشكر - تيم مديريت سايت جوان ايراني
رد: اخطار به تمامي كاربران اينترنتي
اخطار به موقعی بود
خدا رو شکر دیگه چت روم نمیرم
خدایا همه مارو از شر شیادان حفظ بنما آمین
خدا رو شکر دیگه چت روم نمیرم
خدایا همه مارو از شر شیادان حفظ بنما آمین
میترا- بازرس
- تعداد پستها : 1173
امتياز كاربر : 3049
تاريخ عضويت : 2009-12-21
ساير موارد
نوع گوشي همراه:
حالت من: مهربون
جوايز اخذ شده: بهترين كاربر
مرسی رسا جون خوب که بمون گفتی وای من دیگه میترسم برم چت بکنم
sanaziii- مدير تالار دانشجو
- تعداد پستها : 395
امتياز كاربر : 909
تاريخ عضويت : 2009-10-31
جنسيت :
متولد : 1991-06-12
ساير موارد
نوع گوشي همراه: سوني اريكسون
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده:
مرسی که اطلاع دادین
sookoot- .
- تعداد پستها : 90
امتياز كاربر : 142
تاريخ عضويت : 2010-02-02
جنسيت :
ساير موارد
نوع گوشي همراه: ال جي
حالت من: عاشق
جوايز اخذ شده:
ممنون که گفتی ادمین جون
فقط یه چیزی یه ایمیل من داشتم که انگار از طرف رسا بود ولی به خودش که گفتم گفت من نفرستادم
امیدوارم کامپیوترم هک نشده باشه
فقط یه چیزی یه ایمیل من داشتم که انگار از طرف رسا بود ولی به خودش که گفتم گفت من نفرستادم
امیدوارم کامپیوترم هک نشده باشه
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
شهر : تهران
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: شاد
جوايز اخذ شده: بهترين ارسال كننده
سلام جولين
همونطور كه گفته بودم اي ميل ارسالي از طرف من نبود بلكه اينها اي ميلهاي اتوماتيكي هستن كه از طرف سايمتون براي كاربرا مياد
توضيح اين موضوع اينكه در هر تاپيكي كه شما شروع كننده اون باشين و براي اون تاپيك كاربر ديگه اي پستي بده جهت آگاهي شما يك اي ميل ارسال ميشه . همين پس نكران اين اي ميل ها نباشين
همونطور كه گفته بودم اي ميل ارسالي از طرف من نبود بلكه اينها اي ميلهاي اتوماتيكي هستن كه از طرف سايمتون براي كاربرا مياد
توضيح اين موضوع اينكه در هر تاپيكي كه شما شروع كننده اون باشين و براي اون تاپيك كاربر ديگه اي پستي بده جهت آگاهي شما يك اي ميل ارسال ميشه . همين پس نكران اين اي ميل ها نباشين
merci babate rahnamaee
mana- مدير تالار ايران شناسي
- تعداد پستها : 337
امتياز كاربر : 806
تاريخ عضويت : 2010-02-17
جنسيت :
متولد : 1986-09-29
ساير موارد
نوع گوشي همراه: نوكيا
حالت من: سپاسگذار
جوايز اخذ شده:
اخه از طرف سایت نبودRASA نوشته است:سلام جولين
تازه مگه سایت انگلیسی میفرسته؟
اون کلا انگلیسی بود
حالا بیخیال
بازم ممنون ادمین
joline- .
- تعداد پستها : 880
امتياز كاربر : 1928
تاريخ عضويت : 2010-02-12
جنسيت :
متولد : 1993-03-11
شهر : تهران
ساير موارد