طرز تهيه لازانياي بادمجان
2 مشترك
صفحه 1 از 1
طرز تهيه لازانياي بادمجان
اگر از طعم بادمجان خوش تان مي آيد اين دستور غذا را به دقت اجرا كنيد و براي شام امشب آن را بپزيد.
مواد لازم براي 12 نفر:
بادمجان بزرگ 2 عدد
فلفل سياه به مقدار لازم
ادويه ارگانو يك قاشق چاي خوري
پنير رنده شده موزارلا 5 پيمانه
پنير پارمسان يك پيمانه
تخم مرغ يك عدد
ريحان تازه خرد شده يك پيمانه
سُس گوجه فرنگي 4 پيمانه
طرز تهيه:
* ابتدا فر را روي دماي 250 درجه فارنهايت از پيش گرم كنيد.
* سپس هردو طرف بادمجان ها كه از طول به چند تكه تقسيم شده اند را آغشته به روغن و فلفل و ادويه ارگانو كنيد و به مدت 15 دقيقه آن ها را در فر حرارت دهيد.
* بادمجان ها را از فر بيرون آوريد و فر را روي دماي 375 درجه فارنهايت تنظيم كنيد.
* زماني كه بادمجان ها در حال پخت هستند، تخم مرغ، پنير موزارلا و ريحان را با هم تركيب كنيد( مقداري از پنير را نگه داريد).
* مقداري سُس گوجه فرنگي در كف ظرف مورد نظر پخش كنيد و روي آن يك لايه بادمجان بچينيد و روي آن، لايه مخلوط پنير و روي لايه بالاتر يك فنجان سُس گوچه فرنگي پخش كنيد و همين ترتيب را تا انتهاي مواد ادامه دهيد، سپس پنير پارمسان را با باقي مانده پنير موزارلا مخلوط كنيد و آن را روي كل لايه ها پخش كنيد.
* آن را در فر به مدت 40 دقيقه حرارت دهيد.
* قبل از اين كه لازانيا را برش دهيد 10 تا 15 دقيقه صبر كنيد تا كمي خنك شود و راحت تر بريده شود.
مواضيع مماثلة
» طرز تهيه كله جوش
» طرز تهيه سالاد مرغ
» طرز تهيه اشكنه
» طرز تهيه كارامل شكلاتي
» طرز تهيه كوفته تبريزي
» طرز تهيه سالاد مرغ
» طرز تهيه اشكنه
» طرز تهيه كارامل شكلاتي
» طرز تهيه كوفته تبريزي
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد